FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Shipping/speditørelev 

Ønsker du en karriere i et internationalt miljø? 


Maritime Transport & Agencies er agent for Vanguard Logistics Services, en af verdens førende udbydere af transportydelser til speditionsbranchen, primært med fokus på LCL – Less than container load. Vores team består i dag af 40 medarbejdere fordelt i 7 lande med kontorer i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Polen, Letland og Litauen. Vi leverer et globalt transportnetværk for alle virksomheder, små som store. Ved at kombinere en stærk lokal repræsentation sammen med et stærkt globalt netværk kan vi altid finde en løsning til vores kunders specifikke behov. 

Maritime Transport & Agencies er på udkig efter en person med et positiv og entusiastisk sind til vores import team i København.  

Nøgleansvar 

Du vil blive en del af vores kundeservice team og sammen med teamet skal du udvikle og optimere vores processer. I denne rolle skal du være fleksibel og nyde at kombinere kundeservice med administrative opgaver.

I din elevtid skal du endvidere være med til at fokusere på at opbygge og udvikle både kunderelationer og Vanguard relationer. Andre daglige opgaver du kommer til at arbejde med vil være; reservationer, dokumentation, planlægning, udarbejdelse af tilbud og forsendelser til kunder. Fakturering og oprettelse/opdatering af kundeoptegnelser vil også være en del af dine opgaver - så det er vigtigt at du sætter pris på at arbejde med deadlines samt fastsætte mål.

Hvem leder vi efter? 

Vi er på udkig efter en person, der er serviceminded, top motiveret og som er selvkørende. Du har en ægte interesse i kunder, nyder at opfylde deres krav, finde løsninger og tilbyde service af høj kvalitet. Du skal kunne lide at have travlt og have mange bolde i luften. Vi søger dig, der er i stand til at forvalte flere ansvarsområder og samtidig opretholde en positiv holdning til vores kunder, partnere og Vanguard.

Proaktiv kommunikation er en succesfaktor og vi er derfor på udkig efter en person med gode kommunikationsfærdigheder, og som ved, hvordan man samarbejder. Dine skriftlige og mundtlige kommunikationsfærdigheder er fremragende, og du er flydende i både dansk og engelsk. Du er lærenem og har gode IT-færdigheder. Som person er du ydmyg, proaktiv, kreativ og du har et forretningsorienteret mindset. Du finder det nemt at opbygge relationer og med både dine kunder og partnere.

Glade kunder er dit mål, og du er altid klar til at gå den ekstra mil for at sikre deres tilfredshed. Som elev hos os skal du være klar til både at arbejde selvstændigt samt sætte pris på at være en del af et team.

Forventet start: Hurtigst muligt.  

Lokation: Skagerrakvej 7, Københavns Frihavn

Skole: Rybners speditionsuddannelse og akademi forløb tilbydes

Er du interesseret så send CV og udannelsebeviser til: mads.hendriksen@maritimetransportagencies.com  

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

MTA / Maritime Transport & Agencies
Skagerrakvej 7 
2150 Nordhavn

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

www.maritimetransportagencies.com 




.

About us

Maritime Transport & Agencies is a privately owned company offering global transport and logistic solutions, mainly focusing on LCL –Less than container load, as agent for Vanguard Logistics Services. Maritime Transport & Agencies can also provide multimodal transport solutions by land, sea and/or air. The company operates in eight countries with offices located in Sweden, Denmark, Norway, Finland, Poland, Estonia, Latvia and Lithuania. 

Mere fra Maritime Transport & Agencies

Kom tættere på virksomheden


Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®