Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

Bliv kontorelev i Lidl

I Lidl har vi et hav af karrieremuligheder efter endt uddannelse, og hvis du har lysten og viljen, får du, gennem dit 2-årige elevforløb, forudsætningerne for at kickstarte din videre karriere i Lidl #GrænseløseAmbitioner

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøg nu

Bliv økonomielev hos Struers ApS


Bliv en del af Struers’ internationale miljø

Økonomielever i Struers kommer igennem alle områder i økonomifaget. Du får et struktureret elevforløb, hvor du får en bred indsigt i økonomifunktionens opgaver og du vil kunne afprøve alt det du lærer i skolen med praktiske opgaver. Du vil få masser af kontakt til vores dygtige kollegaer og kunder, både i Danmark og i udlandet. Er du klar 1. oktober? Det er vi.

Velkommen til Struers

Struers er en international og markedsledende virksomhed med egne selskaber over hele verden. Da det meste af vores salg eksporteres, forventer vi ikke, at du kender os endnu, men du kender helt sikkert vores kunder, som kommer fra både fly og bil industrien, universiteter, udviklingslaboratorier og ikke mindst fra store og små elektronikproducenter. Kundeporteføljen spænder bredt, de benytter alle Struers produkter i deres kvalitetskontrol, forskning og fejlanalyse. Vi står sammen om at nå vores mål og udbygge vores position som markedsleder inden for vores forretningsområde. Struers hovedkvarter er beliggende i Ballerup.

Driftige studenter

Som økonomielev skal du have afsluttet en erhvervsfaglig studentereksamen som fx EUX Business eller HG. Har du en STX eller HHX, skal du have taget det supplerende grundforløb, inden du kan begynde som økonomielev. Du er fleksibel, flittig og har et godt humør. Du er selvstændig, ansvarsbevidst og engagerer og fordyber dig i dine opgaver, og så kan du lide udfordringer. Vi har en afslappet omgangstone men er hårdtarbejdende.

Vi tilbyder:

Under dit elevforløb, kommer du igennem 4 forskellige områder, Debitor, Kreditor, Finans og Controlling, hvor du kommer til at lære at håndtere og tage ansvar for kreditor- og debitoropgaver, herunder betalinger, rykkerprocedurer og kontoudtog, finansopgaver som rejseafregninger, konteringer, afstemninger, budgettering og opfølgning m.v.

Du kommer til at indgå i et tværfagligt samarbejde mellem Struers afdelinger, og du vil få en bred kontaktflade både til interne og eksterne kunder.

Elever i Struers deler opgaven som afløser i receptionen (i frokostpausen og ved særlige mødeaktivitet.)

Den teoretiske del af uddannelsen foregår i samarbejde med Niels Brock via digitalplatform, hvor du selv er med til at sammensætte forløbet, og kan fokusere på de fagområder, der har din interesse.

Du kan lide at arbejde selvstændigt, koncentreret og struktureret. Vi lægger vægt på, at du har flair for tal og gode kundskaber i både dansk og engelsk. Derudover regner vi med, at du har et godt kendskab til IT.

Som vores andre dygtige elever er du imødekommen af natur, og sætter en ære i at yde vores kunder en ekstra god betjening. Du er god til at holde hovedet koldt, når der er deadlines, der skal overholdes, og har intet imod en travl hverdag. Frem for alt har du lyst til faglig og personlig udvikling de 2 næste år.

Du ansættes efter de regler, der findes i overenskomsten mellem Dansk Industri og CO-Industri, og vil indgå i vores elevordning, som p.t. er normeret til 2 kontorelever og 1 økonomielev.

Send din ansøgning nu

Har du også lyst til at en del af Struers, så søg straks elevpladsen via ansøgningsknappen. Du behøver ikke udfylde diverse uddannelsesfelter i vores rekrutteringssystem – vedhæft blot CV, ansøgning og samt dit eksamensbevis.

Vil du vide mere om jobbet, er du meget velkommen til at ringe til HR: Carina Soelberg på 30 51 80 10 eller til elev Stepfanie Nielsen på 44 60 81 05 eller tidligere elev Cecilie Karlshøj 40803437.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Struers ApS
Pederstrupvej 84
2750 Ballerup

Praktisk

Ansøgningsfrist: snarest muligt
Tiltrædelse: 1. oktober 2021

Kontakt

HR: Carina Soelberg, tlf. 30 51 80 10
Elev: Stepfanie Nielsen, tlf. 44 60 81 05
Tidligere elev: Cecilie Karlshøj, tlf.  40 80 34 37.

Om Struers ApS

Struers er en international og markedsledende virksomhed med egne selskaber over hele verden. Da det meste af vores salg eksporteres, forventer vi ikke, at du kender os endnu, men du kender helt sikkert vores kunder. De kommer fra både fly og bil industrien, udviklingslaboratorier og ikke mindst fra store og små elektronikproducenter. Kundeporteføljen spænder bredt, men de benytter alle Struers produkter i deres kvalitetskontrol, forskning og fejlanalyse. 

Som medarbejdergruppe står vi sammen om at nå vores mål og udbygge vores position som ledende virksomhed inden for vores forretningsområde, og du vil derfor få en bred palet af spændende opgaver. I den første tid som Struers medarbejder vil du få en grundig introduktion til vores forretning. Struers hovedkvarter er beliggende i Ballerup, hvor vi sidder i moderne lokaler og tonen er uformel.

Mere fra Struers ApS

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Bliv administrationselev hos Novozymes

Har du passion for administration, så er du vores nye administrationselev.

Samsøe Samsøe søger salgselever

Vi tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse med fokus på salg.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere