FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Indkøbselev hos Knauf A/S


Drømmer du om at arbejde med indkøb, hvor din fornemste opgave er at sikre levering til kunderne samtidig med at du jonglerer med lagerbindinger, omsætningshastighed og forecasts? Så er du måske vores kommende indkøbselev. 

Knauf A/S er en dansk producent og leverandør af gipsplader, akustiklofter og byggesystemer til letbygkonstruktioner. Vi er en del af den familieejede Knauf Group - verdens største producent af gipsprodukter til byggebranchen. Med mere end 50 års erfaring skaber vi - sammen med vores kunder og partnere - rammerne for bedre og mere bæredygtigt byggeri i Danmark. 

Til vores Planlægning & Indkøbsafdeling i Hobro søger vi netop en Indkøbselev som brænder for at blive en del af et team, hvor håndtering af indkøb af handelsvarer og råvarer samt produktionsplanlægning er i højsædet.

Med reference til vores Procurement & Planning Manager kommer du til at indgå i et team med 6 kolleger, som alle er indstillet på at lykkes i fællesskab samt er klar til at gå en ekstra mil for hinanden, når opgaverne kræver det. 

Som Indkøbselev bliver dine primære opgaver bl.a.: 

  • Disponering af varer og opfølgning på leveringer 
  • Fakturakontrol og godkendelse 
  • Vedligeholdelse af stamdata i vores systemer 
  • Ansvar for egne varer og leverandører 
  • Samarbejde med andre interessenter i Knauf 
  • Beregning af kostpriser 
  • Deltagelse i ad hoc optimeringsprojekter 

Det er vigtigt, at du trives med at have mange bolde i spil på en og samme tid, er nysgerrig af natur og har lyst til at blive del af Knauf, hvor du har ild i øjnene og ser udfordringer som en mulighed for at dygtiggøre dig inden for dit område. 

Med arbejdsplads på vores kontor i Hobro bliver du en del af et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi løser vores opgaver seriøst og professionelt, men samtidig altid har plads til nærvær, sjov og at fejre vores succeser. 

Din profil 

Som person er du ansvarsfuld, stabil og besidder et strukturgen. Du er kendt for at skabe god energi og har et godt humør, som smitter af på dine kollegaer. Derudover er det vigtigt, at du er flydende på engelsk - både i skrift og tale. Hvis du har kendskab til SAP er det en fordel, men ikke et krav. 

Vi tilbyder 

Hos Knauf tilbyder vi en elevplads i en uformel organisation med højt til loftet. Alle står vi klar til at hjælpe og støtte hinanden, hvor vores værdier - Menschlichkeit, Partnerskab, Iværksætterånd og Engagement - er nøgleordene bag vores fælles succes. 

Til jobbet sørger vi naturligvis for den nødvendige oplæring i Knauf systemer, produkter og relevante arbejdsværktøjer. 

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Indkøber Mette Dahl Nielsen på tlf.: 60 37 11 51 

Deadline for ansøgning er 24. oktober 2022 kl. 12.00 - Vi afholder samtaler løbende, så send derfor allerede din ansøgning og dit CV i dag. Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Knauf A/S
Kløvermarksvej 6
9500 Hobro

Praktisk

Ansøgningsfrist: 24. oktober 2022 kl. 12:00
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Indkøber, Mette Dahl Nielsen
tlf.: 60 37 11 51



.

Om Knauf A/S

Knauf A/S er en dansk produktionsvirksomhed, som blev grundlagt tilbage i 1969 i Hobro. Vi er en stor familieejet virksomhed med hovedkontor i Iphofen. På verdensplan er vi omkring 30.000 medarbejdere, hvoraf de 200 er ansat i Danmark. Derudover har vi 220 fabrikker fordelt i 86 lande.

Vi er ledende leverandører af byggesystemer i Danmark og vi kan i dag levere mere en 75 % af komponenterne til et byggeri. Det vi gerne vil både i dag, men også i fremtiden er, at vi aktivt vil præge den måde vi bygger og bor på. Bygger på skal ses ved at vi gerne vil hjælpe håndværkere og entreprenørere til at få et bedre arbejdsmiljø, til at blive mere effektive og til at fjerne spild. Måden vi bor på er ved at højne livskvaliteten og forbedre indeklimaet i vores hjem. Derudover vil vi gerne drive den grønne agenda og sætte et bedre grønt aftryk på verden. Og hertil vil vi gerne have alles hjælpe, for det starter med os – det starter med dig.


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®