FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

Bliv en del af Beierholm som outsourcingtrainee

Fold dine evner ud på en arbejdsplads, der år efter år bliver kåret som en af Danmarks bedste. Med cirka 1.800 medarbejdere i en virksomhed i konstant vækst tilbyder vi en lærerig atmosfære, der nøje forbereder dig til at opnå dine mål og realisere dine ambitioner. Hos Beierholm har vi fuld tiltro til dine evner, hvilket giver dig en betydelig grad af frihed og ansvar. Vi er overbeviste om, at dette vil bidrage til at forme dig til en værdifuld medarbejder inden for outsourcing.

I byer som Lemvig og Nakskov søger vi fortsat outsourcingtrainees til næste år.
Ansøgninger til resten af landet er naturligvis stadig velkomne.

Bliv kundernes betroede sparringspartner, der rådgiver og viser vej

Hvis tal, interaktion med mennesker og digitalisering er din passion, så er du den outsourcingtrainee, vi søger!

Vores toårige uddannelsesforløb hos Beierholm er skræddersyet til at ruste dig til fremtidens behov inden for økonomisk rådgivning. Når du har gennemført uddannelsen, vil du have opbygget brede kompetencer inden for områder som bogholderi, financial controlling, lønadministration, digitalisering og økonomiske driftsopgaver. Disse to år som trainee er dog blot det første trin i den i alt 6-årige uddannelsesplan fra vores interne outsourcing-akademi, som giver dig mulighed for specialisering.

Du får også mulighed for løbende dialog og sparring med vores kunder, og med tiden bliver du en værdifuld rådgiver. Vores tilgang til opgaver er fleksibel, og vi tilpasser dine arbejdsopgaver i takt med din faglige udvikling og personlige interesser.

Skab din egen karriere som outsourcingtrainee i Beierholm

Beierholms outsourcingtrainee-uddannelse er skabt for at imødekomme vores kunders behov og markedets udvikling. Vi ved, at vores kunder ønsker faste kontaktpersoner med dybdegående forståelse for deres virksomhed og evnen til at optimere deres økonomiske processer.

I uddannelsesforløbet vil du få en buddy, der sikrer en god start på dine opgaver, og som undervejs vil guide og støtte dig i din udvikling. Din hverdag som outsourcingtrainee kombinerer teori og praktisk erfaring, hvilket udvikler dig både fagligt og socialt. Efter endt uddannelse åbner der sig spændende muligheder for specialisering og en karriere hos os, hvor vi støtter din faglige vækst.

Hos Beierholm har vi et arbejdsmiljø med højt til loftet. Her er plads til alle, og du vil hurtigt opleve, at dine kolleger ikke kun bliver professionelle sparringspartnere, men også dine venner. Vi stræber samtidig efter at skabe et liv i balance, fordi vi tror på, at gode betingelser og en støttende atmosfære skaber dygtige medarbejdere.

Din vej til Beierholm

  • En færdig uddannelse fra HHX, STX eller EUX
  • Måske er du i gang eller færdig med en Finansøkonom, Finansbachelor, Financial Controller eller en professionsbachelor i skat
  • Eller måske er du i gang eller færdig med en HA eller cand.merc.aud

Vi mener, at vejen til at blive trainee i Beierholm kan se meget forskellig ud, da vi som virksomhed ser potentiale i vores medarbejdere uanset deres uddannelsesbaggrund eller tidligere erhvervserfaring. Det vigtigste er, at du har:

  • En motiveret tilgang til læring og udvikling
  • Et visionært mindset og en løsningsorienteret tilgang
  • En lyst til at tale og sparre med kunder og kolleger
  • En god forståelse for tal og digitalisering

Vi tilbyder dig

I korte træk tilbyder Beierholm et toårigt målrettet intro- og uddannelsesforløb med støtte fra en erfaren medarbejder, der hjælper dig med at komme godt i gang og tilbyder værdifuld læring. Du vil modtage løn under din traineeuddannelse samt have adgang til en sundhedsordning og andre medarbejderfordele. Hos Beierholm skaber vi optimale betingelser for din personlige udvikling!

Besøg vores hjemmeside for mere information: https://www.beierholm.dk/karriere/start-din-karriere-hos-beierholm

Hvad skal du gøre?

Fortæl os hvem du er, hvad du drømmer om og gerne om din motivation for at blive outsourcingtrainee hos Beierholm. Husk at vedlægge CV og dine seneste uddannelses-/eksamenspapirer.

Vi søger trainees med opstart 1. september 2024, og vi afholder samtaler løbende. Derfor opfordrer vi dig til ikke at vente for længe med at sende din ansøgning. Vær desuden opmærksom på, at vi tilbyder trainee-pladser på tværs af landet, så du har mulighed for at angive din foretrukne arbejdslokation, når du sender din ansøgning igennem vores ansøgningssystem.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning til stillingen som outsourcingtrainee hos Beierholm!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Lokationer

Beierholm

Andrupsgade 7
7620 Lemvig

Danagade 11
4900 Nakskov

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2024


.

Om Beierholm

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer: til at nå nye re­sultater med frihed under ansvar, skabe god balance mellem din familie og din karriere og udvikle dine kompetencer bedst muligt.

Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1.900 medarbejdere fordelt på kontorer i over 36 danske byer i hele Danmark. Vi er blandt Danmarks førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i vores værdier som er proaktiv og løsningsorienteret, nærværende og i øjenhøjde samt troværdig og ansvarlig.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®