Bliv revisortrainee i Deloitte 

Kom med - og bliv en del af et ungt fællesskab i Danmarks størte revisions- og rådgivningshus. 

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

KPMG søger revisortrainees 

Grib chancen nu og bliv revisortrainee hos KPMG. Du får en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Annonce

EY søger revisortrainees 

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig

Ansøg nu

Tag en spændende 2-årig speditionsuddannelse


Speditørelever

Sæt gang i din karriere med en uddannelse fra en international logistikvirksomhed, der tager ansvar for klima og bæredygtighed. Med en uddannelse som speditørelev fra Frode Laursen er dine karrieremuligheder mange.

Få ansvar under din uddannelse

Som speditørelev kommer du til arbejde med kerneforretningen i Frode Laursen – nemlig vores transporter. Vi har transporter i Danmark, Norden og Europa – og dem bliver du ansvarlig for. Du kommer til at have det store overblik over vores transporter. Det gør du ved at planlægge og disponere vores lastbiler på vejene og sikre at vores transporter bliver gennemført mest optimalt. Du kommer til at vejlede vores chauffører og på den måde sikrer du, at vores kunders gods kommer sikkert frem til tiden. Du skal trives med at arbejde i et til tider hæsblæsende tempo, for det går rigtig stærkt, når der skal købes og sælges transporter.

Du bliver hurtigt en del af teamet, og du arbejder på lige fod med dine andre kolleger. Du får derfor også hurtigt ansvar for dine egne opgaver, men med al den hjælp, du har brug for.

Vi tilbyder 

Vi tilbyder et 2-årigt uddannelsesforløb, hvor din faglige og personlige udvikling vil være i fokus. Du bliver en del af et ungt team, som du kan sparre med. Vi har tradition for at uddanne mange elever – især inden for spedition. Dine karrieremuligheder i Frode Laursener derfor rigtig gode, når du er færdig med din uddannelse.

Frode Laursen er en flad og uformel organisation, der vægter værdier som samarbejde, udvikling og ansvarlighed højt. Vi har stor respekt for hinanden – både fagligt og personligt – og vi vil gerne hinanden. Vi har derfor en aktiv personaleforening, og Frode Laursen giver desuden tilskud til sociale arrangementer.

Du kan blive en del af holdet, hvis… 

  • Du har gennemført en EUX Business (kontor) eller en HHX. Alternativt har du en STX, HTX eller HF, der skal suppleres med et 5 ugers grundforløb 
  • Du taler og skriver dansk. Kan du tale og skrive engelsk, tysk eller svensk er det bestemt en fordel 
  • Du kan lide at tale meget i telefon og at møde nye mennesker 
  • Du har adgang til en bil - busforbindelserne til Vitten er desværre ikke særlig gode 

Opstart til efteråret eller vinteren 2022

Vi glæder os allerede til, at du starter, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtale. Har du spørgsmål til jobbet som elev i Frode Laursen er du velkommen til at kontakte Sofie Schack Pedersen fra HR på 8764 1618.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Frode Laursen A/S
Vittenvej 88
8382 Hinnerup

Praktisk

Ansøgningsfrist: 16. oktober 2022
Tiltrædelse: Efterår / Vinter 2022 

Kontakt

HR, Sofie Schack Pedersen 
tlf: 87 64 16 18.

Kort om uddannelsen

Som spedition- og shippingelev skal du kunne lide at have mange bolde i luften. Du skal nemlig disponere og koordinere vores mange biler på vejene fra A til B, ikke bare i Danmark, men på tværs af landegrænser. Du vil lære at vejlede chauffører i deres arbejdsdag og sørge for, at vores kunders gods kommer sikkert frem. Under elevuddannelsen har du derfor daglig kontakt med vognmænd, terminaler og vores øvrige divisioner. Vi beskæftiger os udelukkende med vejgodstransporter, og du vil blive placeret i enten Road Denmark, Road Nordic eller Road Continent.

Kompetencegivende uddannelse med specialisering

I både Road Nordic og Road Continent vil du få brug for dine sproglige kompetencer, som vi gerne hjælper dig med at udvikle. Hvis du drømmer om at blive shippingelev i en international transport- og logistikkoncern, så tilbyder Frode Laursen en spændende og kompetencegivende elevuddannelse med specialisering i spedition og shipping. Under uddannelsen vil du blandt andet få bredt kendskab til køb, salg og planlægning af internationale transporter samt toldbestemmelser og verdensforhold, i samarbejde med resten af speditionsafdelingen.

Mere fra Frode Laursen A/S 

Kom tættere på virksomheden


Young Career Profile

Mød os på young-career.dk og læs meget mere om det at være elev hos Frode Laursen

  Gem til senere

Se vores ledige stillinger...

Midtjylland

Frode Laursen A/S

Kontorelever

Indrykket: 9. august 2022
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Midtjylland

Frode Laursen A/S

Økonomielever

Indrykket: 9. august 2022
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Indrykket: 9. august 2022
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Indkøbselev i KYOCERA UNIMERCO?

Bliv elev, hvis du har købmandsskab i blodet og vil arbejde med indkøb i en virksomhed, hvor du kommer til at gøre en forskel fra dag ét! 

Er du vild med kundekontakt og har du en god fornemmelse for tal?

Så bliv en del af vores ChangeMaker program, der sætter dig og dit potentiale i spil. Send din ansøgning til 2023 holdet allerede i dag!

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere