Bliv handelselev i AO

Hos os får du hænderne fulde. Og det er helt med vilje. For vi tager din læring alvorligt og vil gøre alt for at give dig den praktiske erfaring og teoretiske viden, der skal til, for at du kan udfolde dit talent hos os.

Læs mere
top

Annonce

Online Åbent Hus på MSK!

På Maskinmesterskolen København får du en kvalitetsuddannelse, der åbner døre til et væld af stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen. Ses vi den 21. april?

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Bliv en af landets dygtigste til salg og rådgivning på B2B-markedet

Ansøg nu

Bliv økonomielev hos Kverneland Group


Kontorelev med speciale i økonomi

Interesserer du dig for kreditor- og debitorområdet? Kan du lide at arbejde med tal og IT? Og har du lyst til at blive udfordret både fagligt og personligt? Så er du måske vores nye økonomielev? 

Med reference til Controller Finance bliver du en del af et team på 6 medarbejdere. I økonomi arbejdes der med forskellige arbejdsopgaver indenfor økonomi. Som økonomielev ved Kverneland Group Kerteminde, vil du blive en vigtig del af afdelingen. 

Kverneland Group er en virksomhed, som er i rivende udvikling præget af høj faglighed, ansvarlighed med fokus på kvalitet. Du vil indgå i et positivt og uformelt arbejdsmiljø, hvor humor og team-ånd prioriteres højt. 

Dine arbejdsopgaver 

Med base i vores økonomiafdelingen får du som elev et bredt indblik i og forståelse for virksomhedens forskellige økonomifunktioner. Du får bl.a. mulighed for at arbejde med kreditorbogholderi, lagertransaktioner, løn, moms og afgifter, intern rapportering, budgetter og eksternt regnskab. 

Du vil få ansvaret for dine egne opgaver. Opgaveansvar vil blive tildelt gradvist i løbet af elevtiden under hensyntagen til dine kompetencer og udvikling i øvrigt. 

Som en del af dit elevforløb bliver du tilknyttet en vejleder, der hjælper dig godt fra start og introduce-rer dig til firmaet og dine nye kolleger. Din vejleder er også ansvarlig for din uddannelsesplan, som I løbende følger op på, så du får det bedst mulige ud af din elevtid.

Uddannelsen veksler mellem praktik og skole. 

Din profil 

Du har en veloverstået EUX- eller HHX-eksamen med et godt resultat, har flair for tal og er fortrolig med de fleste programmer i Office-pakken, især Excel. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Det er et plus hvis du har prøvet dig selv af uden for skolen, fx gennem rejser, arbejde og/eller fritidsaktiviteter. 

Desuden forventer vi, at du som person tager din uddannelse seriøst fra dag ét, for det gør vi. Du er hurtigt til at tilegner dig ny viden, og du er hele tiden nysgerrig efter opgaver og udfordringer. Samtidig er du passioneret og ansvarsbevidst i det daglige arbejde. Som en selvfølge har du stor interesse for økonomi og regnskab, flair for it og du er ikke bange for at lære nye systemer at kende. Du har mod på at bidrage med fornyelse og udvikling af vores afdeling. 

Lyder elevstillingen som noget for dig? 

Vi behandler ansøgningerne og indkalder kandidater til samtale løbende, så send gerne din ansøgning snarest. CV og motiveret ansøgning modtages kun via "Ansøg nu" knappen. 

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning

Sted

Kverneland Group
Tårupstrandvej 25
5300 Kerteminde

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt eller senest 6. juni 2021
Tiltrædelse: snarest muligt

Kontakt

Thomas Brunkær
tlf.: 60 66 56 86
thomas.brunkaer@kvernelandgroup.com.

Om os

Kverneland Group er en af de førende internationale producenter og leverandører af landbrugsmaskiner og serviceydelser. Fokusering på innovation gør os i stand til at levere et unikt og komplet sortiment af produkter i høj kvalitet. Kverneland Group tilbyder en omfattende pakke af løsninger til landbrugsbranchen. Sortimentet dækker jordbearbejdning, såning, græsudstyr, gødningsspredere, sprøjter samt elektroniske løsninger til traktorer og redskaber, udbudt som hhv. Kverneland, Kubota og Vicon. Kverneland Group blev grundlagt i 1879 og råder over fabrikker i Norge, Danmark, Tyskland, Frankrig, Holland, Italien, Rusland og Kina, samt salgsselskaber i 17 lande og med eksport til yderligere 60 lande. 

Kverneland Group er en del af Kubota Corporation, hvis primære ambition er at fremme og udvikle et bæredygtigt samfund via løsninger inden for fødevarer, vandforsyning og miljø. Kubota har, siden 1890, været en ledende producent af landbrugsredskaber, turf maskiner, entreprenørmaskiner samt en bred vifte af andre produkter blandt andet vandfiltrerings- og rørsystemer, vandingsanlæg og store underjordiske ventilsystemer. Med hovedkontor i Osaka i Japan, har Kubota globalt 41,000 ansatte fordelt på afdelinger i mere 110 lande i Nordamerika, Europa og Asien. I 2019 opnåede Kubota et resultat på $17.4 mia.

Mere fra Kverneland Group

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Bliv kontorelev i Bruun & Partnere

Få en unik elevuddannelse med vægt på salg og marketing!

Bliv indkøbselev i Novenco

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service?

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Hvis du har sport på hjernen, så er det nu du skal blive elev hos os!

RUC søger kontorelever

Få en spændende elevuddannelse med fokus på din faglighed

Louis Nielsen søger salgselever med ambitioner!

Du bliver en del af en butik hvor teamwork og succes er nøgleord. Du får branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau...

Læs mere

Schou søger Visual Merchandiser elev

Har du kreative evner og vil du gerne arbejde med dekoration og varepræsentationer? Så har du nu chancen for at blive en del af Schou.

Læs mere

Se hvad der venter.. 

Tilmeld dig vores 'Få besked' service og vær blandt de første, der får besked når fantastiske virksomheder åbner op for ansøgninger til deres trainee- og elevuddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere