Bliv revisortrainee i KPMG 

Grib chancen nu og bliv revisortrainee hos KPMG. Du får en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv revisortrainee  

- hos Christensen Kjærulff 

Drømmer du om en karriere som revisor med spændende arbejdsopgaver og skarpe kollegaer i et professionelt arbejdsmiljø? Så bliv en del af vores kontor i hjertet af København!

Annonce

Bliv revisor
- Start din karriere som Trustbuilder hos PwC

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv økonomielev hos DanCenter i København


Ligger din fremtid i økonomi? Og ønsker du at være en del af en virksomhed, som er i konstant vækst og udvikling? DanCenter / Danland søger en økonomielev til tiltrædelse pr. 1. november 2022 eller 1. januar 2023.

Vi tilbyder dig en bred uddannelse inden for bogføring, regnskab og økonomi og du vil komme i berøring med alle aspekter af vores regnskabsafdelingen. Desuden vil der være kortere ophold på vores kontor i Hamborg. 

Du vil blive en del af et team på 14 herlige medarbejdere, der er parate til at hjælpe dig, så du kommer godt fra start hos os. Du indgår i teamet på lige fod med dine kollegaer og til gengæld vil du få en solid platform til at udvikle dine kompetencer og færdigheder inden for økonomi. Din kommende kollega, Maria, siger: ”I økonomiafdelingen deles vi om opgaverne. Det skal være sjovt at gå på arbejde, og samtidig er det vigtigt at hjælpe, hvis en kollega har brug for det.” 

Dine kvalifikationer 

  • Har bestået HHX eller HGS 
  • Du taler og skriver dansk 
  • Kan lide at arbejde med tal, og brænder for en fremtid indenfor økonomi og regnskab
  • Er omhyggelig og struktureret i din arbejdsform 
  • Har gode samarbejdsevner og lyst til at arbejde i teams 
  • Har et stort gå-på-mod 

Uddannelseskrav

Du har gennemført én af nedenstående adgangsgivende uddannelser:

  • EUX Business med kvalifikationer til kontoruddannelsen med specialer
  • STX, HF, HTX inkl. 5 ugers EUS forløb
  • HHX
  • HG (grundforløb fra handelsskolen) med kvalifikationer til kontoruddannelsen med specialer bestået før 1. august 2015

Er du fyldt 25 år og har bestået din eksamen efter 1. august 2015, bedes du fremsende din realkompetencevurdering (RKV) eller du skal kontakte en handelsskole med henblik på at få udarbejdet en realkompetencevurdering (RKV), som skal vedlægges din ansøgning. Hvis du har spørgsmål om adgangskrav og uddannelsesretning, kan du kontakte nærmeste handelsskole.

Vi tilbyder 

En alsidig og bred uddannelse i et uformelt miljø og team, som sætter pris på både personlig og faglig udvikling. Du vil få ansvar for dine egne arbejdsområder og opgaver med støtte fra afdelingen, så du lærer at arbejde selvstændigt og håndtere mange forskelligartede opgaver. 

Hos DanCenter har vi en uformel omgangstone, og døren står altid åben til vores direktør såvel som alle andre afdelinger. Vi kan måske ikke prale af bonede gulve, men det kan vi til gengæld af vores dygtige og engagerede medarbejdere. Ambitionerne er høje, og hos DanCenter byder vi alle forslag og initiativer velkommen for at vi fortsat kan være en af Danmarks bedste og vigtigste formidlere af ferieboliger. 

Kontakt og ansøgning 

Send din ansøgning og CV med relevante eksamenspapirer snarest muligt på thomas.akselsen@dancenter.com eller via 'ansøg nu' knappen. 
Skriv "Elev til økonomiafdelingen" i mailens emnefelt. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomidirektør Thomas Akselsen på telefon 91 33 90 10.

Du bedes desuden vedlægge relevante eksamensbeviser til din ansøgning/CV. Har du endnu ikke modtaget dit eksamensbevis, bedes du i stedet vedlægge dine standpunktskarakterer. Har du modtaget merit for dele af adgangskravene, bedes du også vedlægge disse.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler. 
Tiltrædelse: 1. november 2022 eller 1. januar 2023.
Arbejdssted: København Ø 

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DanCenter A/S
Lyngbyvej 20
2100 København Ø 

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. november 2022 / 1. januar 2023

Kontakt

Økonomidirektør Thomas Akselsen
tlf.: 91 33 90 10.

DanCenter har hovedkontor i København men er lokalrepræsenteret i mange danske feriebyer. DanCenter har tre brands; DanCenter & Danland samt Admiral Strand. DanCenter & Admiral Strand er udlejning af sommerhuse i hovedsageligt Danmark, men også i Norge, Sverige og Tyskland. Danland er udlejning af ferielejligheder i feriecentre rundt omkring i Danmark. 

DanCenter er en af de største formidlere af ferieboliger i Danmark og har aftaler med mange tusinde ferieboligejere. Det kræver et anseeligt og stærkt hold. Et hold med kompetence, gode samarbejdsevner og forståelse for professionel varetagelse af udlejningen af ferieboliger. DanCenter er ejet af OYO Vacation Homes. I alt beskæftiger vi gennemsnitligt ca. 250 medarbejdere i Danmark – heraf ca. 160 funktionærer. I højsæsonen er vi +500 kolleger til at sørge for vores gæster. Du kan læse mere på www.dancenter.dk.


Kom tættere på os!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Indkøbselev i KYOCERA UNIMERCO?

Bliv elev, hvis du har købmandsskab i blodet og vil arbejde med indkøb i en virksomhed, hvor du kommer til at gøre en forskel fra dag ét! 

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere