FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv en del af et stærkt fællesskab som revisorgraduate hos PwC i Herning


Start din karriere som graduate i et fleksibelt og inspirerende arbejdsmiljø, hvor samarbejde og udvikling er afgørende.

Som graduate inden for revision i PwC bliver du en del af vores uddannelsesforløb for fremtidens økonomiske rådgivere, Trustbuilder.

Trustbuilder - Få den bedste start på karrieren og opbyg et unikt netværk

Trustbuilder er PwC’s uddannelsesforløb for fremtidens revisorer. Vi kalder forløbet for Trustbuilder, fordi vi i PwC arbejder for at styrke tilliden i samfundet og løse væsentlige problemstillinger.

Som Trustbuilder bliver en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af afdelinger og lokationer i PwC. De første uger i PwC tilbringer du sammen med andre graduates, hvor I sammen får en grundig introduktion til PwC, vores værdier og værktøjer. Derudover vil du blive inviteret med til talrige sociale arrangementer, så du kan lære dine nye kolleger bedre at kende.

Hos PwC er din udvikling i fokus, og her er Trustbuilder-forløbet med til at give dig et stærkt fundament for din fremtidige karriere.

Du kan læse mere om uddannelsesforløbet på https://www.pwc.dk/bliv-revisor

Din karriere som revisor

Sideløbende med uddannelsesforløbet kommer du fra start til at arbejde med revisionsopgaver i tæt samarbejde med kunder og kolleger. Du arbejder i teams og får mere ansvar og indflydelse, i takt med at du udvikler dine kompetencer inden for revision og forretningsforståelse. På sigt kan du vælge at gøre karriere som statsautoriseret revisor – PwC støtter dig hele vejen.

PwC er markedsledende, og du kan komme til at arbejde med mange typer af kunder lige fra internationale, børsnoterede selskaber til lokale familievirksomheder, den offentlige sektor og finansielle virksomheder. Hvilke kundesegmenter du kommer til at arbejde med, afhænger af den lokation du ansøger til, dine kvalifikationer og præferencer.

Få en udviklende karriere som graduate

  • Fastansættelse fra første dag, hvor du sammen med en stor årgang følges ad gennem vores interne uddannelsesforløb.
  • Gode relationer og et stærkt fællesskab på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.
  • Karrieresparring og mentorforløb med din egen career coach, som følger din udvikling tæt.
  • Faglig og personlig udvikling med “on the job training”, hvor du vil arbejde tæt sammen med kunder og kolleger.
  • Et arbejdsmiljø, hvor den digitale udvikling er en naturlig del af hverdagen.

Er du fremtidens økonomiske rådgiver?

I PwC er solid faglighed en selvfølge, men din personlighed og din lyst til at gøre en forskel er mindst lige så vigtig. Vi forestiller os, at:

  • Du har afsluttet din cand.merc.aud.
  • Du er passioneret, nysgerrig og brænder for at udvikle dine kompetencer inden for revision og kunderelationer.
  • Det falder dig naturligt at skabe nye relationer og møde mennesker med en positiv tilgang.
  • Du vil gerne arbejde i et fleksibelt og inspirerende arbejdsmiljø, hvor der ikke er to dage, der er ens.

Er du klar til at blive en del af vores team?

Så send din motiverede ansøgning, dit cv og karakterudskrift fra din nuværende og tidligere uddannelse via "ansøg nu" knappen. Du vil herefter blive viderestillet til vores rekrutteringssystem, hvor du bedes loggge ind "Sign In" eller oprette en bruger "Create Account". Vi forventer ikke du kommer ind med en masse erhvervserfaring. Til gengæld forventer vi, at du er motiveret, nysgerrig og klar til at lære. I din ansøgning lægger vi derfor vægt på:

  • Hvem du er, og hvad din motivation er for at søge jobbet som revisor hos PwC.
  • Hvad du har lært fra dit tidligere studie/arbejde, og hvad tager du med videre.
  • Om du har nogle særlige interesseområder, eller om du drømmer om at arbejde med en bestemt type af kunder.

Vi screener og interviewer løbende og tager opslaget ned, når vi har fundet vores nye kolleger. Søg hellere i dag end i morgen!

Har du spørgsmål til stillingen, eller hvad det vil sige at arbejde i PwC, er du meget velkommen til at række ud til Kasper Ladekjær på telefon: 23 83 20 31 eller kasper.ladekjaer@pwc.com.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

PwC, Herning
Plantanvej 4
7400 Herning

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Kasper Ladekjær
tlf.: 23 83 20 31
kasper.ladekjaer@pwc.com


Lær os bedre at kende



.

Trustbuilder er PwC’s uddannelsesforløb for fremtidens økonomiske rådgivere. Vi kalder forløbet for Trustbuilder, fordi vi klæder fremtidens revisorer på til at være kundens mest betroede rådgiver.

Som Trustbuilder i PwC fastansættes du enten som trainee eller graduate fra første dag. Din faglige og personlige udvikling er i fokus, og du får derfor tildelt din egen career coach, som følger din udvikling tæt. Sammen sørger I for, at du får spændende opgaver, og at dine kompetencer bliver brugt på bedst mulig vis på relevante projekter.

Du kommer til at arbejde med spændende revisionsopgaver fra start i tæt samarbejde med kunder og kolleger, og du bliver en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®