FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv kontorelev i Hjemrejsestyrelsen og skab en solid karriere inden for offentlig administration!


Kunne du tænke dig at blive ekspert i offentlig administration? Og drømmer du om at arbejde med samfundsvigtige opgaver i en organisation med stor politisk og mediemæssig interesse? Så har du nu muligheden for at blive én af Hjemrejsestyrelsens nye kontorelever med start pr. 1. marts 2023. 

Lidt om alt det, vi tilbyder dig som kontorelev 

Vi tilbyder en 2-årig kontoruddannelse med afsæt i et elevforløb, som vi planlægger individuelt for dig. Vi sørger for grundig oplæring, så du har de bedste forudsætninger for at op- eller udbygge din værktøjskasse inden for offentlig administration. 

Som kontorelev i Hjemrejsestyrelsen bliver du oplært i en vifte af jobfunktioner i flere forskellige kontorer, så du får en bred uddannelsesprofil. Vi har fokus på din læring og faglige udvikling, og dine praktikkontorer sikrer, at du bliver mødt af dygtige oplæringsansvarlige, som står klar til at hjælpe dig med faglig sparring.

Som arbejdsgiver støtter vi op om din deltagelse i interne kurser, valgfag via skolen og en arbejdsgiverbetalt studietur til Bruxelles. Vi kan garantere, at du får rig mulighed for at anvende al den viden, som du løbende tilegner dig på skoleforløbene, i din opgavevaretagelse. 

”Som elev i Hjemrejsestyrelsen har jeg fået en bred viden om og indsigt i udlændingeområdet både på det lovmæssige, det organisatoriske og det myndighedsmæssige område. Det er et spændende område, og jeg føler, at jeg løbende udvikler mig både i form af nye opgaver, webinarer og gennem samarbejdet med mine kolleger i styrelsen” - Sandra, kontorelev i Hjemrejsestyrelsen. 

Lidt om alt det, du bliver en del af 

Hjemrejsestyrelsens hovedfokus er opgaver relateret til forholdene for afviste asylansøgere og andre udlændinge, der skal udrejse af Danmark. Opgaverne omfatter vejledning af udlændinge om muligheden for frivillig hjemrejse, udrejsekontrol og motivationsafklaring samt understøttelse af det praktiske hjemrejse- og udsendelsesarbejde. Styrelsen varetager også udsendelse af EU-statsborgere, som udvises efter Dublin-proceduren samt sekretariatsbetjening af Flygtningenævnet og Udlændingenævnet. Nationalt ID-center er ligeledes tilknyttet styrelsen. 

Vores daglige arbejde er meningsfuldt, og det har stor betydning for både samfundet og den enkelte borger. Vores opgaver påvirkes af omverdenen, og der er stor politisk og mediemæssig interesse for området.

Din arbejdsdag vil have en god blanding af både nye udfordringer og daglige, faste opgaver. Eksempler på dine kommende opgaver kan være: 

  • administration og sagsbehandling i forhold til procedurer, love, aftale- eller regelgrundlag 
  • journaliserings- og sagsstyringsopgaver 
  • søgning i og vedligeholdelse af digitale systemer 
  • telefonbetjening og skriftlig kommunikation 

Du bliver en del af et stærkt fællesskab, hvor tonen er uformel, og viden er noget, vi deler. Desuden vil du indgå i et større elevnetværk på tværs af hele Udlændinge- og Integrationsministeriet, der løbende arrangerer elevarrangementer.

”Jeg er blevet mødt af en styrelse med imødekommenhed og ansatte, som har lyst til at lære fra sig. Det er et stort plus for mig at arbejde et sted, hvor der er fokus på trivsel og en holdning om, at det skal være en glæde at gå på arbejde – og det er der i den grad i Hjemrejsestyrelsen!” – Freia, kontorelev i Hjemrejsestyrelsen. 

Er det dig, vi leder efter? 

Du interesserer dig for offentlig administration og har lyst til at blive en del af en organisation, hvor læringskurven er stejl. 

Vi er på udkig efter dig, der er: 

  • engageret, selvstændig og tager ansvar for egen læring og uddannelse – f.eks. foreslår du på eget initiativ at kaste dig ud i en ny opgave 
  • omstillingsparat og fleksibel – f.eks. mister du ikke motivationen, hvis der pludselig er behov for, at opgaver omprioriteres 
  • omhyggelig, struktureret og kan bevare overblikket – f.eks. overholder du aftalte tidsfrister eller hiver dit indre planlægningsgen frem, når du har flere opgaver, der skal løses i løbet af samme dag 
  • dygtig til at kommunikere og formulere dig såvel mundtligt som skriftligt – f.eks. har du styr på dine kommaer, men du griber også telefonen, hvis du skal have fat på en samarbejdspartner 
  • positivt indstillet og god til at samarbejde – f.eks. kan du bevare det gode humør, når tingene går ekstra stærkt og der er mange bolde i luften. 
For at kunne søge stillingen skal du, inden du starter dit uddannelsesforløb hos os, have gennemført én af følgende grunduddannelser: 

  • EUX 
  • HHX 
  • STX, HTX eller HF og 5 ugers kompetencegivende forløb for studenter 
  • HG grundforløb/HGS med speciale i offentlig administration inden den 1. august 2015 

Hvis du er over 25 år, skal du indhente en opdateret realkompetencevurdering hos studievejlederen på en handelsskole. Realkompetencevurderingen skal du vedhæfte i din ansøgning, når du søger stillingen. Du kan eventuelt læse mere om adgangskrav her

Yderligere information 

Du ansættes som udgangspunkt til en 2-årig kontoruddannelse. I løbet af de to år vil du have ca. 15 ugers skoleophold. 

Du vil som kontorelev have arbejdssted i Hjemrejsestyrelsens hoveddomicil i Birkerød, men du vil også skulle i praktik i et halvt år i et af nævnssekretariaterne i København K. 

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter OAO-S-Fællesoverenskomsten og HK-overenskomsten. 

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse og en personundersøgelse gennemført af Politiets Efterretningstjeneste under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her 

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte en af vores elevansvarlige Luna Borongic på telefonnummer 61 98 35 91 eller e-mail på lubi@uim.dk eller Marie K. D. Jensen på telefonnummer 61 98 33 94 eller på e-mail mkdj@uim.dk

Søg stillingen

Klik på knappen i højre side og upload dit CV, din ansøgning, eksamensbevis og evt. realkompetencevurdering senest mandag den 2. januar 2023

Vi forventer at holde samtaler i uge 2. Der vil eventuelt være en faglig case i forbindelse med samtalen.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Udlændinge-og Integrationsministeriet 
Birkerød Kongevej 2-4
3460 Birkerød

Praktisk

Ansøgningsfrist: 2. januar 2023
Tiltrædelse: 1. marts 2023

Kontakt

Elevansvarlig Marie K. D. Jensen
tlf.: 61 98 33 94 
mkdj@uim.dk



.

Om Udlændinge-og Integrationsministeriet

Ministeriet varetager ministerbetjening og den overordnede planlægning og administration af lovgivningen på udlændinge- og integrationsområdet. Herunder behandler ministeriet konkrete sager om f.eks. humanitært ophold og indfødsret.


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®