Kom og nyd at tage ansvar. Lav fejl, lær, opnå resultater og ha' det sjovt samtidig - det er det vi gør hver dag!

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Ansøg nu

Kontorelev i Administrations- og Servicestyrelsen


Drømmer du om en spændende og afvekslende hverdag med mulighed for ansvar og indflydelse, en fleksibel arbejdsplads der tager hensyn til balancen mellem privat- og arbejdsliv og om at arbejde med noget, der skaber værdi for samfundet og understøtter en stor koncern? Så bliv elev hos os. 

Vi har landets bedste elevpladser – derfor skal du vælge os 

Som elev hos os får du en kontoruddannelse med speciale i offentlig administration samt en spændende og afvekslende hverdag, hvor du anses som værende en medarbejder på lige fod med andre. 

Vi er en fleksibel arbejdsplads, der tager hensyn til balancen mellem privat- og arbejdsliv. Du bliver en del af et kollegialt fællesskab, hvor grin, god humor og høj trivsel er en del af dagligdagen. Du vil få mange fagligt dygtige og engagerede kolleger, som du kan sparre med og som altid er villige til at hjælpe dig. 

Derudover tilbyder vi en elevplads med; 

 • ansvar og udfordringer, som tilpasses dine faglige og personlige kompetencer 
 • mange kontaktflader i en stor koncern 
 • stor betydning for Skatteministeriets koncern, da du vil være med til at understøtte styrelser og institutioner, så de kan løse deres kerneopgaver 
 • mange karriere- og uddannelsesmuligheder, hvis du bliver fastansat efter endt elevuddannelse. 

”Siden dag ét har der været stort fokus på, at jeg ikke bare er en elev. Jeg føler, at jeg får ansvar og bliver set og hørt af mine kollegaer og leder. Jeg har indtil videre arbejdet med mange forskellige arbejdsopgaver, hvor jeg både er blevet udfordret, og har udviklet mig fagligt,” fortæller kontorelev Frederikke Kjærsgaard.

Arbejdsopgaver 

Du skal i løbet af din kontoruddannelse igennem nogle specifikke fagområder såsom sagsbehandling, administration, økonomi og kommunikation. Din uddannelse vil derfor i samråd med dig blive tilrettelagt, så du får et ophold i flere kontorer og dermed får et bredt kendskab til vores forskellige arbejdsopgaver og til de fire specifikke fagområder. 

Som elev hos os kan dine arbejdsopgaver bl.a. være at: 

 • administrere arbejdstid, sygefravær og lønindberetninger samt udarbejde ansættelseskontrakter
 • kvalitetssikre og bogføre fakturaer, rejseafregninger og medarbejderudlæg 
 • indkøbe billetter til tog, fly eller hotel for øvrige ansatte i Skatteministeriets koncern 
 • administrere kompetenceudvikling for ansatte i Skatteministeriets koncern 
 • administrere indkaldelser af kandidater, der skal til jobsamtale og/eller test  
 • publicere stillingsannoncer på diverse jobportaler.   

Hvem kan søge? 

Du kan søge vores elevstillinger, hvis du synes ovenstående lyder spændende og samtidig opfylder adgangskravene til kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration inden ansættelsesstart den 1. september 2023. 

Du opfylder adgangskravene ved at have gennemført EUX eller HHX eller ved at have gennemført STX, HF eller HTX suppleret med et HGS/EUD/EUS-grundforløb. En HG afsluttet før 31/8-2015 kan i nogle tilfælde også opfylde adgangskravene. 

Er du ældre end 25 år og har relevant erhvervserfaring eller uddannelse, skal dine kompetencer vurderes af en studievejleder, så dit uddannelsesforløb kan tilrettelægges bedst muligt for dig. Hvis du allerede har en realkompetencevurdering, bedes denne vedlagt din ansøgning.   

Virtuelle infomøder 

Du kan få mere information om elevuddannelsen i Skatteministeriets koncern og høre nuværende elevers oplevelse af elevuddannelsen, arbejdsopgaver, det sociale miljø samt fremtidsmuligheder.

Vi afholder virtuelle infomøder på nedenstående datoer: 

 • Torsdag den 12. januar 2023 kl. 16.00 – 17.00 
 • Onsdag den 25. januar 2023 kl. 13.00 – 14.00 

Tilmelding sker via infomøder om elevuddannelsen i Skatteministeriets koncern. 

Kontakt og ansættelsesvilkår 

Send din ansøgning med CV, eksamensbevis samt eventuelt yderligere materiale via knappen ”Ansøg nu” senest søndag den 5. februar 2023. Vi forventer at afholde samtaler i uge 8-10. 

Der kan indgå en mindre personligheds- og logikanalyse i forbindelse med rekrutteringsprocessen, som blot er et samtaleværktøj, hvor der ikke er nogle rigtige eller forkerte svar. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest. 

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til gældende overenskomst for kontorelever i staten.

Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet vil være Brændgårdvej 10, 7400 Herning.

Ansættelse er pr. 1. september 2023.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Administrations- og Servicestyrelsen
Brændegårdvej 10
7400 Herning

Praktisk

Ansøgningsfrist: 5. februar 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Virtuelle infomøder

Torsdag den 12. januar 2023 kl. 16.00 - 17.00 
Onsdag den 25. januar 2023 kl. 13.00 - 14.00


Skatteministeriets koncern som arbejdsplads


.

Elev i Administrations- og Servicestyrelsen

Administrations- og Servicestyrelsen understøtter hele Skatteministeriets koncern med service af høj kvalitet og effektiv administration.  Som ansat hos os bliver du en del af en uformel arbejdskultur med høj faglighed og mulighed for stærke relationer på tværs.

Dine fremtidige kollegaer står klar til at sørge for, at du får en grundig og spændende elevuddannelse.

Læs mere her

Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Speditørelev

Bliv speditørelev i DSV

Som speditørelev i DSV planlægger og gennemfører du godstransporter i Danmark og resten af verden. Det kræver et særligt talent at gøre det godt, især hvis du vil drive det videre. Men har du ambitionerne, så har DSV uddannelsen.

Kontorelever

Egedal Kommune søger kontorelever

Vil du være en del af et stærkt elevnetværk, udvikle dig fagligt såvel som personligt og drømmer du om en uddannelse, hvor du får lov at prøve kræfter med mange spændende og forskelligartede opgaver, der vil styrke dig i dit videre karriereforløb?

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®