FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv revisortrainee i PwC

Bliv en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv revisortrainee i PwC

Bliv en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Ansøgningsfristen er udløbet

Salgselev i YouSee

Vi søger de bedste salgstalenter, der trives med ansvar, tænker ud af boksen og vægter teamet højt.

Vi tilbyder en af Danmarks bedste uddannelser - med gode karrieremuligheder

"Det fedeste ved at være i YouSee Butik er, at der aldrig er to dage der er ens. Der er nye udfordringer hver eneste dag, og sammenholder i butikken gør det altid sjovt at være på arbejde."

- Mehmet, elev i YouSee Butikken i Rødovre.

Salgsuddannelsen i YouSee Butik giver noget helt særligt - vil du være med?

Vi søger de bedste salgstalenter, der trives med ansvar, tænker ud af boksen og vægter fælleskab højt. Hos os er målet udvikling - både personligt og fagligt. Vi sørger for at du igennem din uddannelse og hverdagen i butikken, vil blive klædt på til at levere verdens bedste kundeoplevelse.

Hverdagen i butik er det perfekte sted for dig, der har gåpåmod og bliver motiveret af at nå konkrete mål. Med konkrete salgsmål har du også mulighed for at præge din egen løn, igennem en attraktiv team-baseret provisons-ordning.

Lidt om uddannelsen

Som elev i YouSee Retail får du en grundig 2-årig uddannelse. Uddannelsen foregår både i butikken og på skole-bænken, og sammen med andre YouSee Retail elever kommer du på inspirationsrejse til udlandet. Vi skræddersyr uddannelsen, så du får mulighed for at specialisere dig på de områder, du interesserer dig mest for.

Et springbræt til din karriere

Hos YouSee stræber vi efter at give dig den bedste start på din karriere. Du starter på en rejse, der kan tage dig langt, hvor det eneste der sætter grænser er dine ambitioner og din indsats. Vi tilbyder slags- og produkttræning hver måned og personlig sparring med vores Performance Coaches. Efter end uddannelse, har du mulighed for at søge ind på Talentholdet, hvor de største landets største Talenter i YouSee Retail bliver klædt på til personlig udvikling, og til det næste skridt i deres karriere.

Sidste år fastansatte vi 85% af vores elever, efter endt uddannelse - det kan også blive dig! Dertil er YouSee en del af Nuuday familien, som er en koncern af 8 stærke brands i Telco Branchen. Det giver dig et væld af karrieremulig-heder for fremtiden.

Hverdagen i Butik

Hverdagen i butik er helt speciel. Her vil du oplever at betjene kunder med fokus på salgs og den gode kundeoplevelse. Du vil blive inddraget i butikkens driftsopgaver, komme med på eventuelle events i dit lokalområde og tage imod support-kald på telefonen i stille-perioder. Sammen med dit team og din leder, går du hver dag efter at nå budgettet, og mere til.

Vi forventer at

  • Din dit engagement er højt og indsats stor
  • Du trives i højt tempo og i et fælleskab
  • Du har en HG2, HHX, STX, GHV, EUD, EUX studentereksemen - eller HF / HTX kombineret med HGS.
  • Du er opsat på at tage uddannelsen seriøst, igennem begge uddannelsesår.

Vil du med på holdet?

Vores uddannelse tager 2 år, læs meget mere omkring uddannelsen her: elev.yousee.dk/salgskarriere/

Ansøg i dag og mærk suset!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

YouSee A/S, Esbjerg
Exnersgade 18, 1. sal
6700 Esbjerg

Praktisk

Ansøgningsfrist: 1. juli 2022
Tiltrædelse: 1. september 2022

Kontakt

Team Leder, Steven Gjerlevsen
stgje@yousee.dk


.

Michelle elsker fællesskabet i butikken

2. års salgselev

''Jeg kan mærke, når jeg står op om morgen, at jeg har lyst til at komme på arbejde. Jeg glæder mig til at se mine kollegaer, og jeg ved, jeg kan snakke med dem om både nederlag og succeser. Det fællesskab man får i butikken er et utroligt unikt fællesskab. Du er mere sammen med dine kollegaer, end du er sammen med din familie, og det gør jo også bare, at man skaber nogle virkelig stærke relationer. Fællesskabet mellem leder og elev er fuldstændig det samme som fællesskabet mellem leder og fuldtidsansatte. Der bliver ikke lagt vægt på, hvilken titel man har, så fra første dag som elev, er man en del af et mega fedt sammenhold.''

Nuuday – We make sense with technology

As Denmark’s leading digital service provider, we aspire to use technology to create a more meaningful future for our customers and society. Therefore, we are looking for the market’s brightest minds who dare to stand up and stand out. Nuuday is dedicated to promoting an inclusive culture that values diversity, and is proud to be an equal opportunity employer. All qualified applicants will receive consideration for employment without regard to ethnicity, religion, ability, age, gender, gender identity, sexual orientation and all other characteristics that makes us different but bring us closer together. To us, value is created where differences meet. Nuuday is dedicated to promote an inclusive environment that values diversity, and is proud to be an equal opportunity employer. 


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Allround elev 

MX DOOR søger allround elev

MX DOOR tilbyder dig en spændene uddannelse, hvor du får kendskab til arbejdet med salg, administration, markedsføring, lager, logistik og indkøb. Kan du heller ikke vælge? Så er dette den rette elevplads for dig. 

Revisorelever

Bliv Revisorelev hos Aros Revision

Hos Aros statsautoriserede revisorer I/S søger vi revisorelever til vores kontorer i Aarhus og København. Hvis du drømmer om at blive revisor, og har færdiggjort din HHX, så er det måske dig, vi leder efter!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®