FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Kickstart din karriere i forsikringsbranchen – bliv finanselev!


Ønsker du en uddannelse, der kan blive en adgangsbillet til flere typer jobs i erhvervslivet? Og vil du gerne prøve dig selv af i flere forskellige arbejdssammenhænge? 

Som finanselev hos Gjensidige kommer du vidt omkring i forskellige afdelinger, så du kan finde ud af, hvad du virkelig brænder for. Samtidig får du sat skub i både din faglige og personlige udvikling i mødet med mange forskellige udfordringer, afdelinger og kolleger. 

Få en bred uddannelse, der åbner mange døre til erhvervslivet  
Hos Gjensidige får du et unikt, indgående kendskab til forsikringsverdenen og en attraktiv 2-årig elevuddannelse hos Forsikringsakademiet. Du lærer at behandle forsikringssager og rådgive vores mange kunder, og du får en hverdag i et af Nordens største skadesforsikringsselskaber med søde, ambitiøse kolleger – vil du med på holdet? 

Kom hele vejen rundt i branchen 

Du bliver ansat på elevkontrakt og får en 37 timers arbejdsuge. Hertil kommer en del hjemmearbejde og opgaver fra Forsikringsakademiet. Vi sørger for, du kommer godt fra start med både en mentor og en leder, som du kan gå til. Størstedelen af tiden er du på Gjensidiges kontor i København, men du vil også få spændende undervisning hos Forsikringsakademiet med andre unge dygtige finanselever.  

I Gjensidige vil du få erfaring med hele kunderejsen fra salg og rådgivning til skadedækning, og du vil beskæftige dig med både erhvervs- og privatforsikringer. Efter 2 år har du derfor et indgående kendskab til alle områder af forsikring.   

”Det der er fedt ved at være elev i Gjensidige er, at vi kommer rundt i de forskellige afdelinger. Når vi er færdige, har vi en masse viden fra forskellige divisioner. Det gør, at uddannelsen bliver endnu bredere. Det er fedt, at der er afveksling og noget at se frem til,”  siger Hassan Al-Zerij, nuværende elev i Gjensidige. 

Hvis du kan sige ja til følgende …  

  • Du har afsluttet STX eller HHX/HTX med gode karakterer eller er i gang med en EUX.  
  • Du er ambitiøs, moden og målrettet. 
  • Du er serviceminded og kan lide at have kontakt med mange typer mennesker hver dag. 
  • Du er nysgerrig, klar på at lære og har lyst til at forbinde teori med praksis.  
  • Du er klar på at få tildelt ansvar fra dag 1.  

... så er du klar til at starte en ny, spændende hverdag til september 2021 som en af vores finanselever i København. 

Lyder det som noget for dig? 

Så send din ansøgning og dit CV samt seneste karakterblad hurtigst muligt ved at trykke på ”Søg nu”-knappen herunder. Hvis du ønsker mere information om elevuddannelsen, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Line Andersen på 53 53 60 47 eller HR-koordinator Amalie Lindestrøm på 41 77 54 16

Ansøgningsfristen er d. 17. januar 2021. Vi afholder fælles elevrekruttering d. 28. januar 2021 på vores kontor i København. Efterfølgende vil der være individuelle samtaler i uge 5, for dem som går videre i forløbet.

Læs mere om Gjensidige som arbejdsplads og vores kerneværdier

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Gjensidige
A.C. Meyers Vænge 9
2450 København S

Praktisk

Ansøgningsfrist: 17. januar 2021
Tiltrædelse: 1. september 2021

Kontakt

HR konsulent, Line N Andersen
tlf.: 53 53 60 47
HR Koordinator, Amalie Lindestrøm 
tlf.: 41 77 54 16



.

”Det fedeste ved at være elev i Gjensidige er sammenholdet. Der er altid nogle man kan komme til, hvis man har brug for hjælp eller for at lufte sine tanker. Jeg sætter stor pris på arbejdsmiljøet, og jeg glæder mig til at komme på arbejde hver dag, fordi folk er glade og friske,”  - nuværende elev Emilie Ottoson Larsen

Vi løfter dig til næste niveau

I løbet af Gjensidige-karrieren tager du små og store skridt for at lære mere og præstere endnu bedre – hver eneste dag. Så at du kan spille en vigtig rolle for os, vores kunder og for samfundet.

Vi tilbyder skadeforsikring i Danmark, Norge, Sverige og Baltikum. I Norge tilbyder vi også bank, pension og sparing.

Ved at arbejde i Gjensidige bliver du en del af et bredt og stærkt fagmiljø. Vores medarbejdere har spændende karriere- og udviklingsmuligheder og et godt arbejdsmiljø.

Mere fra Gjensidige

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®