FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Tag en spændende 2-årig spedition- og shippinguddannelse


Motiveres du af en dag med højt tempo, og er du klar til en udfordring? Så er du måske vores nye speditør i Road DK Divisionen i Frode Laursen.

Dit nye team

Road DK er vores største transportdivision, og her skal du sammen med dit team stå for at planlægge og løse dagligdagens store bilpuslespil for vores transporter ind og ud af Sydsverige. Du vil sammen med de øvrige speditører koordinere transportopgaver, og du får derfor du en meget bred kontaktflade til kunder, chauffører og vognmænd. Du vil få en central rolle i forhold til at afvikle transporterne optimalt, og har altid back-up fra kompetente kolleger. Du vil få et selvstændigt ansvar for både kunder og processer, som du skal være med til at optimere og udvikle.

Din rolle

Som speditør får du dine egne ansvarsområder, og du sikrer den daglige driftsafvikling for transporter i Norden med egne og fremmede vognmænd. Det gør du ved

  • At sikre, at dine kunder får den bedste service.
  • At koordinere driftsafviklingen på tværs i Road DK i tæt samarbejde med dine kolleger.
  • At iværksætte optimering af driften ved brug af nøgletal.

Du vil selvfølgelig blive bakket op af dine kompetente kolleger, der sikrer, at du får vores processer og Frode Laursen kulturen under huden.

Din profil

Du har gerne erfaring fra speditionsverdenen eller arbejdet som kørselsdisponent. Du er købmand til fingerspidserne og sætter en ære i at lave en god handel.

Derudover har du

  • mod på selvstændigt at styre egne biler og chauffører fra start til slut.
  • en god ordenssans og er vedholdende - også når tingene spidser til.
  • styr på IT, og du har let ved at sætte dig ind i nye systemer.
  • gode dansk- og engelskkundskaber – både i skrift og tale.

Vi tilbyder

Du vil få mulighed for at sætte dit præg på et job, hvor du vil få indsigt og ansvar i en international koncern. Du vil få en bred kontaktflade i Frode Laursen på alle niveauer. Du får et job med masser af afveksling og udfordringer, og der er sjældent to dage, der er ens.

Frode Laursen er en flad og uformel organisation, og vi vægter værdier som samarbejde, ansvar og god omgangstone højt. Vi har stor respekt for hinanden – både fagligt og personligt – og vi vil gerne hinanden. Vi giver derfor tilskud til sociale aktiviteter uden for arbejdstiden.

Du bliver omfattet af vores sundhedsordning og ulykkesforsikring.

Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Divisionschef Dennis Sørensen på tlf. 52 18 63 38.

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest 26. juni 2022, da vi behandler ansøgningerne løbende.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Frode Laursen A/S
Vittenvej 90
8382 Hinnerup

Praktisk

Ansøgningsfrist: 26. juni 2022
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Divisionschef, Dennis Sørensen
tlf: 87 64 16 88



.

Kort om uddannelsen

Som spedition- og shippingelev skal du kunne lide at have mange bolde i luften. Du skal nemlig disponere og koordinere vores mange biler på vejene fra A til B, ikke bare i Danmark, men på tværs af landegrænser. Du vil lære at vejlede chauffører i deres arbejdsdag og sørge for, at vores kunders gods kommer sikkert frem. Under elevuddannelsen har du derfor daglig kontakt med vognmænd, terminaler og vores øvrige divisioner. Vi beskæftiger os udelukkende med vejgodstransporter, og du vil blive placeret i enten Road Denmark, Road Nordic eller Road Continent.

Kompetencegivende uddannelse med specialisering

I både Road Nordic og Road Continent vil du få brug for dine sproglige kompetencer, som vi gerne hjælper dig med at udvikle. Hvis du drømmer om at blive shippingelev i en international transport- og logistikkoncern, så tilbyder Frode Laursen en spændende og kompetencegivende elevuddannelse med specialisering i spedition og shipping. Under uddannelsen vil du blandt andet få bredt kendskab til køb, salg og planlægning af internationale transporter samt toldbestemmelser og verdensforhold, i samarbejde med resten af speditionsafdelingen.

Mere fra Frode Laursen A/S 

Kom tættere på virksomheden


Young Career Profile

Mød os på young-career.dk og læs meget mere om det at være elev hos Frode Laursen

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®