Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

Bliv kontorelev i Lidl

I Lidl har vi et hav af karrieremuligheder efter endt uddannelse, og hvis du har lysten og viljen, får du, gennem dit 2-årige elevforløb, forudsætningerne for at kickstarte din videre karriere i Lidl #GrænseløseAmbitioner

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

IT-supporter elev til MAKEEN Energy


IT-supporter elev søges til IT-afdeling i international koncern

Kunne du tænke dig at starte din karriere som elev i en dynamisk, teknologisk førende og global koncern med mange muligheder for læring og udvikling? Så kom og bliv en del af hovedkontoret for MAKEEN Energy i Randers. Vi søger lige nu en dygtig IT-supporterelev til vores IT-afdeling/helpdesk med opstart d. 1. september 2021.

Din profil

Du er elev på IT-supporter uddannelsen og har lyst til at samarbejde med de mange forskellige mennesker, som du kan møde i dagligdagen i en Helpdesk-funktion. Da vi er en international virksomhed, kan henvendelserne komme fra kollegaer fra mange forskellige lande, og det er derfor vigtigt, at du kan begå dig på engelsk, både mundtligt og skriftligt.

Vi giver både vores elever et stort ansvar og en stor opbakning og støtte. Vi leder alle vores nye elever igennem et grundigt intro-forløb, så de hurtigt føler sig som en del af fællesskabet og opnår en god basisforståelse af vores forretning. Samtidig bygger vores ledelsesværdier på en grundlæggende overbevisning om, at vi trives bedst med at tage ansvar for egne opgaver, så derfor er det også vigtigt, at du har gå-på-mod og tør stå på egne ben. Vi søger desuden en person, som er arbejdsom, initiativrig og hjælpsom.

Arbejdsopgaver

Vi tilbyder en elevplads i et harmonisk team, hvor du får mulighed for at arbejde med mange forskellige opgaver inden for IT. Der vil fra første dag være faste daglige opgaver og ind imellem også mere specielle ad hoc-opgaver. Da vi har kultur for at hjælpe hinanden efter behov, kan der blive brug for at give en hjælpende hånd i andre afdelinger. Nogle af dine opgaver bliver:
  • 1. level support til kollegaer i hele virksomheden i samarbejde med kollegaer i afdelingen 
  • Opsætning og vedligeholdelse af PC’er samt behandling af adgangsprofiler for nye medarbejdere og medarbejdere, der skifter rolle i firmaet.
  • Opstilling, konfigurering, flytning og tilslutning af it-udstyr

Det tilbyder vi

  • En international arbejdsplads med kollegaer i 20 forskellige lande
  • Mulighed for samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af fag- og landegrænser
  • Konstante faglige udfordringer · Ansvar for egne opgaver · Stejl læringskurve, både fagligt og personligt
  • Et professionelt, men uhøjtideligt arbejdsmiljø
  • Frihed under ansvar

Vi tror på, at vi gør hinanden bedre, og vi ser frem til at byde vores nye elev velkommen.

SPØRGSMÅL?

Hvis du vil vide mere om elevpladsen, er du meget velkommen til at kontakte Head of Group IT, Jan Boas, på e-mail jbp@makeenenergy.com eller på telefon 8740 3019.

ANSØGNING

Send din ansøgning sammen med dit CV og andre relevante dokumenter til Head of Group HR, Charlotte Olesen, på e-mail hr@makeenenergy.com eller via 'Ansøg nu' knappen. Husk at skrive "IT supporter" i emnefeltet.

Ansøgningsfristen er d. 15. maj 2021, men vi kalder løbende ind til samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

MAKEEN Energy
Alsvej 21
8940 Randers SV

Praktisk

Ansøgningsfrist: 15. maj 2021
Tiltrædelse: 1. september 2021

Kontakt

Head of Group IT, Jan Boas
tlf.: 8740 3019
jbp@makeenenergy.com.

Responsible energy solutions for people and planet

MAKEEN Energy is a global, market-leading corporation in the energy industry. We are determined to play an active role in the sustainable transformation of the energy market, and this is why we develop responsible energy solutions that make a difference for people and planet. We do this by enabling our partners to embrace the energy market of tomorrow, by bridging gaps between present and future energy supply and by empowering our people to innovate.

  Gem til senere

DHL Express søger kontor- og økonomielever

Ønsker du at udvikle dit potentiale i et lærerigt miljø?

Er du vores nye revisorelev?

Aros statsautoriserede revisorer I/S søger til deres kontor i København.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere