FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Kom og bliv en del af youSees næste traineehold

Er du ambitiøs, god til mennesker og klar til en salgsuddannelse i særklasse?

Med vores uddannelse bliver du en del af et stærkt fællesskab, og en arbejdsplads med utallige karrieremuligheder, hvor der ikke er langt til en lederstilling for dig, der har ambitionerne.

Hos youSee tror vi på dig, og vi har fokus på at udvikle og styrke dine potentialer og kompetencer til at blive vores fremtidige topsælger. Vi udvikler dig både fagligt og personligt og har fokus på at træne dig hele vejen rundt om salget, du møder nemlig kunderne både i butikken, telefonisk og på events - vi kalder det vores 360 graders hybride salgsuddannelse.

youSees uddannelsesprogram

Hos youSee tror vi på, at læring er bedst, når det kan prøves af i den virkelig verden. Du er på skoleophold 10 gange af en uges varighed i løbet af de to år uddannelsen tager, og her tager alle cases udgangspunkt i youSees egen forretning - og ofte også fra den butik du selv er elev i. Det giver dig mulighed for at bruge det du lærer i skolen, direkte i din hverdag i butikken.

På skolen handler undervisningen om at træne dig i salg, præsentationsteknik, økonomi og markedsføring, så du bliver klædt godt på til at levere verdens bedste kundeoplevelse. Du vil derfor også opleve, at du hurtigt bidrager til dit team og i butikken allerede indenfor de første måneder. Når du er færdig, har du et springbræt til en fremtidig stærk karriere og kan skrive salgsassistent på CV’et.

Hverdagen i butikken

Du kommer helt tæt på vores kunder og det er dig og det du kan, der skal give dem en kundeoplevelse, så de vælger os til igen og igen. I butikken vil du udover at betjene og rådgive kunder, blive inddraget i butikkens driftsopgaver, komme med på eventuelle events i dit lokalområde og tage imod support-kald på telefonen.

Hos os er ikke to dage ens, og vi gør alt hvad vi kan for at skabe en udviklende og sjov hverdag, hvor du og dine kollegaers successer vil blive fejret i hele organisationen. Hos os skal det være sjovt at yde noget ekstra.

Du bliver en del af Danmarks største televirksomhed, hvor vi servicerer hele Danmark med tv, mobil og bredbånd. Vi har den position – fordi vi hele tiden følger med i tidens trends, lytter til vores kunders behov og samfundets efterspørgsel.

Vi tager også på en super fantastisk studietur i en europæisk storby for at se de nyeste tendenser og koncepter i detailbranchen.

Hvad kræver det at blive youSee Trainee?

For at få direkte adgang til vores uddannelse har du en baggrund i EUD Detail, HHX eller EUX. Har du en STX, HF eller HTX , skal du blot supplere med et 5 ugers EUS forløb.

Derudover forventer vi, at du er ambitiøs, engagereret, tager din uddannelse seriøst og trives i et fantastisk fællesskab.

Du kan læse meget mere om uddannelsen og vores fællesskab på www.elev.yousee.dk.

Send din ansøgning i dag - Vi glæder os til at lære dig bedre at kende!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

youSee Hillerød
Slotsarkaderne 45
3400 Hillerød

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: September 2023

Kontakt

Vejleder, Lucas Frandsen
(+45) 61 61 61 35
lufr@tdc.dk



Find vej

.

Vi gør det sjovt at yde noget ekstra

Fællesskab og karrieremuligheder

Kom med i et ungt og dynamisk miljø med andre youSee elever fra hele landet. Med vores uddannelse bliver du en del af et stærkt fællesskab, og en arbejdsplads med utallige karrieremuligheder, hvor der ikke er langt til en lederstilling for dig der har ambitionerne. Vi tror på dig - og vi ser en stor fremtid i dig!

Med youSees salgsuddannelse i baggagen får du det bedste springbræt til en lysende salgskarriere internt såvel som eksternt. Det er kun dig selv, der sætter overlæggeren for, hvor langt du vil nå, og du får løn under hele din uddannelse og bonus for din ekstra salgsindsats.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®