Kom og nyd at tage ansvar. Lav fejl, lær, opnå resultater og ha' det sjovt samtidig - det er det vi gør hver dag!

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Speditørelev i DSV

Bliv speditørelev i DSV og sæt fart på din karriere. Du skal kunne levere varen, for det er dét, vi gør.

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Speditørelev i DSV

Bliv speditørelev i DSV og sæt fart på din karriere. Du skal kunne levere varen, for det er dét, vi gør.

Ansøgningsfristen er udløbet

Forsikringselev hos Tryg, TJM og Alka Forsikring


Er det tid til at vælge retning? | Vi tilbyder en unik jobmulighed, så læs med!

Som forsikringselev i Tryg Koncernen - Alka, TJM og Tryg, bliver du ikke blot en del af Skandinaviens største forsikringsselskab med 7500 kolleger, der hver dag sørger for at skabe tryghed for millioner af kunder. Du bliver samtidig en del af et fantastisk fællesskab, og får nogle af branchens mest talentfulde kollegaer inden for salgs- og skadesrådgivning.

Som vores nye finanselev kan du fra dag ét, forvente at blive behandlet som en kollega og ikke ”bare en elev”. Det betyder også, at vi håber, at du ligesom os, er meget motiveret for at gøre en forskel hver eneste dag.

”Som elev er man ansat på lige vilkår med alle sine øvrige kollegaer. Hvis man tager ansvar og initiativ, får man også lov til at vise, hvad man kan. Man kommer ind i et fantastisk miljø, med gode kollegaer, gode arbejdsforhold, et super sammenhold og sidst men ikke mindst, en afvekslende og spændende hverdag”
- Citat fra en nuværende elev

Spørgsmålet er blot, om du kan se en karrierevej inden for forsikringsbranchen? Hvis svaret er ja, eller du blot tænker ”okay, det virker lidt interessant”, så vil vi anbefale, at du læser videre – vi mener nemlig, at vi har en helt unik mulighed, som du ikke vil fortryde!

Diversitet & sammenhold | Et elevforløb kan føre til mange spændende muligheder

Som finanselev i Tryg Koncernen vil du starte en spændende karriere i en af vores Salg & rådgivnings- eller Skadeafdelinger. Herfra vil du få muligheden for at skabe dine egne unikke muligheder, hvor du med den rette motivation og gode indsats som elev, kan få indfriet dine ambitioner i koncernen, når din tid som elev er slut.

Vi arbejder sammen på tværs af alder og køn, og behandler hinanden som ligeværdige. Vi er kendetegnet ved at have et stærkt sammenhold, hvor vi fejrer hinanden og spiller hinanden gode. Omgangstonen er uformel og det er vigtigt, at du er med til at sprede det gode humør.

Ambitiøse på dine vegne | Et fælles ansvar

Vi har klare målsætninger, både fælles og individuelt, og vi ved altid, hvor tæt vi er på målene. Denne tydelighed bruger vi til at udvikle os og til at fejre fælles succes.

Hvor end du starter hos os, så er du på ingen måde bundet til det område resten af dine karriere. Vi går efter at udvikle dig hele vejen, så længe du selv er ansvarlig omkring din egen udvikling, engageret i det du gør, og nysgerrig på dét, du ikke ved endnu.

Du skal have lyst til at skabe udvikling og til at tage et medansvar for at udfolde dit talent. Hvis du er ambitiøs, ligesom den koncern du bliver en del af, så er dine karrieremuligheder enorme.

Om elevuddannelsen | De to retninger

Vi tilbyder en 2-årig finansuddannelse med speciale i forsikring. Dertil giver vi dig et grundigt og gennemprøvet introduktionsforløb, hvor du vil lære alt om vores forsikringsprodukter, systemer og processer - du har altid dit team, din leder og en personlig vejleder i ryggen, så du kan roligt kaste dig ud på dybt vand.

Vi søger både elever til salgs- og skaderådgivning. Baseret på dit CV og din ansøgning udvælger vi det område, som vi vurderer passer bedst til dig og dit elevforløb. Begge steder vil dit mål være, at kunden føler sig tryg ved sin dækning – og tryg i ved din rådgivning.

 • I skadeafdelingen er din opgave at skabe overblik når skaden er sket: hvad er dækket, hvad er ikke, og hvad sker der nu? Oftest er det længe siden kunden sidst har talt med en forsikringsrådgiver. Derfor spørger du (hvis det passer i situationen!) til kundens forhold og overvejer, om der er brug for en forsikringsgennemgang. Enkle ændringer klarer du selv, ellers kan du tilbyde et opkald fra en kollega.
 • I salgsafdelingen hjælper du kunden med den dækning, vedkommende spørger efter, og derefter spørger du til øvrige behov. Ny computer, bil, elcykel, partner, hund, nyt hus, job, barn? Måske skruer du op eller ned for en dækning, bilens kilometer, opretter et barn, sletter en hund… Så er kunden glad for sin dækning – og for din rådgivning.

Uddannelsesdokumenter | Praktisk information

Vi søger nye finanselever til både Aarhus, Ballerup og Næstved. For at kunne ansøge om at blive en del af Tryg Koncernen er det vigtig, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som enten: HHX, HTX, HF, STX eller EUX.

Det er vigtigt, at du husker at uploade dine uddannelsesdokumenter sammen med dit CV og jobansøgning.

Som finanselev, kan du desuden forvente:

 • En finanselevløn på 18.215,42 kr.
 • Mulighed for årlig medarbejderbonus baseret på koncernens performance
 • Mulighed for fitness- og frokostordning
 • Tilbud om gode forsikringsaftaler
 • Adgang til diverse aktiviteter såsom bordtennis, kreative pauseområder m.fl.

Søg allerede i dag | Rekrutteringsprocessen | Vi glæder os til at høre fra dig!

For at komme i betragtning til en elevplads skal du indsende din ansøgning, CV og terminskarakter eller eksamensbevis senest d. 31.01.2023.

Processen kan du forvente bliver som følger:

 1. Vi gennemgår løbende de indkommende CV og ansøgninger  
 2. Er du blandt de udvalgte fra første udvælgelsesrunde, inviteres du til en informationsdag
 3. Informationsdagen bliver afholdt d. 07.02.23 (Ballerup) og 09.02.23 (Århus). Udover at du vil møde vores elevansvarlige, nuværende elever og deres ledere, så vil du få svar på alle de spørgsmål, du måtte have
 4. Efter informationsdagen foregår anden udvælgelsesrunde. Her vil de udvalgte blive indkaldt til gruppeinterviews, hvor de foruden for det modtager en færdighedstest, der skal besvares inden interviewet

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at skrive til Josephine Østergaard og Emilie Aastrup på rekruttering@tryg.dk

Ansøgningsfrist: 31. januar 2023

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

TRYG, TJM & ALKA Forsikring søger til følgende lokationer:
Aarhus, Ballerup & Næstved

Praktisk

Ansøgningsfrist: 31. januar 2023
Tiltrædelse: September 2023

Kontakt

Josephine Østergaard
Emilie Aastrup
rekruttering@tryg.dk


.

Alka – vil du mere med din elevuddannelse?
Har du drive, vindermentalitet og vil du være en del af branchens frække dreng i klassen? Så står vi klar med en skræddersyet uddannelse, mulighed for bonus allerede andet år samt en arbejdsplads, hvor du først og fremmest er en del af et stærkt fællesskab.

I Alka bliver du ikke bare en af Danmarks bedste rådgivere, du bliver også specialist inden for salg gennem interne uddannelser, som ikke kun kan bruges i forsikringsbranchen. Hos os lærer du at yde Danmarks bedste kundeoplevelse gennem salg og professionel rådgivning.

TJM – når fællesskabet er større end selskabet
TJM Forsikring er grundlagt af faglige organisationer og er Danmarks bedste forsikringsselskab målt på både kunde- og medarbejdertilfredshed. Som elev hos TJM får du dermed ikke blot en fantastisk arbejdsplads. Du får også en helt enestående karriereplatform hos en virksomhed, som virkelig mestrer at udvikle sine egne talenter. Vores flotte, åbne og moderne kontorlandskab ligger i Valby få minutters gang fra Valby Station.

Tryg Privat - Skandinaviens største tryghedsskaber
Som elev i Kundeservice Privat bliver der taget hånd om din udvikling fra den første dag. Vi sørger for en god oplæring i vores Onboarding team, hvor du får al den viden, du har behov for, for at kunne hjælpe vores private kunder. Vi har altid højt til loftet, vi fejrer hinandens succeser og vores hverdag er altid præget af et højt tempo.

I Kundeservice er vi 170 kunderådgivere, og vi er fordelt på 9 teams. Vi besvarer indgående kald fra vores private kunder og vores partneraftaler. Vi besvarer ca. 60.000 kald om ugen, og vores mål er at yde den bedste service hver gang.

Vi tilbyder dig en sjov og professionel arbejdsplads, hvor høj faglighed og bordtennis sagtens kan gå hånd i hånd.

Tryg Erhverv – når ambitioner og talent samles under samme tag
Hos Erhverv søger vi energiske salgselever, kombineret salg og skadeelever og udelukkende administrative elever, i både Århus og Ballerup. Vi har mange forskellige opgaver, men fælles er, at vi altid tager udgangspunkt i kundens behov. Vi søger modne, ansvarsbevidste og arbejdsomme elever, som tør at give den gas, samtidig med at vi har det sjovt sammen.

Brænder du for at lære en masse nyt, så har vi opgaverne og sted til dig.

Tryg Skade – vi skaber tryghed, når der er allermest brug for det
Har du lyst til at gøre en forskel, når kunden skal bruge sin forsikring, og har du evnerne til at holde hovedet koldt, når tingene bliver mere komplekse? Er du interesseret i jura samt et væld af anderledes problemstillinger? Er svarene ja, så er skadeområdet sikkert lige noget for dig. Vi tilbyder - foruden et fantastisk, meningsfuldt og sjovt job - en hverdag med høj faglighed, masser af søde kollegaer og et fedt arbejdsmiljø, hvor der bliver taget hånd om dig og din uddannelse.

Mere fra Tryg Forsikring

Kom tættere på virksomheden


Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

() På lager
  Gem til senere

kontorelever

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

#AlleTiders kontorelev søges til Roskilde Kommune
Er du engageret, og har du lyst til en spændende, lærerig og varierende elevtid, søger vi netop dig!

Kontorelever

Egedal Kommune søger kontorelever

Vil du være en del af et stærkt elevnetværk, udvikle dig fagligt såvel som personligt og drømmer du om en uddannelse, hvor du får lov at prøve kræfter med mange spændende og forskelligartede opgaver, der vil styrke dig i dit videre karriereforløb?

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®