FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Start din karriere som kontorelev i Region Sjælland!


Region Sjælland søger en engageret kontorelev med opstart den 1. januar 2023 eller snarest derefter.

Har du lyst til et spændende og lærerigt uddannelsesforløb, hvor du får mulighed for at arbejde selvstændigt, samtidig med, du har de bedste uddannelsesbetingelser? Så er det måske dig, vi søger!

Vi tilbyder en spændende uddannelse i en stor offentlig organisation med over 19.000 medarbejdere med mange forskellige fagligheder og arbejdsopgaver.

Igennem din elevtid vil du møde kompetente og imødekommende kolleger og du vil få et stærkt netværk med regionens øvrige kontorelever. I hver afdeling, er der en elevvejleder, der er med til at sikre, at du opnår dine uddannelsesmål og som også fungerer som din daglige kontaktperson.

Vi søger en HR-kontorelev til tiltrædelse snarest

HR-linjen (Human Ressource) – kan du lide at arbejde med mennesker, og er du nysgerrig på ansættelsesret, overenskomster, analyser og uddannelser?

Du vil have mulighed for at præge din egen uddannelse. HR er et bred område og dækker alt fra uddannelse, løn, ansættelsesret og statistik og analyse. Som HR-kontorelev vil du få mulighed for at komme i dybden med forskellige aspekter af HR i en stor offentlig virksomhed. Du vil ikke kunne nå at komme rundt om alle områder, men du har mulighed for blive klogere på områder, der interesserer dig.

Du vil blandt andet komme i berøring:

  • Support af diverse lønspørgsmål 
  • Ansættelse af nye medarbejdere 
  • Varetagelse af vanskelige personalesager – bl.a. deltagelse i tjenstlige samtaler 
  • Personalejuridisk ledelsesstøtte om løn- og ansættelsesforhold 
  • Indhentning af sygedagpengerefusioner, samt flexjob/løntilskudsrefusioner 
  • Controlling af HR-standarder 
  • Politiske strategier i forhold til udmøntning på uddannelsesområdet 
  • Bekendtgørelsesarbejde på både erhvervsuddannelser, erhvervsakademiuddannelser og professionsbachelor uddannelser. 
  • MED og arbejdsmiljø

Du vil få mulighed for medbestemmelse i din uddannelsesplan, men der vil være en overordnet plan, der sikrer at du får en bred og interessant uddannelse inden for HR-området.

Uddannelsen varer som udgangspunkt to år inkl. skoleperioder og studietur til Bruxelles. Praktikperioderne foregår på forskellige geografier i Region Sjælland.

Skoleperioderne foregår på ZBC Selandia i Slagelse.

For at blive elev hos os, skal du have bestået eller forvente at bestå én af følgende uddannelser inden opstart:

  • EUX Business (tidligere HG) 
  • En 1-årig studiekompetencegivende del af EUX 
  • STX, HF, HTX inkl. 5 eller 10 ugers grundforløb 
  • HHX

Er du fyldt 25 år og har bestået din eksamen efter 1. august 2015, bedes du fremsende din realkompetencevurdering (RKV) eller du skal kontakte en handelsskole med henblik på at få udarbejdet en realkompetencevurdering (RKV), som skal vedlægges din ansøgning.

Din profil

Du ønsker at engagere dig i din uddannelse og din arbejdsplads. Du har en positiv indstilling til at lære nyt og går til dine arbejdsopgaver med et positivt sind, og forsøger at løse arbejdsopgaverne efter bedste evne. At du kender dine egne begrænsninger, og aldrig er bange for at spørge om hjælp hvis du er i tvivl om, hvordan en opgave skal løses, og har mod på at komme med nye ideer eller forslag til, hvordan tingene kan gøres på en smartere måde.

Der er som udgangspunkt ikke mulighed for hjemmearbejde.

Ansøgning

Lyder ovenstående interessant, så send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 2. december 2022 og fortæl, hvorfor du har lyst til at være kontorelev hos os.

Der vil være ansættelsessamtaler i uge 49.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om kontoruddannelsen i Region Sjælland kontakt: Uddannelseskoordinator Sarah Gaarsdal Pelle Tlf.: 93 56 60 89 Mail: sapel@regionsjaelland.dk

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Region Sjælland - Regionshuset 
Alléen 15
4180 Sorø

Praktisk

Ansøgningsfrist: 2. december 2022
Tiltrædelse: 1. januar 2023

Kontakt

Uddannelseskoordinator, Sarah Gaarsdal Pelle
tlf.: 93 56 60 89
sapel@regionsjaelland.dk



.

Om Region Sjælland

Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på FacebookTwitter og LinkedIn

Mere fra Region Sjælland 

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®