Kom og nyd at tage ansvar. Lav fejl, lær, opnå resultater og ha' det sjovt samtidig - det er det vi gør hver dag!

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Ansøg nu

Start din karriere som kontorelev i Vurderingsstyrelsen i Svendborg


Drømmer du om en spændende og afvekslende hverdag med mulighed for ansvar og indflydelse, en fleksibel arbejdsplads der tager hensyn til balancen mellem privat- og arbejdsliv og om at arbejde med noget, der skaber værdi for samfundet? Så bliv elev hos os. 

Vi søger lige nu en kontorelev til Vurderingsstyrelsens ejendomsbeskatningscenter i Svendborg 

I Ejendomsbeskatningscentret arbejder vi med alle aspekter omkring beskatning af boligejerne på baggrund af ejendomsvurderingerne. Vores opgaver består bl.a. af sagsbehandling af skattesager, bidrage til implementering af nye systemer og programmer i forbindelse med nye vurderinger samt Boligforliget, eksekvering af tilbagebetalingsordningen og en korrekt og ordentlig vejledning af boligejerne. 

Arbejdsopgaver  

Du skal i løbet af din kontoruddannelse igennem nogle specifikke fagområder såsom sagsbehandling, administration, økonomi og kommunikation. Din uddannelse vil derfor i samråd med dig blive tilrettelagt, så du får et ophold i flere kontorer og dermed får et bredt kendskab til vores forskellige arbejdsopgaver og til de fire specifikke fagområder.  

I Ejendomsbeskatningscentret vil du på skift blive tilknyttet enheder, der arbejder med opgaver inden for følgende områder: 

  • skattesagsbehandling 
  • tilbagebetalingsordningen
  • vejledning af boligejere pr. telefon og mail 
  • stab og administrative opgaver. 

Vi har landets bedste elevpladser – derfor skal du vælge os 

Som elev hos os får du en kontoruddannelse med speciale i offentlig administration samt en spændende og afvekslende hverdag, hvor du indgår på lige fod med de øvrige medarbejdere i opgaveløsningen.   

Vi er en fleksibel arbejdsplads, der tager hensyn til balancen mellem privat- og arbejdsliv. Du bliver en del af et kollegialt fællesskab med et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på høj trivsel i dagligdagen. Du vil få mange fagligt dygtige og engagerede kolleger, som du kan sparre med og som altid er villige til at hjælpe dig.    

Derudover tilbyder vi en elevplads med; ·

  • ansvar og udfordringer, som tilpasses dine faglige og personlige kompetencer 
  • bred kontaktflade i en stor forvaltning 
  • stor betydning for samfundet, da du vil være med til at sikre finansieringen af den offentlige sektor 
  • mange karriere- og uddannelsesmuligheder, hvis du bliver fastansat efter endt elevuddannelse.

”Det er et spændende arbejde med mange alsidige opgaver og daglig afveksling mellem genkendelighed i mine arbejdsopgaver samtidig med kontinuerligt nye udfordringer. Jeg føler mig som en del af holdet og oplever en stor fleksibilitet ift. arbejds- og privatliv, hvilket gør stillingen endnu mere ideel for mig, som småbarnsforælder. Jeg kan derfor kun opfordre til at man søger stillingen som kontorelev,” fortæller kontorelev Pernille Lund Hess-Petersen. 

Hvem kan søge?  

Du kan søge vores elevstillinger, hvis du synes ovenstående lyder spændende og samtidig opfylder adgangskravene til kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration inden ansættelsesstart den 1. september 2023.   

Du opfylder adgangskravene ved at have gennemført EUX eller HHX eller ved at have gennemført STX, HF eller HTX suppleret med et HGS/EUD/EUS-grundforløb. En HG afsluttet før 31/8-2015 kan i nogle tilfælde også opfylde adgangskravene.   

Er du ældre end 25 år og har relevant erhvervserfaring eller uddannelse, skal dine kompetencer vurderes af en studievejleder, så dit uddannelsesforløb kan tilrettelægges bedst muligt for dig. Hvis du allerede har en realkompetencevurdering, bedes denne vedlagt din ansøgning. 

Virtuelle infomøder  

Du kan få mere information om elevuddannelsen i Skatteministeriets koncern og høre nuværende elevers oplevelse af elevuddannelsen, arbejdsopgaver, det sociale miljø samt fremtidsmuligheder.   

Vi afholder virtuelle infomøder på nedenstående datoer:  

  • Torsdag den 12. januar 2023 kl. 16.00 – 17.00 
  • Onsdag den 25. januar 2023 kl. 13.00 – 14.00   

Tilmelding sker via infomøder om elevuddannelsen i Skatteministeriets koncern. 

Kontakt og ansættelsesvilkår   

Send din ansøgning med CV, eksamensbevis samt eventuelt yderligere materiale via knappen ”Ansøg nu” senest søndag den 5. februar 2023. Vi forventer at afholde samtaler i uge 8-10.  

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte funktionsleder Brian Bunk på telefon 20 80 62 89.

Der kan indgå en mindre personligheds- og logikanalyse i forbindelse med rekrutteringsprocessen, som blot er et samtaleværktøj, hvor der ikke er nogle rigtige eller forkerte svar. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.  

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til gældende overenskomst for kontorelever i staten.   

Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Ansættelse er pr. 1. september 2023.

Arbejdsstedet vil være Bryghusvej 30, 5700 Svendborg.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Vurderingsstyrelsen
Bryghusvej 30 
5700 Svendborg

Praktisk

Ansøgningsfrist: 5. februar 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Virtuelle infomøder

Torsdag den 12. januar 2023 kl. 16.00 - 17.00 
Onsdag den 25. januar 2023 kl. 13.00 - 14.00


Skatteministeriets koncern som arbejdsplads


.

Elev i Vurderingsstyrelsen

Vil du kickstarte din karriere og fremtidssikre dine kvalifikationer - og lyder en kontoruddannelse en moderne offentlig organisation spændende?

Dine fremtidige kollegaer står klar til at sørge for, at du får en grundig og spændende elevuddannelse.

Mød nuværende elever og læs mere her

Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Speditørelev

Bliv speditørelev i DSV

Som speditørelev i DSV planlægger og gennemfører du godstransporter i Danmark og resten af verden. Det kræver et særligt talent at gøre det godt, især hvis du vil drive det videre. Men har du ambitionerne, så har DSV uddannelsen.

Kontorelever

Egedal Kommune søger kontorelever

Vil du være en del af et stærkt elevnetværk, udvikle dig fagligt såvel som personligt og drømmer du om en uddannelse, hvor du får lov at prøve kræfter med mange spændende og forskelligartede opgaver, der vil styrke dig i dit videre karriereforløb?

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®