Bliv revisortrainee i Deloitte 

Kom med - og bliv en del af et ungt fællesskab i Danmarks størte revisions- og rådgivningshus. 

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

KPMG søger revisortrainees 

Grib chancen nu og bliv revisortrainee hos KPMG. Du får en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Annonce

EY søger revisortrainees 

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig

Ansøg nu

 Shippingelev til DSV i Aarhus

Få hele verden som din arbejdsplads - bliv shippingelev hos DSV i Aarhus

Hos DSV Global Sea Chartering i Aarhus håndterer vi søtransporter på vegne af den globale DSV-koncern. Når en last, et sted i verden, har brug for et skib - så er det os, der finder det bedste skib til opgaven. Vi får den rigtige kontrakt på plads med både rederi og vores kollegaer internt i DSV. De elementer, vi charter skibe til, er, som regel så store, at de ikke kan være i en almindelig container. Typisk vil det det være vindmølle- og olie/gas komponenter. Vi syntes selv, at det er en utrolig spændende verden, vi arbejder i – og nu søger vi en shippingtrainee med opstart i løbet af efteråret 2022, der vil få en helt unik mulighed for at blive en del af vores dygtige team. 

Bliv en del af en international afdeling 

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Du får her en helt unik mulighed for at udvikle dig i et international shipping-miljø. DSV er på vej ind i en spændende fremtid, som du og din generation er en vigtig del af. Vi har en aktiv rolle i den grønne omstilling, og vi udforsker nye teknologier, der kommer til at forme fremtidens transport. Som shippingelev i DSV, arbejder du i en global løsningsorienteret afdeling – og det bliver dit ansvar at forhandle en god aftale og følge afskibningen til skibet er udlosset. Derudover får du også indblik i planlægning og eksekvering af søtransporterne. 

Du bliver en del af vores befragter- og operation team på kontoret i Aarhus, men du vil også få kollegaer på vores hovedkontor i Hedehusene og derudover ligeledes i Singapore, Dubai og Rotterdam. Gennem din uddannelse bliver du uddannet til at chartre skibene, udarbejde kontrakterne, opsætte økonomien samt lære hvordan man eksekverer skibene. I eksekveringsfasen, lærer du alt om de forskellige opfølgningsfaser, et skib er igennem. Alt dette i tæt samarbejde med erfarende kollegaer. Under din uddannelse hos DSV vil du gøre en reel forskel alt imens du udvikler dig fagligt og personligt. 

Bliv en del af succesen 

DSV har stor erfaring med elever og talentudvikling, og vi har over 100 dygtige og topmotiverede elever i hele DSV koncernen. Det stærke sammenhold blandt vores elever giver dig både faglig sparring og masser af sociale indspark, som for eksempel introtur, elevweekender og teambuilding. Hvis du præsterer og viser initiativ, kan du nå langt allerede under din elevtid. Dit engagement betaler sig, og DSV belønner din indsats og dine resultater med indflydelse og spændende karrieremuligheder. Har du ambitionerne og arbejder proaktivt og målrettet, er der ikke langt til en lederstilling eller udstationering for DSV i udlandet. 

Din skolegang vil foregå på Rybners i Esbjerg - og er af 7 ugers varighed, fordelt ud over din 2-årige elevuddannelse. Her vil du møde shippingtrainees fra hele branchen – muligvis også nogle også fra udlandet. I dine skoleperioder vil du blive undervist i forhandling, trampfart, kommunikation, maritim økonomi & skibsforståelse. Din skoledag er indrettet således at du modtager undervisning på kontoruddannelsen med speciale i shipping og spedition halvdelen af dagen, og så modtager du undervisning på Akademiniveau resten af dagen, således at du efter de to år har en ful akademiuddannelse oven i. Den praktiske del af din uddannelse vil foregå på kontoret i Aarhus, og suppleres med nogle uger på hovedkontoret i Hedehusene. Der vil, for den rigtige kandidat, også være mulighed for et kortere ophold hos vores kollegaer i udlandet. 

Har du, hvad der skal til? 

Handlekraft, personligt drive og en positiv indstilling er naturlige egenskaber, vi værdsætter i DSV – men først og fremmest skal du vise, at du mestrer det gode købmandskab og et højt serviceniveau, og at du har modet og evnerne til at træffe knivskarpe beslutninger i en travl hverdag. Du skal samtidig have afsluttet en gymnasial uddannelse, såsom HHX, STX, eller EUX. Vi tilbyder et unikt 2-årigt uddannelsesforløb med spændende udfordringer hos DSV og muligheden for selv at forme den teoretiske del af elevtiden. Allerede fra starten er DU med til drive succesen i Danmarks tredjestørste koncern og en af verdens absolut førende transport- og logistikvirksomheder. 

You snooze, you loose 

Vi holder samtaler løbende, så udfyld og send din ansøgning, CV og karakterblad hurtigst muligt via 'ansøg nu' linket. Når du starter din ansøgningsproces, vil du blive bedt om at logge ind (Sign in) – har du ikke allerede en profil, skal du oprette en profil og herefter fortsætte din ansøgningsproces. Derefter er verden åben for dig! Kontakt gerne HR Business Partner Ulla Anholm på + 45 40294772 ved spørgsmål. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DSV A/S
Oliehavnsvej 2
8000 Aarhus

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

HR Business Partner Ulla Anholm 
tlf.: +45 40294772.

110

Nuværende elever i DK

70

Nye elever er startet i 2021

50

Nye elever søges til 2022

#FORWARDYOURCAREER

DSV er et af verdens allerstørste selskaber inden for transport og logistik. Det er vi, fordi 55.000 dygtige medarbejdere i 80 lande arbejder dedikeret for at give vores kunder den bedst mulige service og skabe gode resultater for virksomheden!

Hvis du vil være en del af succesen, så giver DSV dig mulighed for at udforske dit potentiale og sætte skub i din karriere.

Mere fra DSV A/S 

Kom tættere på virksomheden


  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Indkøbselev i KYOCERA UNIMERCO?

Bliv elev, hvis du har købmandsskab i blodet og vil arbejde med indkøb i en virksomhed, hvor du kommer til at gøre en forskel fra dag ét! 

Er du vild med kundekontakt og har du en god fornemmelse for tal?

Så bliv en del af vores ChangeMaker program, der sætter dig og dit potentiale i spil. Send din ansøgning til 2023 holdet allerede i dag!

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere