Bliv revisortrainee i Deloitte 

Kom med - og bliv en del af et ungt fællesskab i Danmarks størte revisions- og rådgivningshus. 

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

KPMG søger revisortrainees 

Grib chancen nu og bliv revisortrainee hos KPMG. Du får en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Annonce

EY søger revisortrainees 

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig

Ansøg nu

Butikselev 2022

BabySam søger elever til Danmarks største børneunivers til Hovedstaden og Sjælland, skal du være en del af vores elevhold i 2022?

Ønsker du en god start på din karriere og at bruge dine evner i en spændende branche?

Er du frisk, har masser af energi og gå-på-mod, og vil du have en meningsfyldt hverdag samt en rigtig god uddannelse?

Vi er ambitiøse med vores elever og vi leder efter en målrettet elev, som gerne vil bruge sine evner indenfor købmandskab og derigennem skabe gode resultater. Du elsker at sælge og brænder for at give kunderne en god oplevelse hver eneste dag. 

Som elev i BabySam vil du få en god uddannelse, som åbner døre for dig. Der vil være mulighed for at videreudvikle dig, så du kan blive souschef og på sigt, butikschef i en af vores butikker. En ting er sikkert, hvis du har ambitionerne, så har vi også en plads til dig. 

Vi forventer, at du:

  • Har stor selvstændighed, gå-på-mod og er indstillet på at smøge ærmerne op og slå ørerne ud.
  • Har forståelse for godt købmandskab og altid leverer den gode kundeservice.
  • Ikke gør tingene halvt, men følger dem til dørs så resultaterne kommer.
  • Synes det personlige salg er spændende og at du gerne vil gøre en forskel for dine kunder.
  • Ikke er bange for at fortælle om dine gode ideer og går forrest, når de skal føres ud i livet.
  • Er klar til en hverdag, hvor det går stærkt og hvor produktviden samt god kundeservice er omdrejningspunktet.

Din læretid (hovedforløbet) tager to år og forudsætter, at du har bestået EUX, EUD mod detail eller HHX
Hvis du har taget en anden studentereksamen end HHX (STX, HTX), eller HF skal du gennemgå et 5-10-ugers HGS forløb på handelsskolen, inden du starter i lære i butikken (hovedforløbet).

Elev i BabySam 
Som elev i BabySam bliver du en del af et ambitiøst team, hvor vi supplerer hinanden med opgaverne, så vi lykkes med at skabe en super flot butik og give den bedste rådgivning til vores kunder. Vi er engagerede og arbejder på tværs af organisationen for at skabe endnu mere succes i BabySam.

Vi tilbyder dig et fastlagt uddannelsesforløb, hvor du kommer på fire skoleophold (moduler af to ugers varighed) på Handelsfagskolen i Odder. Hovedforløbet består af både teori (skoleophold) og praktisk træning i butikken, hvor du har mulighed for at anvende den teori, som du tilegner dig på skolen. Til slut i din læretid, skal du lave en fagprøve i egen butik (en uges varighed).

Den praktiske del af din uddannelse finder sted i din egen BabySam-butik sammen med din oplæringsansvarlige, som er uddannet salgsassistent eller har arbejdet indenfor området i mange år. Den oplæringsansvarlige følger dig og er ansvarlig for planlægning og gennemførelse af oplæringsaktiviteter i butikken. Derudover forventer vi naturligvis, at du er motiveret og initiativrig i forhold til at få en rigtig god uddannelse. Det er også dit ansvar.

Skoleopholdene er tilrettelagt, så BabySam har sine egne hold, hvor du lærer alt om Kapitalkædedrift, vores koncept og selvfølgelig bliver ekspert i alle vores produkter. Du får derfor nogle spændende skoleophold, hvor du også kommer på virksomhedsbesøg, får undervisning af leverandører, en bowling-aften med dine klassekammerater og en inspirerende elevdag hvor i bl.a. besøger hovedkontoret.

Lyder det som noget for dig, så send os din ansøgning og CV allerede i dag via "Ansøg nu" knappen. Her finder du alle vores ledige elevstillinger. Der er også mulighed for at uploade en video, hvor du præsentere dig selv - det håber vi, at du har lyst til. 

Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale, så tøv ikke med at sende os dit materiale allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

BabySam
Amager, Hillerød, Holbæk, Rødovre, Valby

Praktisk

Ansøgningsfrist: 31. oktober 2022
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Benedicte Tonning
bto@babysam.dk


.

Det med at være elev i BabySam, er fantastisk. Det bedste ved det - er sammenholdet og den familiefølelse, man får. Det at stå op hver dag og være glad for at sku på arbejde, det er det der betyder noget. Du er som elev ligeså meget værd, som de andre ansatte! Kast dig ud i det, og du bliver en ligeså stor bs’er som de andre i din butik. Dine kollegaer står bag dig, lige meget hvilken situtation man befinder sig i, om det er i privatlivet eller arbejdsmiljøet - du står aldrig alene, for i BabySam “står vi sammen” Det er det der har gjort BabySam til min passion!

Melanie 22 år - elev i BabySam Næstved

Det bedste ved at være elev i Babysam er sammenholdet i kæden, og mulighederne for at blive set og hørt; ingen stemmer er for små. Babysam er virkelig en virksomhed med hjertet på det rette sted, og som ønsker det bedste for sine medarbejdere, og det gælder på tværs af alle afdelinger. Dertil har Babysam den bedste målgruppe og især uddannelsesmuligheder for dig, der drømmer om at blive Danmarks bedste børnespecialist.

Line Hansen - elev i BabySam Viby

BabySam er Danmarks største og mest innovative kæde for babyudstyr med et landsdækkende netværk på 31 detailbutikker, samt institutionssalg og webshop. Vi vil være Nordens største og bedste, når det gælder de mindste. Derfor understøtter BabySam udvikling og sikkerhed gennem salg af kvalitetsprodukter og rådgivning. 

Med mere end 45 års erfaring i rådgivning af babyudstyr, ønsker vi at gøre det nemt for vores kunder at træffe trygge valg, og derfor står vores rådgivere altid klar med den nyeste viden og vejledning.

Mere fra BabySam 

Kom tættere på virksomheden


Vi ser frem til at modtage din ansøgning

  Gem til senere

Se vores ledige stillinger...

Hovedstaden

BabySam, Valby

Butikselev

Indrykket: 9. september 2022
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Hovedstaden

BabySam, Hillerød

Butikselev

Indrykket: 9. september 2022
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Hovedstaden

BabySam, Amager

Butikselev

Indrykket: 9. september 2022
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Sjælland

BabySam, Holbæk

Butikselev

Indrykket: 9. september 2022
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Hovedstaden

BabySam, Rødovre

Butikselev

Indrykket: 9. september 2022
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Indkøbselev i KYOCERA UNIMERCO?

Bliv elev, hvis du har købmandsskab i blodet og vil arbejde med indkøb i en virksomhed, hvor du kommer til at gøre en forskel fra dag ét! 

Er du vild med kundekontakt og har du en god fornemmelse for tal?

Så bliv en del af vores ChangeMaker program, der sætter dig og dit potentiale i spil. Send din ansøgning til 2023 holdet allerede i dag!

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere