FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Automatikteknikerlærling til KYOCERA UNIMERCO


Start din karriere som automatikteknikerlærling i en international virksomhed

Brænder du for at arbejde med teknik, mekanik og elektronik - og er det bedste du ved at finde løsninger på tekniske problemer, så er Automatik- & Processuddannelsen til automatiktekniker et godt valg til at starte din fremtidige karriere.

Hos Kyocera Unimerco producerer vi højteknologiske værktøjer til bl.a. bil-, fly-, vind- og metalindustrien. Vores værktøjsløsninger er attraktive og produktionen af vores præcisionsværktøjer kræver at vores maskiner døgnet rundt kører optimalt.

Du får muligheden for at blive en del af teamet, som sikrer, at vores maskinpark på mere end 400 enheder kan leve op til de høje krav om funktionssikkerhed og stabilitet.

”Som lærling hos Kyocera Unimerco får du en enestående chance for at få en spændende teknisk uddannelse i en succesfuld international virksomhed. Vi er selv med til at planlægge vores arbejdsdag og hvilke opgaver vi skal deltage i”, fortæller automatikteknikerlærling Tobias.

Dine opgaver bliver bl.a.:

  • Driftssikring af produktionsudstyr.
  • Systematisk vedligehold samt fejlfinding på mekaniske, pneumatiske, hydrauliske og elektriske maskiner
  • Dokumentation og rapportering
  • Opstilling og indkøring af nye maskiner

Hvem er du?

”Som vores lærling, der et vigtigt, at du har flair for teknik, er nysgerrig for at lære nyt og er ansvarsfuld med dine opgaver. Du skal have lyst til at udvikle dig gennem hele din uddannelse og drives af at finde løsninger” fortæller Esben, som er leder af vedligeholdsafdelingen.

Du:

  • har bestået eller er i gang med grundforløbet
  • har lysten og viljen til at lære nyt
  • er positiv, imødekommende og kan lide at kommunikere med andre
  • kan holde fast i det gode humør og har et roligt overblik i pressede situationer
  • er fleksibel og har gå-på-mod
  • er god til at samarbejde, men kan også arbejde selvstændigt
  • er serviceminded

Ønsker du at kombinere din erhvervsuddannelse med en studentereksamen for at forbedre dine muligheder for evt. at læse videre efter uddannelsen, kan du vælge EUX forløbet. Vi oplever stor succes med lærlinge på både EUD og EUX forløb.

”Hvis du har kvalifikationerne, og du har lyst til at prøve kræfter med at arbejde i udlandet, vil du eventuelt få mulighed for en kortere udstationering til et af vores søsterselskaber i slutningen af din uddannelse” slutter Esben.

Bliv en del af et godt hold

Vi tror på, at et godt arbejdsliv er en vigtig del af en god tilværelse. Udover dig er der 10 andre elever og lærlinge i vores forskellige afdelinger i virksomheden, så du har god mulighed for at lære andre elever og lærlinge at kende på tværs af virksomheden.

Det er vores overbevisning at vores lærlinge opnår den bedst mulige balance mellem arbejds- og privatliv ved at bo i rimelig køreafstand fra KYOCERA UNIMERCO. Derfor skal du allerede bo eller være villig til at bosætte sig i området.

Ud over et godt arbejdsmiljø tilbyder vi:

  • Mad i vores kantine hver dag.
  • Fri adgang til at træne i vores fitnessrum.
  • Sundhedsforsikring.
  • Behandling hos fysioterapeut på virksomheden.
  • 10 forskellige personaleklubber, hvor du kan møde dine kolleger fra hele virksomheden til fodbold, løb, golf, motorsport, jagt, cykling, yoga og meget andet.

Forventet starttidspunkt

Stillingen er med tiltrædelse januar 2023 – men er du den rette er vi fleksible omkring tidspunktet.

Vil du vide mere…

Har du spørgsmål til stillingen eller har du lyst til at få en kort rundvisning inden du sender os din ansøgning er du velkommen til at kontakte os på tlf. 97 14 14 11. Vores lærlinge Elias og Tobias fortæller gerne om deres erfaringer som lærling. Du er også velkommen til at kontakte Helle Helsinghof fra HR.

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV via "Ansøg nu" knappen. Der er også mulighed for at lave en kort video, hvor du fortæller om dig selv.

Vi har ikke en ansøgningsfrist på stillingen – men behandler de indkomne ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

​Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

KYOCERA UNIMERCO
Drejervej 2
7451 Sunds

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: januar 2023

Kontakt

HR Administrator, Helle Helsinghof
tlf.: 97 14 14 11
mail: hhe@kyocera-unimerco.com



.

KYOCERA UNIMERCO producerer og sælger skærende værktøjer, måleværktøjer og værktøjer til befæstelse. Vores kvalitetsprodukter og rådgivning optimerer kundernes produktion og reducerer dermed deres omkostninger. Vi er ca. 700 medarbejdere i Europa og USA, og vi arbejder som ét godt hold med plads til individualister. Dygtige, interesserede, ansvarlige og humørfyldte medarbejdere er det vigtigste for vores fortsatte fremgang og trivsel. Vil du være med?


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®