FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

LeasePlan søger to initiativrige kontorelever 


Er du klar til at færdiggøre din uddannelse, hvor du får erfaring fra erhvervslivet? Vil du udvikle dig personligt, mens du opnår erhvervserfaring?

Er du klar til at færdiggøre din uddannelse, hvor du får erfaring fra erhvervslivet? Vil du udvikle dig personligt imens? Som kontorelev i LeasePlan vil du indgå i flere forskellige afdelinger gennem din elevtid, og du vil få en bred indsigt i, hvad fremtiden kan indeholde for dig, mens du opbygger et stærkt fagligt og personligt netværk. Kombineret giver dette et godt grundlag for din videre karriere, uanset hvilke planer du har for fremtiden.

Din elevtid

Med start i september 2021 vil du i løbet af din 2-årige elevtid blive en del af flere forskellige afdelinger. Du vil indtræde i afdelingerne på lige fod med dine øvrige kolleger, og du vil blive stillet overfor mange forskelligartede opgaver, hvor ikke to dage er ens. Dine opgaver varierer alt imellem bestilling af biler, oprettelse af tilbud, afstemning af kreditorkonti, bearbejdning af skadeanmeldelser, deltagelse i projekter samt meget andet. Du får mulighed for at prøve dig selv af og udvikle dig personligt og fagligt inden for dit fagområde. I perioder vil en stor del af din arbejdsdag bestå af hjælp og rådgivning til kunder.

Vi forventer

  • Du er energisk og initiativrig 
  • Du er god til at samarbejde og indgå i forskellige teams
  • Du formulerer dig godt både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk 
  • Du har interesse for at lære at yde kundeservice pr. telefon og mail 
  • Du har interesse og flair for den administrative og koordinerende rolle
  • Du har flair for tal og it 
  • Du er effektiv og kan planlægge din egen hverdag
  • Du er motiveret for at lære og prøve kræfter med forskellige administrative opgaver
  • Du er initiativrig og god til at sætte tingene i system 

Som person er du selvstændig og team-orienteret, proaktiv og trives med mange bolde i luften.Vi forventer ikke, at du som kontorelev er ekspert. Tværtimod er elevtiden en læreproces, hvor vi lægger vægt på at støtte og vejlede, så du får det optimale udbytte af din elevtid.

Adgangskrav

Du har eller består snart én af følgende uddannelser: 

  • EUX Business 
  • HG med grundforløbsbeviset ’Kontor med speciale i administration’ 
  • HHX
  • STX/HTX/HF suppleret med 5 ugers EUS

Hvad kan vi tilbyde?

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i et dynamisk arbejdsmiljø, og du får godt 130 dygtige kollegaer i Danmark og over 8.000 på verdensplan, der alle værdsætter et dynamsik miljø, hvor vi har respekt for hinanden, og hvor alle gør alt for at levere den bedste service til vores kunder. LeasePlan er i en spændende transformationsfase og har en ambitiøs og fokuseret vækststrategi, og vi er i 32 lande med hovedkontor i Holland. Vi arbejder bl.a. på at være en mere data- og digitaldrevet virksomhed med henblik på at levere bedre service og ydelser til vores kunder. Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke med pensionsordning, sundhedsforsikring, motionsrum, mulighed for hjemmearbejdsdage og meget andet.

Er du interesseret?

Så send straks din ansøgning og dit CV via "Ansøg nu" knappen. Ansøgningsfristen er den 7. februar 2021.

Hvis du vil vide mere om elevpladsen, er du velkommen til at kontakte HR Consultant, Michael Jensen, på 2532 6945 / msj.dk@leaseplan.com eller HR Director Kim Henning på 2373 1001 / khe.dk@leaseplan.com.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

LeasePlan Danmark A/S
Midtager 20
2605 Brøndby

Praktisk

Ansøgningsfrist: 7. februar 2021
Tiltrædelse: 1. september 2021

Kontakt

HR Consultant, Michael Jensen
tlf.: 25 32 69 45
Mail: msj.dk@leaseplan.com

HR Director, Kim Henning
tlf. 23 73 10 01
Mail: khe.dk@leaseplan.com



.

Bliv en del af vores team og hjælp os med at levere what's next

For at kunne levere ‘any car, anytime, anywhere’ har vi transformeret alle aspekter af vores forretning. Vores mål er at være de bedste i branchen i forhold til ekspertise, service og effektivitet. Så vi kan bringe what’s next til vores kunder, store som små.

Mere fra LeasePlan Danmark 

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®