Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

Bliv kontorelev i Lidl

I Lidl har vi et hav af karrieremuligheder efter endt uddannelse, og hvis du har lysten og viljen, får du, gennem dit 2-årige elevforløb, forudsætningerne for at kickstarte din videre karriere i Lidl #GrænseløseAmbitioner

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøgningsfristen er udløbet

LEGO House søger kontorelever


Ude godt, men hjemme bedst. Og lige nu søger vi to kontorelever med speciale i administration, der skal føle sig hjemme i LEGO® House, LEGO klodsens hjemsted, de næste to år.

LEGO® House er ikke kun LEGO klodsens hjemsted. Det er også hjemsted for kreativitet, gæsteoplevelser i børnehøjde og læring gennem leg. Og det er præcis, hvad du får i denne elevstilling.

Som elev indgår du i en turnusordning, hvor du kommer rundt i alle afdelingerne og på den måde får en viden på tværs af huset, som giver dig uanede muligheder og en helt unik uddannelse indenfor oplevelsesindustrien.

Det bliver en sjov toårig rejse, hvor du selvfølgelig skal følge det obligatoriske skoleforløb med praktikplan, opgaveskrivning og eksamen. Men hvor du også bliver en del af vores skæve, skøre familie og indgår i den daglige drift med aften- og weekendarbejde.

Du får søde og sjove kollegaer og bliver kastet ud i nye situationer og opgaver under hele forløbet. Alt imens du altid vil føle dig hjemme i legen og oplevelsen.

Hvem er du?

Du er åben overfor nye udfordringer, har gå på mod og godt humør. Du holder af at lege – også med dine arbejdsopgaver.

Du skal desuden have gennemført en hg2, hgv eller hgs som giver adgang til administrationsspecialet. Har du en hhx, hf, stx skal denne være suppleret med en EUD-S med fagretning kontor. Har du en EUX skal den ligeledes være med fagretning kontor. Hvis du var over 25 år, da du tog din EUX eller EUD-S, skal du medsende en realkompetencevurdering.

En klodset god oplevelse

I LEGO House går vi efter at give vores gæster en verdensklasse oplevelse. Det kan vi kun gøre, hvis medarbejderne synes, at LEGO House er det bedste sted at arbejde. Hvis du vil med på rejsen, så skynd dig at sende en ansøgning afsted hurtigst muligt. Skriv ansøgningen, syng den, dans den, tegn den eller noget helt andet.
Gør, hvad du synes bedst beskriver dig og udtrykker HVORFOR, du vil være elev i LEGO House. Vi søger 2 elever med start 1. september 2021 og holder samtaler løbende.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte elevansvarlig, Ann-Jeanett Møller på +45 52 21 17 94.

Vi glæder os til at høre fra dig - og håber, at DU er klar til at blive en del af noget unikt!

Læs og se mere om, hvordan det er at arbejde i LEGO House her og send din ansøgning med det samme.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

LEGO House
Ole Kirks Plads 1
7190 Billund

Praktisk

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: 1. september 2021

Kontakt

Elevansvarlig Ann-Jeanett Møller
tlf.: +45 52 21 17 94


LEGO House som arbejdsplads


.

Om LEGO House

LEGO House er et 12.000 m2 oplevelseshus, hvor LEGO fans fra hele verden inviteres til at opdage magien bag LEGO brandet – og blive inspireret af LEGO klodsens uendelige muligheder. LEGO House har både et offentligt og et betalt område. Selv uden billet kan man både besøge LEGO Square, lege på terrasserne, gå på opdagelse i LEGO Butikken og få velsmagende madoplevelser med et LEGO tvist i de tre spisesteder. Med billet får man en uforglemmelig oplevelse i de seks oplevelseszoner. 

Huset er tegnet af den verdenskendte arkitekt Bjarke Ingels og består af 21 gigantiske LEGO klodser stablet ovenpå hinanden.

Mere fra LEGO House

Kom tættere på os :)


Young Career Profile

Mød os på young-career.dk og læs meget mere om det at være elev hos LEGO House

  Gem til senere

DHL Express søger kontor- og økonomielever

Ønsker du at udvikle dit potentiale i et lærerigt miljø?

Er du vores nye revisorelev?

Aros statsautoriserede revisorer I/S søger til deres kontor i København.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere