Er du fremtidens revisor?

Hos KPMG får du en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Læs mere
top

Annonce

Trainee hos PwC

Er du et af PwC’s næste revisortalenter?

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Ansøg nu

Bliv revisorelev eller trainee i et ungt dynamisk firma


Lægård Revision er et ungt, dynamisk, statsautoriseret revisionsfirma med stor erfaring inden for bl.a. iværksættere og vækstvirksomheder. Vores virksomhed er kendetegnet ved sin stærke faglige profil, hvor kunden altid er i centrum. Vi har en solid kundeportefølje, typisk blandt mindre og mellemstore virksomheder, inden for en bred vifte af brancher. Vi er et mindre revisionsfirma beliggende centralt ved søerne på Østerbro i København, og vi har gode erfaringer med at oplære elever/trainees.

Din profil

Vi leder efter dig, som:

  • Har bestået eller består sommeren 2021 HHX, financiel controller, finansbachelor e.l.
  • Har interesse i at gøre en god karriere og dygtiggøre dig
  • Er positiv og ansvarsbevidst 
  • Har stærke kommunikative kompetencer og har let ved at indgå i dialog på tværs af brancher
  • Er en stabil og initiativrig medarbejder, som trives godt i et uformelt miljø og arbejder effektivt med frihed under ansvar.

Jobbet

I din hverdag vil du være en del af et ungt miljø, med en uformel omgangstone.

Dine arbejdsopgaver vil være spændende og alsidige inden for revision og rådgivning, og vil løbende blive tilpasset udviklingen i dine kvalifikationer og interesser. Du vil kunne skabe en god balance mellem dit arbejds- og privatliv. Når introduktionsperioden er overstået, vil arbejdet være præget af stor selvstændighed, med personlig kontakt til egen klientportefølje og styring af egne opgaver. I introduktionsforløbet vil du have en personlig mentor tilknyttet.

Du tilbydes en stilling i en dynamisk virksomhed med høj faglighed og gode udviklingsmuligheder. Du vil blive en del af et åbent kollegialt miljø med en uformel omgangstone. Internt i firmaet bliver der gjort en stor indsats for sammenholdet blandt medarbejderne ved blandt andet personalearrangementer, fællesoplevelser m.m. 

Tiltrædelse nu eller senest pr. 1. september 2021, så det gør ikke noget, at du først er færdiguddannet forår/sommer 2021.

Interesseret?

Søg stillingen via ansøgningsknappen, hvor du kan uploade din ansøgning og dit CV.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Camilla Rimmer fra PersonalePolitikken på mobil: + 45 51 35 79 63.

PersonalePolitikken varetager rekrutteringsprocessen, og ansøgninger vil blive læst løbende, ligesom der vil blive indkaldt til ansættelsessamtaler løbende. 

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Lægård Revision
Østerbrogade 62
2100 København

Praktisk

Ansøgningsfrist: hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2021

Kontakt

Camilla Rimmer fra PersonalePolitikken
tlf.: + 45 51 35 79 63.

Vi er mere end en typisk revisionsvirksomhed

Lægård Revision er sat i verden for at skabe de bedste odds til vækstvirksomheder. Derfor har vi taget en bevidst beslutning om at fokusere på virksomheder der vil udvikle sig – enten fordi de vil vokse, eller fordi de skal optimere med henblik på at bevare deres position. Igennem mange år har Lægård Revision således fokuseret på netop de udfordringer. Derfor har vi en erfaring som få, når vi støtter vores kunder med den økonomiske indsigt, dokumentation og rådgivning der fører til udvikling. Vi er kendte for en høj faglighed og støtte til etablerede driftsvirksomheder der vil mere, samt i innovations- og iværksættermiljøer for virksomheder der skal forløse deres fulde potentiale.

Mere fra Lægård Revision

Kom tættere på os :)


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

OJD Group søger elever og trainees

Få en karriere med masser af muligheder!

Danmarks førende optikerkæde søger salgselever

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats?

Louis Nielsen søger elever 

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed med uformel omgangstone.

Læs mere

Louis Nielsen søger elever 

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed med uformel omgangstone.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere