FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Indkøbselev til KYOCERA UNIMERCO


Skyd din karriere igang med en uddannelse som indkøber i en international koncern

Bliv indkøbselev eller trainee hos KYOCERA UNIMERCO, hvis du har købmandsskab i blodet og vil arbejde med indkøb i en international virksomhed, hvor du kommer til at gøre en forskel fra dag ét! Hos os får du en god uddannelse, du ikke vil fortryde - og som du altid kan bygge ovenpå.

”Allerede fra første dag, følte jeg mig som en del af teamet. Efterhånden som jeg har lært om de forskellige opgaver indenfor indkøb i en stor international virksomhed, har jeg bl.a. fået ansvar for egne leverandører og fået en virkelig god uddannelse, jeg er glad for”, fortæller tidligere indkøbselev Mia, som nu er fastansat.

Bliver du indkøbselev/-trainee hos os, garanteres du et godt uddannelsesforløb, som giver dig gode forudsætninger for at opnå flotte resultanter. Sidste år vandt vores elev Mia således 1. pladsen indenfor Handelsuddannelsen ved Fagprøveprisen 2021, der hvert år uddeles af Dansk Erhverv, HK Handel og HK Privat. Måske bliver det dig næste gang?

Dit uddannelsesforløb

I et elevforløb veksler du mellem skoleforløb og praktisk erfaring og læring i virksomheden. På skoleforløbene får du en masse ny viden om alle aspekter indenfor indkøb, som du tager med hjem og bruger i dit daglige arbejde i virksomheden.

Som trainee, kommer du med en teoretisk baggrund eller med erhvervserfaring, der danner grundlag for, at du gennem forløbet bliver i virksomheden og opnår praktisk erfaring og læring.

Du bliver en del af vores koncernindkøbsafdeling og får 11 dygtige og sjove kolleger, som sørger for, at du lærer en masse om indkøb og får nogle spændende og varierende indkøbsopgaver. De vil naturligvis altid være parate til at give råd og vejledning under forløbet.

Dine opgaver bliver :

  • Oprettelse af indkøbsordrer, indhente tilbud og vedligeholde stamdata.
  • Tæt og daglig kontakt med både leverandører og salgsafdelinger. Du bliver et vigtigt led mellem disse, hvilket giver dig en bred kontaktflade både internt og eksternt.
  • Håndtere diverse ad hoc opgaver i indkøbsafdelingen – herunder bl.a. opfølgning på leveringstider.
  • Håndtere og forhandle priser med leverandører case by case.
  • Deltagelse i leverandørmøder – med mulighed for på sigt selv at holde møderne.

Du får hurtigt ansvaret for egne leverandører, hvilket også giver dig mulighed for at vedligeholde og udvikle samarbejdet.

Vi er i gang med at gøre vores arbejdsgange og IT-systemer i afdelingen endnu hurtigere og smartere. Får du hurtigt gode ideer og falder IT dig nemt, så kan det også være en af de opgaver, du kan arbejde med i løbet af din uddannelse.

Da vi er en international virksomhed med lokationer i både Europa, USA og Asien og med tæt kontakt til vores leverandører i det meste af verden, kommer du også til at tale engelsk – og tysk hvis du har lyst.

Undervejs eller i forlængelse af dit uddannelsesforløb, kan der blive mulighed for en kortere udstationering til et af vores selskaber i enten England eller USA, hvis selskaberne har brug for yderligere assistance i deres indkøbsafdeling.

Efter endt uddannelse har du oparbejdet en god basis for enten at bygge ovenpå uddannelsen eller få et job i en indkøbsfunktion.

Er du vores næste elev eller trainee?

Afhængigt af din baggrund, tilpasser vi dit uddannelsesforløb individuelt.

  • Har du bestået HHX suppleret med EUD forløb på 5-10 uger, EUD eller EUX, vil du typisk blive ansat i et 2-årigt elevforløb.
  • Har du en handelsøkonom med speciale i indkøb, en anden faglig relevant uddannelse eller erhvervserfaring og har nu lyst til at uddanne dig indenfor indkøb, bliver du typisk ansat i et 2-årigt traineeforløb. Vi ansætter også gerne voksenelever- og -trainees.

Hvem er du?

  • Du har et godt humør, masser af energi og lysten til at lære og tage ansvar for din egen udvikling – selvfølgelig med støtte fra os.
  • Du er god til engelsk i både skrift og tale - og måske også tysk.
  • Du har et godt overblik, er struktureret og god til detaljer.
  • Du er IT-mæssig stærk og vant til at bruge Microsoft Officepakken – herunder især Excel.
  • Du trives med en arbejdsdag i et højt tempo,og hvor mailboksen aldrig står stille.

Har du samtidig viljen og lysten til at blive endnu dygtigere sideløbende med din elevuddannelse eller traineeforløb, så har du mulighed for at læse HD eller andet hos os. Vi betaler gerne for uddannelsen - blot du investerer din fritid til at gennemføre den.

Bliv en del af et godt hold

Vi tror på, at et godt arbejdsliv er en vigtig del af en god tilværelse. Udover dig er der 10 andre elever og lærlinge i vores forskellige afdelinger i virksomheden, så du har god mulighed for at lære andre elever og lærlinge at kende på tværs af virksomheden.

Ud over et godt arbejdsmiljø tilbyder vi:

  • Mad i vores kantine hver dag.
  • Fri adgang til at træne i vores fitnessrum.
  • Sundhedsforsikring.
  • Behandling hos fysioterapeut på virksomheden.
  • 10 forskellige personaleklubber, hvor du kan møde dine kolleger fra hele virksomheden til fodbold, løb, golf, motorsport, jagt, cykling, yoga og meget andet.

Forventet starttidspunkt

Hurtigst muligt – men er du den rette, så er vi fleksible omkring starttidspunkt.

Interesseret?

Vil du høre mere om forløbet som elev eller trainee, så skriv en mail eller ring og få en snak med Indkøber Mia Olesen, eller elev Katja Jensen på tlf. 97 14 14 11.

Vi glæder os til at høre fra dig. Du kan sende din ansøgning via "ansøg nu" knappen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

KYOCERA UNIMERCO
Drejervej 2
7451 Sunds

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Indkøber, Mia Olesen
tlf.: 97 14 14 11
Elev, Katja Jensen
tlf.: 97 14 14 11



.

KYOCERA UNIMERCO producerer og sælger skærende værktøjer, måleværktøjer og værktøjer til befæstelse. Vores kvalitetsprodukter og rådgivning optimerer kundernes produktion og reducerer dermed deres omkostninger. Vi er ca. 700 medarbejdere i Europa og USA, og vi arbejder som ét godt hold med plads til individualister. Dygtige, interesserede, ansvarlige og humørfyldte medarbejdere er det vigtigste for vores fortsatte fremgang og trivsel. Vil du være med?


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere – bliv manager trainee i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®