FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv økonomielev hos Schulstad A/S, Danmarks førende brødproducent


I Schulstad får du ansvarsbevidste, imødekommende og professionelle kollegaer. Du vil møde nærvær og humor, uanset om du søger job i et af bagerierne, i distributionen, i administrationen eller i salg. Du ansættes lokalt i et godt forankret team, og du bliver samtidig en del af Lantmännen Unibake, som er en international bagerikoncern, der har hovedkontor i København.

Viggo Schulstad blev født i 1848 og var med til at udvikle den type surdej, man bager med i dag. Han var pionér. Det er vi stadig. Hvis du har fået appetit på mere, så går du en god og spændende tid i møde som vores nye kollega. Schulstad er markedsleder i Danmark, og vi har Business in mind and People at heart.

Har du flair for tal og Excel, og synes du, at regnskab er spændende? Og har du lyst til at arbejde i en organisation, hvor vi er tæt på vores kerneområder og produktion, så er det måske dig, vi har brug for, som elev til vores regnskabsafdeling i Hvidovre.

Som regnskabselev vil du prøve kræfter med hele regnskabsområdet: Regnskab, kreditorer, debitorer, likviditet, samt intern og ekstern rapportering. Du vil få en grundig introduktion til regnskabsområdet, samt en uddannelsesplan, som giver dig et billede af, hvad du skal igennem på de to år uddannelsen varer.

Vi lægger stor vægt på at give dig en god uddannelse, ligesom vi forventer, at du tager aktivt del i dagligdagen med det ansvar og opgaver, der passer til dit niveau og din udvikling.

Opgaver & ansvarsområder
Dine primære arbejdsopgaver bliver:
• Afstemninger
• Workflow
• Debitor-, kreditor-, og finansbogføring
• Intern- og ekstern rapportering
• Moms & afgifter
• Produktions – og omkostningsstruktur
• Ad hoc opgaver

Om dig
Vi forventer, at du har bestået HHX eller tilsvarende niveau. Derudover lægger vi vægt på, at du som person kan arbejde selvstændigt og er initiativrig. Du er engageret i de ting, du laver og tager ansvar for dine opgaver, og du er en person, som fungerer godt i teams. Du skal derudover have en god omstillingsevne, så du kan takle hverdagen i en organisation, som er i forandring og udvikling.

Vi tilbyder
• Et selvstændigt og ansvarsfuldt job blandt gode kollegaer
• Gode muligheder for personlig udvikling
• Muligheder for spændende oplevelser i et internationalt miljø

Skoleophold indgår med obligatoriske og valgfrie fag i elevtiden, og hele uddannelsen tager 2 år. Skoleopholdet afsluttes med en fagprøve.

Har du appetit på mere?
Vil du vide mere omkring uddannelsen som regnskabselev hos Lantmännen Schulstad A/S, så kontakt Regnskabschef Birgit Hesselberg på telefon +45 24 26 00 53.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og afholder samtaler løbende.
Hvis du ikke har modtaget dit eksamensbevis, kan du eftersende det. Husk at angive dette i din ansøgning.

Startdato: hurtigst muligt 

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Lantmännen Schulstad A/S
Hammerholmen 21A
2650 Hvidovre

Praktisk

Ansøgningsfrist: 16. september 2020
Tiltrædelse: hurtigst muligt 

Kontakt

Regnskabschef Birgit Hesselberg 
tlf.: 24 26 00 53



.

Om os

Lantmännen Schulstad er en del af Lantmännen Unibake-koncernen. Vores brød sælges i detailhandelen og til restauranter, tankstationer og kantiner. Unibake har bagerier i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Baltikum, Polen, Belgien, Tyskland, Rusland, Storbritannien, Australien og USA.

Schulstad er markedsleder i Danmark og kendt for mærkerne: Det gode, Levebrød, Skovmand og Kornkammeret. Vi bager brød af friske råvarer, ofte med rigtig mange kerner, og altid uden stråforkortere og konserveringsmidler. Schulstad har lidt mere end 600 ansatte fordelt på terminaler og bagerier i Pandrup, Viborg, Vejle og Avedøre.

Mere fra Lantmännen Schulstad A/S

Kom tættere på os :)


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®