FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Tag en spændende 2-årig kontorelev uddannelse


Administrationselever 

Sæt gang i din karriere med en uddannelse fra en international logistikvirksomhed, der tager ansvar for klima og bæredygtighed. Med en uddannelse som administrationselev fra Frode Laursen er dine karrieremuligheder mange. 

Få ansvar under din uddannelse 

Som kontorelev hos os kommer du til at arbejde med nogle af vores vigtigste administrative processer. Alt efter hvilken afdeling, du bliver tilknyttet, vil du komme til at arbejde med en række forskellige administrative processer som fx: 

  • Ordrebehandling 
  • Behandling af reklamationer 
  • Kundeservice 
  • Data- og talbehandling som fx løngrundlag eller afstemning af pallebeholdning 
  • Kvalitetssikring af data 
  • Overvåge vores transporter og håndtere evt. afvigelser 

Du vil hurtigt få ansvaret for dine egne opgaver, men du får naturligvis al den oplæring og hjælp du har brug for fra dine kollegaer. Du bliver tilknyttet den samme afdeling under hele uddannelsen, og du vil derfor kunne arbejde ned i dybden på området. 

Vi er en international virksomhed og du vil derfor komme til kommunikere med kollegaer, kunder eller leverandører på fx engelsk. 

Vi tilbyder 

Vi tilbyder et 2-årigt uddannelsesforløb, hvor din faglige og personlige udvikling vil være i fokus. Du bliver en del af et team, som du kan sparre med. Vi har tradition for at uddanne mange elever, og som oftest bliver de i Frode Laursen mange år efter deres uddannelse er slut – så dine karrieremuligheder i Frode Laursen er derfor rigtig gode, når du er færdig med din uddannelse. 

Frode Laursen er en flad og uformel organisation, der vægter værdier som samarbejde, udvikling og ansvarlighed højt. Vi har stor respekt for hinanden – både fagligt og personligt – og vi vil gerne hinanden. Vi har derfor en aktiv personaleforening, mens Frode Laursen giver tilskud til sociale arrangementer blandt kollegaerne. 

Du kan blive en del af holdet, hvis… 

  • Du har gennemført en EUX Business (kontor) eller en HHX. Alternativt har du en STX, HTX eller HF, der skal suppleres med et 5 ugers grundforløb
  • Du taler og skriver dansk. Kan du tale og skrive engelsk, tysk eller svensk er det bestemt en fordel 
  • Du er serviceminded og kan kommunikere ubesværet med kunder, leverandører og kollegaer 
  • Du har adgang til en bil - busforbindelserne til Vitten er desværre ikke særlig gode 

Opstart i foråret eller sommeren 2023 

Vi glæder os allerede til, at du starter, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtale. Har du spørgsmål til jobbet som elev i Frode Laursen er du velkommen til at kontakte Sofie Schack Pedersen fra HR på 87 64 16 18

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Frode Laursen A/S
Vittenvej 88
8382 Hinnerup

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Forår / Sommer 2023

Kontakt

HR, Sofie Schack Pedersen 
tlf.: 87 64 16 18


Lær os bedre at kende


.

Kort om uddannelsen

I Frode Laursen har vi administrationselever i stort set alle vores afdelinger, så du har mulighed for at blive elev i netop den afdeling, der passer til dig og dine kvalifikationer. Vi tilbyder et spændende og udfordrende elevforløb, der giver dig et bredt kendskab til koncernens mange administrative opgaver. Hos Frode Laursen er intern og ekstern kommunikation en stor del af alle administrationselevers arbejdsopgaver.

Alsidigt elevforløb, der passer dig

Arbejdsopgaverne er alsidige, og du ville kunne komme til at sidde med ordrebehandling, afregning og fakturering, procesbeskrivelser, koordineringsopgaver og meget andet. Du vil derfor komme til at arbejde med forskellige slags administrative opgaver, hvor du gradvist vil få mere ansvar i takt med, at du viser god forståelse for opgaverne. Du har mulighed for at blive administrationselev på vores hovedkontor i Vitten.

Mere fra Frode Laursen A/S 

Kom tættere på virksomheden


() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®