Start din karriere i BDO 

Som revisortrainee hos BDO tager du dine første skridt mod en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I fællesskab styrker vi dit talent og sørger for, at dine kompetencer vokser.

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

EY søger revisortrainees 

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøg nu

Finanselev i Topdanmark


Finanselever med lyst til udvikling

Vil du have en uddannelse, der åbner døren til en verden af muligheder? 

Har du ambitioner for din karriere og dit arbejdsliv? Er du samtidig motiveret for også at lære nyt på jobbet frem for kun på skolebænken? Så har du en fantastisk mulighed i Topdanmark. Uanset hvilken retning du vælger, har du masser af muligheder for at skifte spor efter din elevtid. 

Mange af vores ledere og topspecialister er begyndt som elever og har så bygget på hen ad vejen, fx med ekstra uddannelse på Forsikringsakademiet. De er her selvfølgelig også, fordi Topdanmark bare er en virkelig god arbejdsplads.

Gennemtænkt to-årigt forløb med stor afveksling, masser af læring og egen mentor

Når du begynder som elev i Topdanmark, har vi en fælles opgave, nemlig at få lært dig så meget som overhovedet muligt på de to år, elevtiden varer. Vi har sammensat et gennemtænkt forløb, der hele tiden bygger oven på din viden og dine opgaver. Du får også din egen mentor, som du kan sparre med.

Uddannelsen veksler mellem arbejde i Topdanmark og skoleundervisning nogle dage hver måned. Når de to år er gået, er du helt klar til at fortsætte i en af vores mange afdelinger – og fortsætte din udvikling, så du kan får opfyldt dine ambitioner. Afhængigt af den retning, du vælger, kan du komme til at arbejde med: 

  • Salg - fra udarbejdelse af tilbud til opfølgning og dialog med kunderne
  • Skade – bl.a. håndtere skader og udbetale erstatning til kunderne
  • Landbrug & Erhverv – salg, rådgivning og administration
  • Kundeservice – hjælp til kunder via mail, telefon og chat
  • Projekter – du kan komme med i udviklingsprojekter i din afdeling

Vi søger elever til vores kontorer i Ballerup, Vejle, Viby J. (Aarhus), Herning og Odense, så vi er tæt på dig.

Ambitiøs og vilje til at yde en indsats for at blive dygtigere 

Skal du trives og få succes, skal du have lyst til direkte kundekontakt, for i vores verden handler alting om kunderne og deres tilfredshed. Rigtig mange af os taler og skriver derfor med kunderne hver dag. Du skal også have lyst til at lære nyt og blive dygtigere – drømmer du om at blive vores næste direktør, er det helt fint, så længe du husker også at være en god og hensynsfuld kollega. Du må heller ikke være bange for at prøve nye ting og kaste dig selv lidt ud på dybt vand. Fejl er helt ok, bare du lærer af dem. Derudover har du: 

  • Bestået HHX, HTX STX, HF eller EUX med et godt resultat  
  • Haft fritidsjob med selvstændigt ansvar, fx som lærervikar, i butik, eller fra et callcenter ettc. 
  • Måske haft et længere udlandsophold eller dyrket sport på højt niveau 

Nogle af de ting, du kan se frem til 

Ud over din løn og det tilhørende har du også en hel masse andre tilbud som medarbejder i Topdanmark. Dels kan du glæde dig til sund og ikke mindst velsmagende mad i kantinen og gratis frugt. I vores sportsklub har vi 13 underklubber med alt lige fra fodbold og floorball til fiskeri, dykning og golf. I vores Social Club handler det om oplevelser sammen med kollegerne, og her står den bl.a. på vinsmagninger, biograf og teaterture. Er du til kunst, har du kunstforeningen. Og så er der selvfølgelig festerne. Og de er gode.

Hvis du vil vide mere om uddannelsen, kan du læse mere her

Kontakt og ansøgning 

Send venligst din ansøgning senest den 27. februar 2022, indholdende motiveret ansøgning, CV, samt adgangsgivende eksamenbevis. Du er også velkommen til at medsende en kort video af dig selv. 

Du søger en elevplads hos os ved at klikke på "Ansøg nu" knappen,- vælge den lokation, som passer dig bedst. Bemærk, at straffeattest skal forevises såfremt du bliver inviteret til rekrutteringsdag. Vi forventer at rekruttere i løbet af februar 2022.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Susanne Ohlsén på telefon 30 36 83 48 eller uddannelsesansvarlig Jannik Lundsbjerg på telefon 60 96 97 98. Du kan også sende os en mail på uddannelse@topdanmark.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Topdanmark
Vi søger til følgende afdelinger: Ballerup, Vejle, Viby J. (Aarhus), Herning og Odense

Praktisk

Ansøgningsfrist: 27. februar 2022
Tiltrædelse: 1. september 2022

Kontakt

Susanne Baun Ohlsén, HR Konsulent
tlf.: 30 36 83 48
uddannelse@topdanmark.dk


.

En fremtid, der er mere dig!

I Topdanmark bliver du uddannet i en innovativ og meningsfuld virksomhed. Her er både højt til loftet og kort vej fra den enkelte medarbejder til topledelsen. Hos os får du energi til at skabe bedre resultater og du får større muligheder for udvikling. Socialt ansvar og bæredygtighed spiller en vigtig rolle for os. Ikke fordi det er moderne, men fordi vi er sat i verden for at holde hånden under danskerne. Som en del af Topdanmark er du med til at understøtte samfundet, når der skal bygges op igen.

Bliv finanselev i et hus fuld af muligheder

Vil du arbejde i en virksomhed, hvor det handler mere om at udvikle sig og mindre om at gøre som i går? Og har du færdiggjort en gymnasieuddannelse eller EUX med speciale i finans? Så kan du få en af Danmarks mest udfordrende og sjoveste elevuddannelser, hvor der er plads til mere dig.

Mere fra Topdanmark

Kom tættere på virksomheden


VI GLÆDER OS TIL AT MØDE DIG!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Kontorelev i Vejle Kommune?

Vejle Kommune mangler lige nu motiverede elever til at blive en del af et  elevnetværk i et miljø med plads til stor personlig og faglig udvikling.

Bliv indkøbselev i Novenco - en virksomhed i vækst

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service og er du fuld af gåpåmod? Så er dette muligvis en stilling for dig.

N.A. Nissen søger spedition-/shippingelev

Hos N.A. Nissen får du en uddannelse hvor du kommer til at arbejde med transport og spedition i hele verden, af gods pr fly, bil og skib. 

Er du vild med kundekontakt og har du en god fornemmelse for tal?

Så bliv en del af vores ChangeMaker program, der sætter dig og dit potentiale i spil. Send din ansøgning til 2023 holdet allerede i dag!

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere