FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelev til GF's HR-afdeling


  • Interesserer du dig for mennesker?
  • Har du evnen til at holde mange bolde i luften på samme tid?
  • Drømmer du om en karriere indenfor human resources?

Hos GF Forsikring søger vi en kontorelev til vores HR-afdeling.

Du kommer til at arbejde sammen med 9 professionelle kollegaer og får tilknyttet en vejleder, som følger dig gennem hele uddannelsen. Du får en spændende og varierende arbejdsdag, der er præget af HR-drifts opgaver, udvikling og løbende forandringer.

Som elev i HR kommer du til at arbejde med en bred palette af HR-opgaver, heriblandt rekruttering, personaleadministration, løn og diverse interne medarbejderundersøgelser.

Dit engagement og interesse er afgørende for, hvor meget du bliver involveret i, da vi vil betragte dig som en del af vores engagerede og motiverede HR-team. Du har mulighed for at få ansvar og lære en masse om HR’s mange aspekter.

Uddannelsesforløbet

Uddannelsen varer to år og består både af teori og praksis. Den teoretiske viden opnår du via opgaver og spændende skoleforløb, og du vil få rig mulighed for at afprøve din opnåede teoretiske viden i din hverdag hos GF. Skoleforløbene fordeler sig over nogle uger om året, og du afslutter med en fagprøve.

Under hele forløbet tilbyder vi en god fast månedsløn og attraktiv pensionsordning efter gældende overenskomst mellem FA/Forsikringsforbundet.

Er du i besiddelse af evnen til at koordinere og kommunikere med andre?

Du har afsluttet en HHX/STX med supplerende grundforløb med speciale i kontor eller EUX med speciale i kontor og har gerne erhvervserfaring med administration.

Du drømmer om en karriere indenfor human resources. Du motiveres af et uddannelsesforløb, hvor teorien hurtigt afprøves i praksis. Som person er du kvalitetsbevidst, god til at skabe relationer til andre og besidder et servicegen med gode evner til at hjælpe. Du formår at arbejde i teams, dog med en vis grad af selvstændighed. Du har desuden respekt for at arbejde med fortrolige oplysninger. Du er i stand til at holde hovedet koldt og bevare overblikket – også når der er travlt.

Er du vores nye kontorelev?

Vi har brug for dig den 1. september 2021.

Send en kort ansøgning sammen med dit cv, eksamensbevis/karakterudskrift og evt. relevante bilag til os på linket nedenfor senest den 10. februar 2021. Vil du vide mere om stillingen, så ring til Trine Andersen fra HR-afdelingen på tlf. 72 24 44 38.

Du har også mulighed for at stille spørgsmål til vores nuværende kontorelev, Simone Jensen, på tlf. 72 24 44 56.

Du er også velkommen til at besøge vores hjemmeside, hvor du kan læse mere omkring GF Forsikring.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

GF Forsikring a/s
Jernbanevej 65
5210 Odense NV

Praktisk

Ansøgningsfrist: 10. februar 2021
Tiltrædelse: 1. september 2021

Kontakt

Trine Andersen, HR-afdeling
tlf.: 72 24 44 38

Simone Jensen, Kontorelev
tlf.: 72 24 44 56


.

GF Forsikring er et medlemsejet selskab med mere end 300.000 medlemmer. Medlemmerne får hvert år del i overskuddet, og siden starten i 1967 er det blevet til tæt på 3 milliarder kroner. GF Forsikring har samtidig nogle af de mest tilfredse medlemmer i branchen. Det har vi vores mere end 650 dygtige og engagerede medarbejdere rundt i landet at takke for.

Mere fra GF Forsikring

Kom tættere på os :)


VI GLÆDER OS TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®