FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Karrierestart hos DAB som Kontorelev


Drømmer du om at blive kontorelev, og vil du udfordre dit talent i en virksomhed, der giver dig mange muligheder både nu og i din videre karriere?

Er du imødekommende, serviceminded, god til dansk i skrift og tale, har du masser af gå-på-mod, og er du klar til et arbejde, hvor høj kvalitet og samarbejde på tværs af teams er vigtigt? Er du målbevidst og sætter pris på at kunne fordybe dig indenfor dit område?

Kan du genkende dig selv i denne beskrivelse, så er det måske dig, vi søger til en alsidig toårig kontoruddannelse med speciale i administration.

Hvem er DAB

DAB administrerer og udlejer boliger for almene boligselskaber og kommuner over hele landet. I DAB vægter vi redelighed, effektivitet og omsorg for beboerne højt. Du vil indgå i et team af kolleger, der har en høj faglighed og masser af humor.

Du vil blive en del af en afdeling, hvor du skal varetage mange forskellige opgaver, som enten skal løses selvstændigt eller i samarbejde med dine kolleger.

Elevforløbet hos DAB

Du vil blive tilknyttet en elevansvarlig, og der vil være flere opfølgningssamtaler for at sikre, at din uddannelsesplan bliver overholdt, og at du føler dig godt tilpas i DAB og i den administrationsafdeling, du er en del af.

Det er vigtigt for os, at du får en varieret og brugbar uddannelse, hvor du får mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Du vil derfor også komme rundt i flere forskellige afdelinger i huset. Dit elevforløb vil veksle mellem skoleforløb på Handelsskolen UNord i Lyngby og en hverdag på vores hovedkontor på Frederiksberg.

Er du nysgerrig på, hvad vores nuværende elever siger? Så læs mere på DAB’s hjemmeside Kontorelev i DAB (dabbolig.dk)

Ansøgningsfrist og kvalifikationer

Inden du starter din elevtid hos os, har du bestået enten: EUX, HHX eller STX, HTX, HF med 5 ugers EUS.

Har du spørgsmål til elevforløbet i DAB, er du velkommen til at kontakte vores nuværende kontorelev Therese Camilla Nehm Kastebo på telefon 7732 0246 eller på mail tcnk@dabbolig.dk

Upload din ansøgning og cv samt dit seneste karakterudskrift senest den 29. januar 2023. Er du voksenelev bedes du venligst også vedhæfte din RKV.

Vi afholder samtaler i uge 6 og 7.

Opstart vil være den 1. september 2023 på vores hovedkontor på Frederiksberg.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DAB
Finsensvej 33
2000 Frederiksberg

Praktisk

Ansøgningsfrist: 29. januar 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Nuværende kontorelev, Therese Camilla Nehm Kastebo
tlf.: 7732 0246
tcnk@dabbolig.dk



.

DAB's elever siger:


Therese Camilla Nehm Kastebo

Kontorelev

"Da jeg begyndte som elev, var det vigtigt for mig, at få afstemt forventninger. Jeg har en elevplan, som jeg skal følge, så jeg altid ved, hvad jeg skal nå. Hver anden måned har jeg en samtale med min elevansvarlige om, hvordan det går. Jeg føler mig meget tryg, og jeg er sikker på, at jeg nok skal nå mine mål, for de bliver håndholdt. Hvis jeg har brug for hjælp, kan jeg altid få det, og er det en opgave, jeg føler mig sikker i, kan jeg afslutte den alene."


Marina Ladefoged Madsen

Kontorelev

"Det var en rar og god start, da jeg begyndte som elev. Jeg følte mig velkommen fra første dag. Alle er imødekommende og smilende, og der er en god stemning. Inden jeg startede her, begyndte jeg som elev i en anden virksomhed, og det fungerede ikke. Det er en helt anden følelse at være her. Jeg kan være mig selv, og jeg føler mig som en del af arbejdspladsen og ikke ”bare” som en elev."

Mere fra DAB 

Kom tættere på os :)


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®