EY søger revisortrainees til hele landet

Er du en vinder og en holdspiller, der formår at løfte dit hold og lade holdet løfte dig – så vil du trives i EY.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee hos PwC

Start din karriere sammen med os, hvis du har personlighed, høje ambitioner, en stærk faglighed og en lyst til at skabe succes sammen med andre.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv økonomielev hos Schulstad A/S, Danmarks førende brødproducent


I Schulstad får du ansvarsbevidste, imødekommende og professionelle kollegaer. Du vil møde nærvær og humor, uanset om du søger job i et af bagerierne, i distributionen, i administrationen eller i salg. Du ansættes lokalt i et godt forankret team, og du bliver samtidig en del af Lantmännen Unibake, som er en international bagerikoncern, der har hovedkontor i København.

Viggo Schulstad blev født i 1848 og var med til at udvikle den type surdej, man bager med i dag. Han var pionér. Det er vi stadig. Hvis du har fået appetit på mere, så går du en god og spændende tid i møde som vores nye kollega. Schulstad er markedsleder i Danmark, og vi har Business in mind and People at heart.

Har du flair for tal og Excel, og synes du, at regnskab er spændende? Og har du lyst til at arbejde i en organisation, hvor vi er tæt på vores kerneområder og produktion, så er det måske dig, vi har brug for, som elev til vores regnskabsafdeling i Hvidovre.

Som regnskabselev vil du prøve kræfter med hele regnskabsområdet: Regnskab, kreditorer, debitorer, likviditet, samt intern og ekstern rapportering. Du vil få en grundig introduktion til regnskabsområdet, samt en uddannelsesplan, som giver dig et billede af, hvad du skal igennem på de to år uddannelsen varer.

Vi lægger stor vægt på at give dig en god uddannelse, ligesom vi forventer, at du tager aktivt del i dagligdagen med det ansvar og opgaver, der passer til dit niveau og din udvikling.

Opgaver & ansvarsområder
Dine primære arbejdsopgaver bliver:
• Afstemninger
• Workflow
• Debitor-, kreditor-, og finansbogføring
• Intern- og ekstern rapportering
• Moms & afgifter
• Produktions – og omkostningsstruktur
• Ad hoc opgaver

Om dig
Vi forventer, at du har bestået HHX eller tilsvarende niveau. Derudover lægger vi vægt på, at du som person kan arbejde selvstændigt og er initiativrig. Du er engageret i de ting, du laver og tager ansvar for dine opgaver, og du er en person, som fungerer godt i teams. Du skal derudover have en god omstillingsevne, så du kan takle hverdagen i en organisation, som er i forandring og udvikling.

Vi tilbyder
• Et selvstændigt og ansvarsfuldt job blandt gode kollegaer
• Gode muligheder for personlig udvikling
• Muligheder for spændende oplevelser i et internationalt miljø

Skoleophold indgår med obligatoriske og valgfrie fag i elevtiden, og hele uddannelsen tager 2 år. Skoleopholdet afsluttes med en fagprøve.

Har du appetit på mere?
Vil du vide mere omkring uddannelsen som regnskabselev hos Lantmännen Schulstad A/S, så kontakt Regnskabschef Birgit Hesselberg på telefon +45 24 26 00 53.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og afholder samtaler løbende.
Hvis du ikke har modtaget dit eksamensbevis, kan du eftersende det. Husk at angive dette i din ansøgning.

Startdato: hurtigst muligt 

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Lantmännen Schulstad A/S
Hammerholmen 21A
2650 Hvidovre

Praktisk

Ansøgningsfrist: 16. september 2020
Tiltrædelse: hurtigst muligt 

Kontakt

Regnskabschef Birgit Hesselberg 
tlf.: 24 26 00 53.

Om os

Lantmännen Schulstad er en del af Lantmännen Unibake-koncernen. Vores brød sælges i detailhandelen og til restauranter, tankstationer og kantiner. Unibake har bagerier i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Baltikum, Polen, Belgien, Tyskland, Rusland, Storbritannien, Australien og USA.

Schulstad er markedsleder i Danmark og kendt for mærkerne: Det gode, Levebrød, Skovmand og Kornkammeret. Vi bager brød af friske råvarer, ofte med rigtig mange kerner, og altid uden stråforkortere og konserveringsmidler. Schulstad har lidt mere end 600 ansatte fordelt på terminaler og bagerier i Pandrup, Viborg, Vejle og Avedøre.

Mere fra Lantmännen Schulstad A/S

Kom tættere på os :)


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Vi søger trainees til hele landet

Hos os får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale!

FK Distribution søger kontorelever

Er du engageret, ansvarlig og nysgerrig? Så er det måske dig vi søger!

Louis Nielsen søger elever 

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed med uformel omgangstone.

Læs mere

Start din karriere hos EY

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. Vi søger lige nu trainees til vores kontorer i hele Danmark med start 1. september 2021.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere