FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

KPMG Aarhus søger Audit Trainees

Audit Trainee Programme 2023 

Ser du dig selv som værende fremtidens revisor, og er du motiveret til at arbejde med højteknologiske revisionsløsninger, kunstig intelligens og et erhverv i rivende udvikling? Grib chancen nu og bliv revisortrainee hos KPMG. Du får en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere. 

Vores Audit Trainee Programme er et struktureret trænings- og udviklingsforløb på 2 år, der kombinerer teori og praksis. Du får hands-on erfaring med revision i en spændende hverdag hos KPMG samtidigt med, at du fortsætter dine studier ved at læse HD, hvilket giver dig et solidt teoretisk fundament. 

Fra første dag bliver du del af et hold af trainees, hvor fællesskabet er i fokus. Vi gør vores ypperste for at guide og støtte dig hele vejen igennem – både fagligt og socialt. Du får en Performance Manager og en mentor, som har fokus på din udvikling og som sikrer, at du aldrig står alene. Sammen støtter vi dig i at realisere dit potentiale og dine karrieredrømme. 

Venlige kollegaer og et stort netværk 

I KPMG Audit er vi inddelt i tre servicelines med fokus på hvert deres marked: 

  • Large Corporates (større virksomheder) og Financial Services (Finansielle virksomheder)
  • MidMarket (Familie- og ejerledede virksomheder, start-up og growth, real estate og public) og 
  • Accounting Advisory, Assurance Services (AAAS). 

Inddelingen giver os mulighed for at fokusere vores indsats og betyder samtidigt, at vi kan støtte dig i at finde ud af præcist hvilket område, der interesserer dig mest. Ved at arbejde i forskellige teams kommer du ud til en bred vifte af kunder, og du får opbygget et stort professionelt netværk. På denne rejse får du en dyb og bred indsigt i erhvervslivet, både i Danmark og internationalt. 

Hos KPMG vil du opleve et innovativt miljø med en uformel og venlig omgangstone – lad ikke jakkesættet skræmme dig væk. Vi har en flad struktur og arbejder sammen på tværs af afdelinger, specialer og titler. Derudover inviterer vi alle til at byde ind med gode idéer og forslag, uanset niveau. 

Om dig, vores nye revisortrainee 

Vores Audit Trainee Programme er rettet mod dig, der er motiveret af at arbejde med både mennesker og tal. Der er flere veje ind, men fælles for alle er, at du er klar til at udvikle dig, stille spørgsmål og lære af dine kollegaer. 

Derudover er du det rette match, hvis du: 

  • Er i gang med eller har færdiggjort en HHX, STX, HA-almen, Finansøkonom- eller Financial controller-uddannelse 
  • Er struktureret, trives med ansvar og altid møder velforberedt op 
  • Taler og skriver flydende engelsk samt har erfaring med Microsoft Office og Excel 
  • Har en god og betydelig forståelse for tal 
  • Har en positiv attitude og er en god kollega. 

Yderligere sætter vi stor pris på, at du er initiativtagende og tør tage chancer og tænke nyt, da disse er nogle af vores grundværdier. 

Ansøg nu 

Vi ved, at ansøgere ofte bruger meget tid på at skrive lange, udførlige ansøgninger. Vi ønsker at gøre det lidt anderledes. Det eneste vi beder dig om er, at du svarer på tre enkle spørgsmål. Hvor langt, og hvordan du svarer, bestemmer du naturligvis helt selv. 

Spørgsmålene er: 

  1. Hvad er, ifølge dig, det mest spændende ved revisionsfaget? 
  2.  Hvorfor vil du gerne arbejde hos KPMG? 
  3.  Hvad kan og vil du bidrage med til kulturen hos KPMG? 

Skriv dine svar på engelsk i ét dokument og forsøg at vise os, hvem du er. Lad din kreativitet og personlighed skinne igennem. Vi indkalder løbende til samtale, så tøv ikke med at søge. 

Du bedes derudover vedhæfte dit CV og seneste karakterblade, gerne fra gymnasiet og op efter, hvis du allerede er i gang med en videregående uddannelse. 

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. 

Vi ser frem til at få dig ombord.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

KPMG
Frederiks Pl. 42
8000 Aarhus 

Praktisk

Ansøgningsfrist: 31. marts 2023
Tiltrædelse: 1. august 2023

Kontakt

Besøg vores karrieresite



.

Om KPMG

KPMG er en global virksomhed, der leverer revision, skat og rådgivning. Hos KPMG Danmark er vi over 800 medarbejdere, der samarbejder på tværs af afdelinger, specialeområder og titler. Sammen støtter vi private virksomheder, fonde og offentlige organisationer i alle størrelser med at vokse, arbejde effektivt og konkurrere på et helt nyt plan.

Du kan læse mere om KPMG på vores hjemmeside: www.kpmg.dk


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®