FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Er du vores næste engagerede revisortrainee?


Det går stærkt hos PKF Munkebo Vindelev, hvorfor vi pr. 1. september 2022 vil styrke virksomheden med nye medarbejdere, som har evnerne og viljen til at skille sig ud i branchen.

Den ideelle kandidat har bestået eller består HHX med et rigtig godt resultat og helst med flest mulige af følgende fag på A-niveau: Virksomhedsøkonomi, dansk, engelsk og matematik.

Alternativt er du finansøkonom eller har 1-3 års erfaring hos en statsautoriseret revisor, og er i fuld gang med HD-studiet.

Hos PKF Munkebo Vindelev får du hele den faglige og praktiske ballast, som skal til for at ende som statsautoriseret revisor: Sideløbende med din ansættelse som revisor følger du først HD-studiet. Når det er vel overstået kalder cand.merc.aud-studiet og til sidst SR-akademiet.

For at passe ind i vores team, skal vi bruge medarbejdere, der prioriterer kunderne højt og sætter en ære i at levere en ordentlig kvalitet. Service er nøgleordet – både når det gælder vores kunder, men også internt i huset.

  • Du er en arbejdsbi, og vant til at have travlt og være effektiv. Selvfølgelig kender du til skarpe deadlines, at være fleksibel, dedikeret og samtidig være resultatorienteret.
  • Du har det fint med at arbejde i yngre, ambitiøse teams, hvor stemningen er uhøjtidelig i et uformelt miljø med en god virksomhedskultur.
  • Du forstår selv at disponere din tid og lægger vægt på struktur, orden og systematik.

    Med hensyn til din videre udvikling kan vi tilbyde et særdeles alsidigt og grundigt uddannelsesforløb, hvor du har gode muligheder for at præge dit eget jobindhold med varierede arbejdsopgaver og udfordringer på din karrierevej. Der er korte og effektive kommandolinjer, og såfremt du har ambitioner om at blive statsautoriseret revisor og partner i virksomheden, er muligheden naturligvis til stede.

    Vi kan tilbyde en alsidig stilling med attraktiv løn, gode personaleforhold, spændende kunde-portefølje og mulighed for at gøre karriere.

    Vi glæder os til at høre fra dig, så vi nærmere kan uddybe alle de spændende tilbud, som vi har til dig inden for bl.a. rådgivning, ledelse, strategi, regnskab, revision, analyser, skat, internationalt samarbejde og meget mere.

    Hvis du har masser af energi, interessen og kompetencerne til at gøre en forskel, er dette et job for dig. Send derfor din ansøgning, vedlagt CV og eksamenspapirer fra henholdsvis folkeskolen, HHX eller tilsvarende via 'Ansøg nu'-knappen.

    Vi holder løbende samtaler.

    Enhver henvendelse vil naturligvis blive behandlet fortroligt

    Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


    Sted

    PKF Munkebo Vindelev
    Hovedvejen 56
    2600 Glostrup

    Praktisk

    Ansøgningsfrist: Snarest muligt
    Tiltrædelse: 1. september 2022

    Information

    pkf.dk



    .

    PKF Munkebo Vindelev

    PKF Munkebo Vindelev er et mellemstort revisionsfirma, der sætter kunden i centrum. Vi er ca. 30 medarbejdere, heraf 3 statsautoriserede revisorer. Vi er medejere af ReviTax, specialfirma i skatterådgivning, samt medlem af RevisorGruppen Danmark, nationalt revisions og regnskabsmæssigt samarbejde. 

    PKF Munkebo Vindelev er internationalt repræsenteret som medlem af PKF International, som er en verdensomspændende organisation, der er blandt de 10 største internationale revisions- og konsulentfirmaer. Organisationen består af over 440 kontorer repræsenteret i over 150 lande.

    Mere fra PKF Munkebo Vindelev

    Kom tættere på virksomheden


    elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

    () På lager
      Gem til senere

    Manager Trainees

    Sæt gang i din lederkarriere i Matas

    Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

    Shippingelever

    Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

    Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

    elever

    GRIB CHANCEN - Matas søger elever

    Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

    Elektrikerlærlinge

    TDC NET søger elektrikerlærlinge

    Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
    I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

    Følg ELEVPORTALEN.DK

    RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

    © 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®