Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

Bliv kontorelev i Lidl

I Lidl har vi et hav af karrieremuligheder efter endt uddannelse, og hvis du har lysten og viljen, får du, gennem dit 2-årige elevforløb, forudsætningerne for at kickstarte din videre karriere i Lidl #GrænseløseAmbitioner

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøgningsfristen er udløbet

Eventkoordinatorelev i HK


HK Hovedstaden søger eventkoordinatorelev med start den 1. september 2021 

Du vil få mulighed for at udvikle, planlægge, markedsføre, afvikle og evaluere medlemskurser, medlemsarrangementer som 1. maj, Kvindernes Internationale Kampdag, kurser mm. 

I dit 2-årige elevforløb kommer du rundt i flere forskellige afdelinger, du bliver oplært i vores IT og du vil møde masser af kreative opgaver, men også de mere rutineprægede administrative opgaver. 

Om dig 

Du er selvstændig, struktureret, kreativ og nysgerrig, og du har fokus på din egen læring og uddannelse. Du har flair for godt værtskab, og du interesserer dig for, hvordan du laver budgetter og aftaler, herunder også bookingaftaler. 

Du har kendskab til fagbevægelsen, og du kan identificere dig med vores værdier. Du skal være indforstået med, at eventkoordinatoruddannelsen også indeholder administrative opgaver. Inden du starter hos os, har du gennemført en af nedenstående uddannelser:

  • EUX
  • STX, HF, HTX eller EUX med 5 ugers EU's
  • HG2, HGV/EUV 

Om uddannelsen 

Som elev i HK Hovedstaden vil du blive tilknyttet en elevansvarlig, der sørger for, at uddannelsen matcher uddannelsesplanen. Du kommer i et netværk med andre elever, og du vil få mulighed for at samarbejde med færdiguddannede inden for dit felt. Din hverdag bliver afvekslende med mulighed for en bred og alsidig oplæring, kort sagt kan vi tilbyde en arbejdsplads, som har styr på tingene, og som er vant til at uddanne eventkoordinatorelever. 

Om os 

HK består af 7 afdelinger, fordelt over hele landet, hvoraf HK Hovedstaden er den største afdeling med 82.000 medlemmer. Vi organiserer, hjælper og vejleder dagligt vores medlemmer. HK Hovedstaden er en moderne fagforening, som har arbejdet for ordentlige løn- og arbejdsforhold i mere end 120 år. Vi mener, at alle har ret til en god uddannelse, et godt arbejdsliv og en ordentlig løn. 

Er fagbevægelsen noget for dig, og vil du have arbejdsopgaver med mening, så send os en ansøgning. Fortæl, hvorfor vi lige skal vælge dig. 

Ansøgningsfrist 

Send os din ansøgning senest tirsdag den 6. april 2021 kl. 09.00. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler onsdag den 21. april 2021. 

Ansættelsessted

HK Hovedstaden, Svend Aukens Plads 11, 2300 København S. 

Ansøgning 

Ansøgning bilagt CV sendes via "Ansøg nu" knappen. 

Vil du vide mere om stillingen, kan du ringe til Pia Trøigaard Jakobsen på tlf. 3330 2356.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

HK Hovedstaden
Svend Aukens Plads 11
2300 København S

Praktisk

Ansøgningsfrist: 6. april 2021 kl. 9.00
Tiltrædelse: 1. september 2021

Kontakt

Pia Trøigaard Jakobsen
tlf. 3330 2356


Læs mere om at være elev i HK


.

Om HK Forbundet

Med 230.000 medlemmer er HK landets næststørste fagforbund. Vi arbejder blandt andet for gode overenskomster og sunde, sikre arbejdsforhold og hjælper vores medlemmer med job og karriere. Alt sammen for at give vores medlemmer et godt fodfæste på arbejdsmarkedet både i dag og i morgen. HK Forbundet er en attraktiv arbejdsplads med et kollegafællesskab, hvor vi rækker ud og hjælper hinanden på tværs af teams og afdelinger. Vi arbejder hver dag for at indfri medlemmernes forventninger om god og nærværende service. Det sætter skub i en lang række initiativer og projekter, der er med til at skabe muligheder for, at du som medarbejder kan udvikle dig såvel fagligt som personligt. Målet er, HK skal levere services af en sådan kvalitet, at HK fortsat er det oplagte valg for nuværende og nye medlemmer. 

Læs mere om HK her

Mød tre medarbejdere i HK her

Mere fra HK 

Kom tættere på virksomheden


Young Career Profile

Mød os på young-career.dk og læs meget mere om det at være elev i HK

  Gem til senere

Bliv administrationselev hos Novozymes

Har du passion for administration, så er du vores nye administrationselev.

Samsøe Samsøe søger salgselever

Vi tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse med fokus på salg.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere