Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

Bliv kontorelev i Lidl

I Lidl har vi et hav af karrieremuligheder efter endt uddannelse, og hvis du har lysten og viljen, får du, gennem dit 2-årige elevforløb, forudsætningerne for at kickstarte din videre karriere i Lidl #GrænseløseAmbitioner

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Shipping/speditørelev 

Ønsker du en karriere i et internationalt miljø? 


Maritime Transport & Agencies er agent for Vanguard Logistics Services, en af verdens førende udbydere af transportydelser til speditionsbranchen, primært med fokus på LCL – Less than container load. Vores team består i dag af 40 medarbejdere fordelt i 7 lande med kontorer i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Polen, Letland og Litauen. Vi leverer et globalt transportnetværk for alle virksomheder, små som store. Ved at kombinere en stærk lokal repræsentation sammen med et stærkt globalt netværk kan vi altid finde en løsning til vores kunders specifikke behov. 

Maritime Transport & Agencies er på udkig efter en person med et positiv og entusiastisk sind til vores import team i København.  

Nøgleansvar 

Du vil blive en del af vores kundeservice team og sammen med teamet skal du udvikle og optimere vores processer. I denne rolle skal du være fleksibel og nyde at kombinere kundeservice med administrative opgaver.

I din elevtid skal du endvidere være med til at fokusere på at opbygge og udvikle både kunderelationer og Vanguard relationer. Andre daglige opgaver du kommer til at arbejde med vil være; reservationer, dokumentation, planlægning, udarbejdelse af tilbud og forsendelser til kunder. Fakturering og oprettelse/opdatering af kundeoptegnelser vil også være en del af dine opgaver - så det er vigtigt at du sætter pris på at arbejde med deadlines samt fastsætte mål.

Hvem leder vi efter? 

Vi er på udkig efter en person, der er serviceminded, top motiveret og som er selvkørende. Du har en ægte interesse i kunder, nyder at opfylde deres krav, finde løsninger og tilbyde service af høj kvalitet. Du skal kunne lide at have travlt og have mange bolde i luften. Vi søger dig, der er i stand til at forvalte flere ansvarsområder og samtidig opretholde en positiv holdning til vores kunder, partnere og Vanguard.

Proaktiv kommunikation er en succesfaktor og vi er derfor på udkig efter en person med gode kommunikationsfærdigheder, og som ved, hvordan man samarbejder. Dine skriftlige og mundtlige kommunikationsfærdigheder er fremragende, og du er flydende i både dansk og engelsk. Du er lærenem og har gode IT-færdigheder. Som person er du ydmyg, proaktiv, kreativ og du har et forretningsorienteret mindset. Du finder det nemt at opbygge relationer og med både dine kunder og partnere.

Glade kunder er dit mål, og du er altid klar til at gå den ekstra mil for at sikre deres tilfredshed. Som elev hos os skal du være klar til både at arbejde selvstændigt samt sætte pris på at være en del af et team.

Forventet start: Hurtigst muligt.  

Lokation: Skagerrakvej 7, Københavns Frihavn

Skole: Rybners speditionsuddannelse og akademi forløb tilbydes

Er du interesseret så send CV og udannelsebeviser til: mads.hendriksen@maritimetransportagencies.com  

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

MTA / Maritime Transport & Agencies
Skagerrakvej 7 
2150 Nordhavn

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

www.maritimetransportagencies.com 
.

About us

Maritime Transport & Agencies is a privately owned company offering global transport and logistic solutions, mainly focusing on LCL –Less than container load, as agent for Vanguard Logistics Services. Maritime Transport & Agencies can also provide multimodal transport solutions by land, sea and/or air. The company operates in eight countries with offices located in Sweden, Denmark, Norway, Finland, Poland, Estonia, Latvia and Lithuania. 

Mere fra Maritime Transport & Agencies

Kom tættere på virksomheden


Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Bliv administrationselev hos Novozymes

Har du passion for administration, så er du vores nye administrationselev.

Samsøe Samsøe søger salgselever

Vi tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse med fokus på salg.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere