FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

 Shippingelev til DSV i Aarhus

Få hele verden som din arbejdsplads - bliv shippingelev hos DSV i Aarhus

Hos DSV Global Sea Chartering i Aarhus håndterer vi søtransporter på vegne af den globale DSV-koncern. Når en last, et sted i verden, har brug for et skib - så er det os, der finder det bedste skib til opgaven. Vi får den rigtige kontrakt på plads med både rederi og vores kollegaer internt i DSV. De elementer, vi charter skibe til, er, som regel så store, at de ikke kan være i en almindelig container. Typisk vil det det være vindmølle- og olie/gas komponenter. Vi syntes selv, at det er en utrolig spændende verden, vi arbejder i – og nu søger vi en shippingtrainee med opstart i løbet af efteråret 2022, der vil få en helt unik mulighed for at blive en del af vores dygtige team. 

Bliv en del af en international afdeling 

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Du får her en helt unik mulighed for at udvikle dig i et international shipping-miljø. DSV er på vej ind i en spændende fremtid, som du og din generation er en vigtig del af. Vi har en aktiv rolle i den grønne omstilling, og vi udforsker nye teknologier, der kommer til at forme fremtidens transport. Som shippingelev i DSV, arbejder du i en global løsningsorienteret afdeling – og det bliver dit ansvar at forhandle en god aftale og følge afskibningen til skibet er udlosset. Derudover får du også indblik i planlægning og eksekvering af søtransporterne. 

Du bliver en del af vores befragter- og operation team på kontoret i Aarhus, men du vil også få kollegaer på vores hovedkontor i Hedehusene og derudover ligeledes i Singapore, Dubai og Rotterdam. Gennem din uddannelse bliver du uddannet til at chartre skibene, udarbejde kontrakterne, opsætte økonomien samt lære hvordan man eksekverer skibene. I eksekveringsfasen, lærer du alt om de forskellige opfølgningsfaser, et skib er igennem. Alt dette i tæt samarbejde med erfarende kollegaer. Under din uddannelse hos DSV vil du gøre en reel forskel alt imens du udvikler dig fagligt og personligt. 

Bliv en del af succesen 

DSV har stor erfaring med elever og talentudvikling, og vi har over 100 dygtige og topmotiverede elever i hele DSV koncernen. Det stærke sammenhold blandt vores elever giver dig både faglig sparring og masser af sociale indspark, som for eksempel introtur, elevweekender og teambuilding. Hvis du præsterer og viser initiativ, kan du nå langt allerede under din elevtid. Dit engagement betaler sig, og DSV belønner din indsats og dine resultater med indflydelse og spændende karrieremuligheder. Har du ambitionerne og arbejder proaktivt og målrettet, er der ikke langt til en lederstilling eller udstationering for DSV i udlandet. 

Din skolegang vil foregå på Rybners i Esbjerg - og er af 7 ugers varighed, fordelt ud over din 2-årige elevuddannelse. Her vil du møde shippingtrainees fra hele branchen – muligvis også nogle også fra udlandet. I dine skoleperioder vil du blive undervist i forhandling, trampfart, kommunikation, maritim økonomi & skibsforståelse. Din skoledag er indrettet således at du modtager undervisning på kontoruddannelsen med speciale i shipping og spedition halvdelen af dagen, og så modtager du undervisning på Akademiniveau resten af dagen, således at du efter de to år har en ful akademiuddannelse oven i. Den praktiske del af din uddannelse vil foregå på kontoret i Aarhus, og suppleres med nogle uger på hovedkontoret i Hedehusene. Der vil, for den rigtige kandidat, også være mulighed for et kortere ophold hos vores kollegaer i udlandet. 

Har du, hvad der skal til? 

Handlekraft, personligt drive og en positiv indstilling er naturlige egenskaber, vi værdsætter i DSV – men først og fremmest skal du vise, at du mestrer det gode købmandskab og et højt serviceniveau, og at du har modet og evnerne til at træffe knivskarpe beslutninger i en travl hverdag. Du skal samtidig have afsluttet en gymnasial uddannelse, såsom HHX, STX, eller EUX. Vi tilbyder et unikt 2-årigt uddannelsesforløb med spændende udfordringer hos DSV og muligheden for selv at forme den teoretiske del af elevtiden. Allerede fra starten er DU med til drive succesen i Danmarks tredjestørste koncern og en af verdens absolut førende transport- og logistikvirksomheder. 

You snooze, you loose 

Vi holder samtaler løbende, så udfyld og send din ansøgning, CV og karakterblad hurtigst muligt via 'ansøg nu' linket. Når du starter din ansøgningsproces, vil du blive bedt om at logge ind (Sign in) – har du ikke allerede en profil, skal du oprette en profil og herefter fortsætte din ansøgningsproces. Derefter er verden åben for dig! Kontakt gerne HR Business Partner Ulla Anholm på + 45 40294772 ved spørgsmål. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DSV A/S
Oliehavnsvej 2
8000 Aarhus

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

HR Business Partner Ulla Anholm 
tlf.: +45 40294772



.

110

Nuværende elever i DK

70

Nye elever er startet i 2021

50

Nye elever søges til 2022

#FORWARDYOURCAREER

DSV er et af verdens allerstørste selskaber inden for transport og logistik. Det er vi, fordi 55.000 dygtige medarbejdere i 80 lande arbejder dedikeret for at give vores kunder den bedst mulige service og skabe gode resultater for virksomheden!

Hvis du vil være en del af succesen, så giver DSV dig mulighed for at udforske dit potentiale og sætte skub i din karriere.

Mere fra DSV A/S 

Kom tættere på virksomheden


() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®