EY søger revisortrainees til hele landet

Er du en vinder og en holdspiller, der formår at løfte dit hold og lade holdet løfte dig – så vil du trives i EY.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee hos EY

Hos os får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale, og vi hjælper dig på vej mod dine drømme og ambitioner. Vi søger lige nu til vores kontorer i hele Danmark.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Ansøgningsfristen er udløbet

#MAGASINELEV

Vil du med på en fantastisk rejse, hvor du udvikler dig selv og dine kompetencer gennem en kombination af teori og praksis? Så bliv elev i Magasin!

MagasinElever 2020

Bliv salgselev i Magasin Du Nord


MagasinElever 2020

Du har nu mulighed for at blive en del af Magasins elevhold 2020. Til vores syv forretninger søger vi nye kolleger med passion for fashion og positiv attitude, og som selvfølgelig har lyst til at uddanne sig som salgsassistent i et af Danmarks største mode-og shopping magasiner.

Vi tilbyder et skræddersyet og unikt 2-årigt uddannelsesforløb med 8 ugers skoleforløb indeholdende masser af teori i blandt andet mode og trends, konceptopbygning, oplevelsesøkonomi og butiksdrift. Som ekstra glimmer på forløbet bliver du på modulerne også undervist af vores HR Training Consultants i præsentationsteknik, single tasking og konflikthåndtering.

Som elev i Magasin går du i skole sammen med alle de andre Magasin elever i vores flagship store på Kongens Nytorv i København.

Hvis du tror du er færdig i Magasin efter to år, så kan du godt tro om igen. Til de elever, der viser gode resultater, står vi klar med mere uddannelse, der kan føre til job indenfor f.eks. ledelse, indkøb eller marketing.

Elev i Magasin

Dét vi kan love dig er, at ingen dage bliver ens. Du bliver tildelt ansvar fra start, og mens din leder viser dig vejen, vil dine kolleger være lige ved siden af dig til sparring og inspiration. Det vigtigste for Magasin er vores kunder, og derfor kommer du også til at uddanne dig i at give en ’mere end forventet’ kundeservice med oplevelser, der får vores kunder til at komme igen. Derudover vil du dagligt komme til at arbejde med driftsopgaver, salgsfremmende tiltag, personligt salg, produktkendskab og meget mere.

  Det praktiske

  • Du har en 2-årig HG, HHX, Student med HG overbygning, EUD Detail eller EUX
  • Du er klar til at starte din karriere i Magasin 1. september 2020
  • Magasin står for kost og logi til elever fra Aalborg, Aarhus og Odense

  Læs mere om det at være elev i Magasin ved at klikke her!

  Locations

  Aalborg, Aarhus, Kongens Nytorv, Lyngby, Fields, Odense og Rødovre

  Ansøgning

  Send os din ansøgning snarest muligt via knappen "Ansøg nu" her på siden

  Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


  Sted

  Magasin Du Nord
  Aalborg, Aarhus, Kongens Nytorv, Lyngby, Fields, Odense og Rødovre

  Praktisk

  Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
  Tiltrædelse: 1. september 2020

  Information

  magasin.dk
  .

  Magasin tilbyder

  I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning. Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger. Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Aarhus, Aalborg samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 46 millioner besøgende årligt. 

  Mere fra Magasin

  Kom tættere på virksomheden


  Young Career Profile

  Mød os på young-career.dk og læs meget mere om det at være elev hos Magasin

    Gem til senere

  Vi søger trainees til hele landet

  Hos os får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale!

  Elev i Sport24

  Hvis du har sport på hjernen, så er det nu, du skal sende din ansøgning

  Louis Nielsen søger elever 

  Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed med uformel omgangstone.

  Læs mere

  Start din karriere hos EY

  Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. Vi søger lige nu trainees til vores kontorer i hele Danmark med start 1. september 2021.

  Læs mere

  Banner annonce titel A

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere

  Banner annonce titel B

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere

  Banner annonce titel C

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere