FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Eventkoordinatorelev i HK


HK Hovedstaden søger eventkoordinatorelev med start den 1. september 2021 

Du vil få mulighed for at udvikle, planlægge, markedsføre, afvikle og evaluere medlemskurser, medlemsarrangementer som 1. maj, Kvindernes Internationale Kampdag, kurser mm. 

I dit 2-årige elevforløb kommer du rundt i flere forskellige afdelinger, du bliver oplært i vores IT og du vil møde masser af kreative opgaver, men også de mere rutineprægede administrative opgaver. 

Om dig 

Du er selvstændig, struktureret, kreativ og nysgerrig, og du har fokus på din egen læring og uddannelse. Du har flair for godt værtskab, og du interesserer dig for, hvordan du laver budgetter og aftaler, herunder også bookingaftaler. 

Du har kendskab til fagbevægelsen, og du kan identificere dig med vores værdier. Du skal være indforstået med, at eventkoordinatoruddannelsen også indeholder administrative opgaver. Inden du starter hos os, har du gennemført en af nedenstående uddannelser:

  • EUX
  • STX, HF, HTX eller EUX med 5 ugers EU's
  • HG2, HGV/EUV 

Om uddannelsen 

Som elev i HK Hovedstaden vil du blive tilknyttet en elevansvarlig, der sørger for, at uddannelsen matcher uddannelsesplanen. Du kommer i et netværk med andre elever, og du vil få mulighed for at samarbejde med færdiguddannede inden for dit felt. Din hverdag bliver afvekslende med mulighed for en bred og alsidig oplæring, kort sagt kan vi tilbyde en arbejdsplads, som har styr på tingene, og som er vant til at uddanne eventkoordinatorelever. 

Om os 

HK består af 7 afdelinger, fordelt over hele landet, hvoraf HK Hovedstaden er den største afdeling med 82.000 medlemmer. Vi organiserer, hjælper og vejleder dagligt vores medlemmer. HK Hovedstaden er en moderne fagforening, som har arbejdet for ordentlige løn- og arbejdsforhold i mere end 120 år. Vi mener, at alle har ret til en god uddannelse, et godt arbejdsliv og en ordentlig løn. 

Er fagbevægelsen noget for dig, og vil du have arbejdsopgaver med mening, så send os en ansøgning. Fortæl, hvorfor vi lige skal vælge dig. 

Ansøgningsfrist 

Send os din ansøgning senest tirsdag den 6. april 2021 kl. 09.00. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler onsdag den 21. april 2021. 

Ansættelsessted

HK Hovedstaden, Svend Aukens Plads 11, 2300 København S. 

Ansøgning 

Ansøgning bilagt CV sendes via "Ansøg nu" knappen. 

Vil du vide mere om stillingen, kan du ringe til Pia Trøigaard Jakobsen på tlf. 3330 2356.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

HK Hovedstaden
Svend Aukens Plads 11
2300 København S

Praktisk

Ansøgningsfrist: 6. april 2021 kl. 9.00
Tiltrædelse: 1. september 2021

Kontakt

Pia Trøigaard Jakobsen
tlf. 3330 2356


Læs mere om at være elev i HK


.

Om HK Forbundet

Med 230.000 medlemmer er HK landets næststørste fagforbund. Vi arbejder blandt andet for gode overenskomster og sunde, sikre arbejdsforhold og hjælper vores medlemmer med job og karriere. Alt sammen for at give vores medlemmer et godt fodfæste på arbejdsmarkedet både i dag og i morgen. HK Forbundet er en attraktiv arbejdsplads med et kollegafællesskab, hvor vi rækker ud og hjælper hinanden på tværs af teams og afdelinger. Vi arbejder hver dag for at indfri medlemmernes forventninger om god og nærværende service. Det sætter skub i en lang række initiativer og projekter, der er med til at skabe muligheder for, at du som medarbejder kan udvikle dig såvel fagligt som personligt. Målet er, HK skal levere services af en sådan kvalitet, at HK fortsat er det oplagte valg for nuværende og nye medlemmer. 

Læs mere om HK her

Mød tre medarbejdere i HK her

Mere fra HK 

Kom tættere på virksomheden


Young Career Profile

Mød os på young-career.dk og læs meget mere om det at være elev i HK

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®