FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

E-handelselv søges til marineudstyr.dk


E-HANDELSELEV MED STOR INTERESSE FOR SEJLSPORT 

Hos Marineudstyr.dk har vi haft rigtig travlt i 2020, og vi forventer at 2021 bliver endnu vildere. Vil du være med på holdet? Så læs med her: 

Vi søger en e-handelselev med stor passion for sejlsport til vores team i Holstebro, med start snarest muligt, og senest 1. marts 2021. Det er helt afgørende, at du har stor interesse for sejlsport og udstyr, samt at du skriver dansk helt perfekt. Har du dertil erfaring med fx. SoMe, kampagnemails eller andet e-commerce-relateret, vil det naturligvis være en fordel, men det er ikke et krav. 

Udgangspunktet er, at du ansættes som “Elev indenfor Digital Handel B2C”, som du kan læse mere om her. Uddannelsen indeholder bl.a. 8 ugers skoleophold i løbet af de 2 år, din elevtid varer. Om du er ung eller ‘gammel’ er ikke afgørende - vi ansætter gerne voksenelever, og vores mål er at du fortsætter hos os i mange år efter endt uddannelse. 

Dine opgaver hos os tilpasses efter dine kompetencer og ønsker, men kan bl.a. indeholde: 

  • Kundeservice og ordrehåndtering 
  • Rådgivning og tilbudsgivning 
  • Berigelse af varer 
  • Afvikling af markedsføringskampagner 
  • Foto- og videoproduktion 

Marineudstyr.dk er en ren e-handelsvirksomhed med hjemsted i Holstebro. Vi sælger bådudstyr i Danmark, Norge og Sverige som dropshipping via vores Magento webshop. Vi har ambitiøse vækstplaner for de kommende år og udbygger løbende vores team med nye besætningsmedlemmer. 

Praktiske oplysninger: 

  • Krav: Du har en handelseksamen (HHX, EUX eller EUD med fagretning Handel) 
  • Løn ifølge gældende satser og HK overenskomst
  • Spørgsmål: På mail til LK@etraders.dk 
  • Ansøgningsfrist: 23. november 2020 
  • Virtuelle samtaler afholdes i uge 49 og 50 
  • Start: Snarest muligt og senest 1. marts 2021 
Ansøg via "Ansøg nu" knappen. Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Marineudstyr.dk
Nørregade 49-51, 1. sal
7500 Holstebro

Praktisk

Ansøgningsfrist: 23. november 2020
Tiltrædelse: Snarest muligt eller senest 1. marts 2021

Kontakt

Lars Krogh Jensen
LK@etraders.dk



.

Om os

Marineudstyr.dk er etableret i 2009 og er en online forhandler af bådudstyr. Vi har til huse i innovative omgivelser i centrum af Holstebro, mens vores varer afsendes fra et centralt lager i Odense. Du finder mere end 10.000 varenumre i vores shop, som dermed er en af de meste omfangsrige online butikker med bådudstyr i Danmark. Vores fokus er på udstyr, mens reservedele udgør en meget lille del af udbuddet - her skal du til din lokale motormand for at få den rette hjælp.

Mere fra Marineudstyr.dk

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og marketingelever 

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®