Bliv revisortrainee i KPMG 

Grib chancen nu og bliv revisortrainee hos KPMG. Du får en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv revisortrainee  

- hos Christensen Kjærulff 

Drømmer du om en karriere som revisor med spændende arbejdsopgaver og skarpe kollegaer i et professionelt arbejdsmiljø? Så bliv en del af vores kontor i hjertet af København!

Annonce

Bliv revisor
- Start din karriere som Trustbuilder hos PwC

Ansøg nu

Kontorelev 2022

Vi søger engageret og selvstændig kontorelev med speciale inden for administration


Er du klar på at styrke beboerdemokratiet og gøre en forskel inden for den almene sektor? Så er du vores næste administrationselev. 

Vi søger en elev, der har mod på at blive udfordret, og som tør tage ansvar for opgaveløsningen. 

Du vil få en dagligdag med mange forskellige opgaver med mulighed for samtidig at udvikle dig selv. Vi lægger vægt på, at du er serviceminded, og at du har evnen og viljen til at lære. Du vil som elev i Boligforeningen AAB indgå i et miljø med et mix af unge såvel som erfarne kolleger. Vi har gode erfaringer med uddannelse af elever fra tidligere elevforløb, og flere af vores færdiguddannede elever er blevet ansat hos os efter endt elevtid. Du vil som elev i AAB udvikle kompetencer, som blandt andet giver dig gode muligheder for jobs i en stor almen boligsektor. 

Ønsker du at blive klogere på, de forskellige roller og ansvarsområder i Boligforeningen AAB og høre en medarbejders perspektiv på, hvordan det er at arbejde i AAB så se med her. 

Selvstændig, administrativt stærk og et godt servicegen 

Det en forudsætning, at du har bestået et grundforløb eller andet, der opfylder kravene til elevuddannelsen. Du ved hvordan, man indgår i et arbejdsmæssigt fællesskab fra enten studiejob eller fuldtidsjob. 

Herudover går vi målrettet efter dig, som formår at arbejde selvstændigt, er administrativt stærk, har et godt servicegen, og som ikke mindst har viljen til at gøre en forskel. 

Du vil få indblik i forskellige arbejdsområder, da du igennem din elevtid vil arbejde i forskellige teams tilknyttet området Beboerdemokrati, Udlejning og Jura. Her får du stor indflydelse på planlægningen af din arbejdsdag med udgangspunkt i de arbejdsopgaver, du får ansvaret for. Du kan forvente opgaver inden for sagsbehandling, og du vil stifte bekendtskab med anvendelse af relevante love, regler og vedtægter. Af mere specifikke opgaver kan nævnes udlejning og opsigelse af boliger, kunderådgivning omkring opskrivning og administrative opgaver. Behandling af husordenssager, fraflytningsklager og juridiske ad hoc opgaver. Du får bred kundekontakt blandt andet via daglig kommunikation med vores medlemmer på vores venteliste, beboere og afdelingsbestyrelsesmedlemmer. Du vil opleve at få nyt netværk af såvel kolleger som samarbejdspartnere. 

En målrettet uddannelse med udfordringer og potentiale for udvikling 

Som elev i AAB kan du forvente, at vores elevansvarlige vil sørge for, at der bliver taget hånd om dig gennem hele din elevtid. 

Vi har åbne døre og en god dialog mellem medarbejderne. Samtidig er vi en arbejdsplads, hvor du har frihed til at handle og tage ansvar. Vi lægger vægt på udvikling, og tilbyder dig en elevstilling, hvor du kan udvikle og styrke dine kompetencer. Vi tilbyder en god kantineordning og sundheds- og behandlingsforsikring. Vi er en arbejdsplads med et godt socialt miljø, hvor vores personaleforening arrangerer ture med alt fra byvandring, museumsbesøg, madoplever og adrenalinture som paintball og klatring. 

Kan du se dig selv i ovenstående beskrivelse, og sætter du i øvrigt pris på et åbent og humoristisk miljø med kolleger, der er ambitiøse og engagerede, så vil vi meget gerne høre fra dig. 

Vi afholder løbende samtaler med kandidater.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

AAB - Boligforeningen AAB
Havneholmen 21
1561 København

Praktisk

Ansøgningsfrist: 9. december 2022 
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Koordinator Thomas Staalager 
tlf.: 33 76 04 10.

Elever i AAB

Som elev i AAB får du en attraktiv og bred uddannelse, hvor du vil indgå i et miljø med et mix af unge såvel som erfarne kolleger. Vi stiller krav til dig som elev, men til gengæld vil du opleve, at der med disse krav følger udfordringer, ansvar og indflydelse. 

Du kan forvente god støtte fra ledere og kolleger, og du har altid en elevvejleder tilknyttet, som kan sparre med dig om alt fra skoleforløb og opgaver til arbejdet i foreningen. 

Vi har stor erfaring med uddannelse af elever og har efter succesfuld elevtid ansat flere af vores færdiguddannede elever. Du vil som elev i AAB udvikle kompetencer, som giver dig gode muligheder for job i den almene boligsektor.

Mere fra AAB

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Indkøbselev i KYOCERA UNIMERCO?

Bliv elev, hvis du har købmandsskab i blodet og vil arbejde med indkøb i en virksomhed, hvor du kommer til at gøre en forskel fra dag ét! 

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere