FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv revisorelev eller trainee i et ungt dynamisk firma


Lægård Revision er et ungt, dynamisk, statsautoriseret revisionsfirma med stor erfaring indenfor bl.a. iværksættere og vækstvirksomheder. Virksomheden er kendetegnet ved deres stærke faglige profil, hvor kunden altid er i centrum. De har en solid kundeportefølje, typisk blandt mindre og mellemstore virksomheder inden for en bred vifte af brancher. Der er tale om et mindre revisionsfirma beliggende centralt ved søerne på Østerbro i København. Lægård Revision har tidligere gode erfaringer med at oplære elever/trainees.

Din profil

Vi leder efter dig, som:

  • Har bestået eller består sommeren 2022 HHX, financiel controller, finansbachelor e.l. 
  • Har interesse i at gøre en god karriere og dygtiggøre dig 
  • Er positiv og ansvarsbevidst 
  • Har stærke kommunikative kompetencer og har let ved at indgå i dialog på tværs af brancher 
  • Er en stabil og initiativrig medarbejder, som trives godt i et uformelt miljø og arbejder effektivt med frihed under ansvar

Jobbet

I din hverdag vil du være en del af et ungt miljø, med en uformel omgangstone.

Dine arbejdsopgaver vil være spændende og alsidige inden for revision og rådgivning, og vil løbende blive tilpasset udviklingen i dine kvalifikationer og interesser. Du vil kunne skabe en god balance mellem dit arbejds- og privatliv.

Når introduktionsperioden er overstået, vil arbejdet være præget af stor selvstændighed, med personlig kontakt til egen klientportefølje og styring af egne opgaver. I introduktionsforløbet vil du have en personlig mentor tilknyttet.

Du tilbydes en stilling i en dynamisk virksomhed med høj faglighed og gode udviklingsmuligheder. Du vil blive en del af et åbent kollegialt miljø med en uformel omgangstone. Internt i firmaet bliver der gjort en stor indsats for sammenholdet blandt medarbejderne, ved blandt andet personalearrangementer, fællesoplevelser m.m.

Tiltrædelse sommer 2022.

Interesseret?

Søg stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen herunder, og upload din ansøgning og dit CV.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:
Camilla Rimmer, PersonalePolitikken
telefon + 45 513 579 63

PersonalePolitikken varetager rekrutteringsprocessen, og ansøgninger vil blive læst løbende, ligesom der også løbende vil blive indkaldt til ansættelsessamtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Lægård Revision
Østerbrogade 62
2100 København

Praktisk

Ansøgningsfrist: hurtigst muligt
Tiltrædelse: Sommer 2022

Kontakt

Camilla Rimmer, PersonalePolitikken
tlf.: 5135 7963 



.

Vi er mere end en typisk revisionsvirksomhed

Lægård Revision er sat i verden for at skabe de bedste odds til vækstvirksomheder. Derfor har vi taget en bevidst beslutning om at fokusere på virksomheder der vil udvikle sig – enten fordi de vil vokse, eller fordi de skal optimere med henblik på at bevare deres position. Igennem mange år har Lægård Revision således fokuseret på netop de udfordringer. Derfor har vi en erfaring som få, når vi støtter vores kunder med den økonomiske indsigt, dokumentation og rådgivning der fører til udvikling. Vi er kendte for en høj faglighed og støtte til etablerede driftsvirksomheder der vil mere, samt i innovations- og iværksættermiljøer for virksomheder der skal forløse deres fulde potentiale.

Mere fra Lægård Revision

Kom tættere på os :)


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®