FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv Play Agent eller Play Starter i LEGO House


LEGO House søger legekammerater

Kunne du tænke dig at blive del af et AWESOME team med smilende, glade og fantastiske kolleger? Drømmer du om at dit arbejde skal være en leg og om at skabe verdensklasse oplevelser?

Så har du nu muligheden!
LEGO House søger medarbejdere i alle aldre (dog skal du være fyldt 15 år på starttidspunktet i juni 2021).

Er du over 18 år, bliver du Play Agent i en af følgende afdelinger:

  • Oplevelseszonerne, hvor du kommer til at facilitere legeoplevelser i zonerne?
  • Butikken, hvor du skal være salgsassistent?
  • Cafe, restaurant og køkken, hvor du kan komme til at servicere gæster i MINI CHEF og BRICKACCINO eller arbejde i køkken/opvask.
  • Du vil derudover få vagter i vores Cleaning, hvor du skal være med til at sikre en ren og tryg oplevelse for vores gæster.

Er under 18 år, bliver du Play Starter, hvor du skal være en del af to afdelinger:

  • Brick Separation, hvor du skiller klodser ad. Hvert år bygger vores gæster mere end 40 tons LEGO klodser, som skal skilles ad, så de kan bygges med på ny.
  • Cafe & restaurant, hvor du kan komme til at servicere gæster i MINI CHEF og BRICKACCINO.

LEGO House investerer i DIG og din udvikling

Som medarbejder i LEGO House får du mere end blot et arbejde, du bliver en del af en stor familie med en stærk teamkultur, hvor der også bliver investeret i dig og din personlige udvikling. Du bliver uddannet som legeagent, så du sammen med dine kollegaer kan skabe fantastiske oplevelser uanset hvor i huset du arbejder. Dit unikke bidrag er først og fremmest din personlighed, og så træner vi dig i de kompetencer, der skal til, for at du kan lykkes med opgaverne rundt omkring i husets forskellige afdelinger.

Klar til at lege med? Så send os din ansøgning hurtigst muligt ved at følge "Ansøg nu" linket i bunden. Hellere i dag end i morgen.

Hvad sker der så? Det første step på vejen til at blive en god Play Agent eller Play Starter er at kende og forstå LEGO House, legen og afdelingerne. Sammen med en tak for din ansøgning får du derfor en invitation til et virtuelt ’Jobhus’, hvor du kan blive klogere på det hele.
Sæt kryds i kalenderen torsdag den 6. maj kl. 17.00-18.00

Hvornår starter legen? Dine arbejdstider vil variere ugentligt, men dine vagter vil primært ligge i weekender og skoleferier, hvor der er rigtig mange gæster. Og du vil være klar til at starte legen op og tage din første vagter til skolernes sommerferie. Inden da har du været igennem både interviews, træning og teamdage, så du er HELT klar til at trække i uniformen.

De vigtige datoer er:

  • Den 10. eller 11. maj kl. 17.00-19.00 til jobsession for dig der er over 18 år.
  • Den 17. maj til jobsession kl. 17.00-19.00 for dig, der er under 18 år.
  • Fra d. 1. juni bliver du ansat – herefter skal du bruge tid på oplæring både derhjemme og i LEGO House.
    • Den 6. juni er der fysisk lege workshop i LEGO House.
    • Den 13. juni skal du til træning i Service og Værtskab i LEGO House.

Vi glæder os til at høre fra dig - og håber, at DU er klar til at blive en del af noget unikt!

Læs og se mere om hvordan det er at arbejde i LEGO House her, og send din ansøgning med det samme.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

LEGO House
Ole Kirks Plads 1
7190 Billund

Praktisk

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: 1. juni 2021
Åbent Hus: 6. maj 2021 (med invitation)


LEGO House som arbejdsplads


.

Om LEGO House

LEGO House er et 12.000 m2 oplevelseshus, hvor LEGO fans fra hele verden inviteres til at opdage magien bag LEGO brandet – og blive inspireret af LEGO klodsens uendelige muligheder. LEGO House har både et offentligt og et betalt område. Selv uden billet kan man både besøge LEGO Square, lege på terrasserne, gå på opdagelse i LEGO Butikken og få velsmagende madoplevelser med et LEGO tvist i de tre spisesteder. Med billet får man en uforglemmelig oplevelse i de seks oplevelseszoner. 

Huset er tegnet af den verdenskendte arkitekt Bjarke Ingels og består af 21 gigantiske LEGO klodser stablet ovenpå hinanden.

Mere fra LEGO House

Kom tættere på os :)


Young Career Profile

Mød os på young-career.dk og læs meget mere om det at være elev hos LEGO House

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®