FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Lyngby-Taarbæk Kommune

Lyngby-Taarbæk Kommune søger landets bedste kontorelever


Brænder du for en elevplads, hvor der er rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt, så er det måske dig vi søger.

Lyngby-Taarbæk Kommune søger pr. 1. september 2020 nye engagerede, ansvarsbevidste og initiativrige kontorelever, som brænder for at gøre en forskel.

Som elev i Lyngby-Taarbæk Kommune er du med til at skabe værdi for borgerne og erhvervslivet.
Derfor forventer vi af dig, at du aktivt og engageret vil bidrage til at holde fokus på god borgerbetjening med afsæt i borgernes perspektiv og behov.

Vi kan tilbyde dig

En solid uddannelse som assistent med speciale i offentlig administration på en spændende arbejdsplads med masser af muligheder for både personlig og faglig udvikling.

Som elev hos os kan du bl.a. komme til at arbejde med borgerbetjening, sagsbehandling, regnskab og personaleadministration.

I din elevtid kommer du som minimum til at arbejde i 2 forskellige afdelinger blandt kommunens 10 centre.

Uddannelsesperioden forløber typisk over 2 år og indeholder 13-15 ugers undervisning, fordelt på 3 skoleophold på Lyngby Handelsskole Unord.

Elevgruppen

Der er tradition for, at kommunens elever opbygger et godt sammenhold. Der gives bl.a. økonomisk støtte til en fælles elevdag og andre elevarrangementer.

Arbejdstid og løn

Som kontorelev i kommunen har du en 37 timers arbejdsuge med flekstid.
Elever ved Lyngby-Taarbæk Kommune aflønnes efter gældende overenskomst mellem HK og KL.

Vi forventer at du har

Gennemført EUX, HGV, HG2 eller HGS.

Hvis du er fyldt 25 år og ikke har gennemført et af ovenstående forløb, skal du kontakte en handelsskole med henblik på at få lavet en realkompetencevurdering (RKV), for at kunne komme i betragtning.

Ansættelsessamtaler foregår i perioden 26.02.-27.02.2020.

Lyngby-Taarbæk Kommune modtager helst ansøgninger elektronisk.

Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "søg jobbet" til højre for stillingsopslaget. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC.

Husk at vedlægge eksamensbeviser..

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Lyngby- Taarbæk Kommune
Center for Økonomi og Personale
Toftebæksvej
2800 Kgs. Lyngby

Praktisk

Ansøgningsfrist: 14. februar 2020
Tiltrædelse: 1. september 2020




.

Kontorelever til Lyngby-Taarbæk Kommune får en solid uddannelse som assistent med speciale i offentlig administration på en spændende arbejdsplads med masser af muligheder for både personlig og faglig udvikling.

Lyngby-Taarbæk Kommune

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.

Mere fra Lyngby-Taarbæk Kommune 

Kom tættere på os :-)


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®