FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Salgselev hos TickoTryk A/S


Salgselev

Hvis du kunne tænke dig, at komme til en lille grafisk produktionsvirksomhed, hvor udviklingen går stærkt, og hvor du vil få rig mulighed for at kunne udfolde dine faglige og personlige talenter? Så har vi stillingen til dig som salgselev.

Ansvarsområder:

Som salgselev indgår du i et dynamisk salgsteam, hvor du i tæt samarbejde med det øvrige team varetager den daglige dialog og håndtering af vores kunder. Du trives i en til tider hektisk hverdag, hvor opgaverne kan være forskellige. Din hverdag i afdelingen vil efter oplæring bestå i, at du løser selvstændige opgaver i forhold til en række kunder og på sigt ser vi dig med ansvar for egne kunder, når du mestrer de enkelte discipliner rundt omkring kunden. Dit uddannelsesforløb vil være alsidigt med et overordnet kendskab til øvrige afdelinger i virksomheden.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

  • Besvarelse af kundehenvendelser og opbygge tæt samarbejde med kunderne 
  • Sparring med kunden omkring produktvalg og forstå kundens behov for at skabe det gode salg. 
  • Oprettelse af salgs-og købsordre, opdatering af stamdata. 
  • En effektiv reklamationshåndtering

Vi tilbyder:

En spændende stilling med mange forskelligartede udfordringer samt gode udviklingsmuligheder såvel fagligt som personligt i en virksomhed med fokus på vækst og udvikling, hvor beslutningsvejene er korte og godt købmandskab er i højsæde. Vi vægter medarbejdertrivsel højt og hverdagen er præget af en positiv og uformel omgangstone.

Vi søger:

Vi forventer at du er:
  • En teamplayer og bidrager med godt humør 
  • Mødestabil, pålidelig og fleksibel 
  • Arbejder struktureret og har sans for detaljen 
  • Rutineret MS-Office bruger og har nemt ved at lære nye IT-systemer 
  • Begår sig ubesværet på engelsk og dansk 
  • Kan bevare roen og overblikket når travlheden melder sig

Ansøgningsfrist: Snarest muligt

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Frederik Krause på telefon +45 22 30 24 74

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

TickoTryk A/S
Vibeholms Allé 27
2605 Brøndby

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Frederik Krause
tlf.: 22 30 24 74



.

Om Tickotryk, det kompetente etikettrykkeri...

Tickotryk er en familieejet virksomhed, der igennem 3 generationer har beskæftiget sig med tryk af selvklæbende etiketter.

 "Den der følger i andres fodspor, kommer aldrig foran...."

Derfor har vi ikke de samme maskiner som de fleste andre i branchen. For havde vi det, kunne vi ikke kalde os specialister men blot tilbyde det samme. Derfor kan vi til gengæld tilbyde løsninger som ingen andre kan.

 - Hvad enten du har brug for helt almindelige selvklæbende etiketter, eller den store forkromede specialløsning, er vi eet at de få etikettrykkerier i Danmark, der kan tilbyde næsten hele viften af løsninger indenfor etiketter og specielle trykopgaver i rulle. Vi trykker etiketter til alt, lige fra industri og fødevarer til medicinal og kosmetikprodukter.

 Vi er ikke een af "de store", men til gengæld er vi den hurtigste, med stor fleksibilitet og mere end 50 års erfaring. Derudover er vi specialister i at løse "umulige" opgaver.

Mere fra TickoTryk A/S 

Kom tættere på os


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®