FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

IT-supporter elev til MAKEEN Energy


IT-supporter elev søges til IT-afdeling i international koncern

Kunne du tænke dig at starte din karriere som elev i en dynamisk, teknologisk førende og global koncern med mange muligheder for læring og udvikling? Så kom og bliv en del af hovedkontoret for MAKEEN Energy i Randers. Vi søger lige nu en dygtig IT-supporterelev til vores IT-afdeling/helpdesk med opstart d. 1. september 2021.

Din profil

Du er elev på IT-supporter uddannelsen og har lyst til at samarbejde med de mange forskellige mennesker, som du kan møde i dagligdagen i en Helpdesk-funktion. Da vi er en international virksomhed, kan henvendelserne komme fra kollegaer fra mange forskellige lande, og det er derfor vigtigt, at du kan begå dig på engelsk, både mundtligt og skriftligt.

Vi giver både vores elever et stort ansvar og en stor opbakning og støtte. Vi leder alle vores nye elever igennem et grundigt intro-forløb, så de hurtigt føler sig som en del af fællesskabet og opnår en god basisforståelse af vores forretning. Samtidig bygger vores ledelsesværdier på en grundlæggende overbevisning om, at vi trives bedst med at tage ansvar for egne opgaver, så derfor er det også vigtigt, at du har gå-på-mod og tør stå på egne ben. Vi søger desuden en person, som er arbejdsom, initiativrig og hjælpsom.

Arbejdsopgaver

Vi tilbyder en elevplads i et harmonisk team, hvor du får mulighed for at arbejde med mange forskellige opgaver inden for IT. Der vil fra første dag være faste daglige opgaver og ind imellem også mere specielle ad hoc-opgaver. Da vi har kultur for at hjælpe hinanden efter behov, kan der blive brug for at give en hjælpende hånd i andre afdelinger. Nogle af dine opgaver bliver:
  • 1. level support til kollegaer i hele virksomheden i samarbejde med kollegaer i afdelingen 
  • Opsætning og vedligeholdelse af PC’er samt behandling af adgangsprofiler for nye medarbejdere og medarbejdere, der skifter rolle i firmaet.
  • Opstilling, konfigurering, flytning og tilslutning af it-udstyr

Det tilbyder vi

  • En international arbejdsplads med kollegaer i 20 forskellige lande
  • Mulighed for samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af fag- og landegrænser
  • Konstante faglige udfordringer · Ansvar for egne opgaver · Stejl læringskurve, både fagligt og personligt
  • Et professionelt, men uhøjtideligt arbejdsmiljø
  • Frihed under ansvar

Vi tror på, at vi gør hinanden bedre, og vi ser frem til at byde vores nye elev velkommen.

SPØRGSMÅL?

Hvis du vil vide mere om elevpladsen, er du meget velkommen til at kontakte Head of Group IT, Jan Boas, på e-mail jbp@makeenenergy.com eller på telefon 8740 3019.

ANSØGNING

Send din ansøgning sammen med dit CV og andre relevante dokumenter til Head of Group HR, Charlotte Olesen, på e-mail hr@makeenenergy.com eller via 'Ansøg nu' knappen. Husk at skrive "IT supporter" i emnefeltet.

Ansøgningsfristen er d. 15. maj 2021, men vi kalder løbende ind til samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

MAKEEN Energy
Alsvej 21
8940 Randers SV

Praktisk

Ansøgningsfrist: 15. maj 2021
Tiltrædelse: 1. september 2021

Kontakt

Head of Group IT, Jan Boas
tlf.: 8740 3019
jbp@makeenenergy.com



.

Responsible energy solutions for people and planet

MAKEEN Energy is a global, market-leading corporation in the energy industry. We are determined to play an active role in the sustainable transformation of the energy market, and this is why we develop responsible energy solutions that make a difference for people and planet. We do this by enabling our partners to embrace the energy market of tomorrow, by bridging gaps between present and future energy supply and by empowering our people to innovate.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og marketingelever 

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®