FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Handelselev med speciale i Indkøb eller Supply Chain


Handelselev i en dynamisk, international virksomhed

Vil du have ansvar i dit arbejdsliv, trives du med samarbejdspartnere i det meste af verden, og vil du klædes godt på til din videre karriere i international handel, så er en elevstilling i Geia Food måske noget for dig. Geia Food handler med fødevarer i Norden og hjælper kunder med at finde de rette leverandører, de gode produkter og den bedste transport.

Jobbet

Vi søger til afdelingerne Indkøb og Supply Chain i alt 3 handelselever, som skal indgå i vores teams i Aalborg. Da det er vigtigt for os, at du passer ind i teamet og opgaverne, behandler vi ansøgningerne som en samlet pulje – herefter vil du blive kaldt til samtale til et specifikt job. Brænder du for en særlig afdeling, mærker du din ansøgning med dette.

Som handelselev i Geia Food får du en 2-årig uddannelse, der indeholder mange varierende arbejdsopgaver inden for alle aspekter af handel. Gradvist får du mere ansvar og flere selvstændige arbejdsområder samtidig med, at du vil dygtiggøre dig teoretisk via 8-11 ugers skoleophold på den nærmeste handelsskole.

Arbejdsopgaverne i Indkøb vil bl.a. omfatte:

  • Opgaver på tværs af indkøbsafdelingens produktkategorier 
  • Daglig kontakt på tlf. og mail til leverandører i det meste af verden på egne projekter og som led i den daglige drift 
  • Vareoprettelse og vedligehold af stamdata i Navision 
  • Udvikling af koncepter og emballage i tæt samarbejde med interne og eksterne interessenter 
  • Håndtering af vareprøver, markedsanalyser og vedligehold af produktkatalog
  • Håndtering af reklamationer og afvigelser

Arbejdsopgaverne i Supply Chain vil bl.a. omfatte:

  • Daglig kommunikation med samarbejdspartnere; kunder, lagre, transportører og leverandører 
  • Behandling af salgs- og købsordrer 
  • Disponering af varer til kundernes sortiment og kampagner 
  • Håndtering af reklamationer og afvigelser 
  • Problemløsning og support på tværs af afdelinger 
  • Udarbejdelse af import- og eksportdokumenter

Dit arbejdssted bliver Fuglevænget 9 i Aalborg sammen med ca. 60 engagerede kollegaer. Du vil blive en del af et team, som består af teamledere, managere og koordinatorer – nogle du vil have daglig sparring med. Du kommer også til at samarbejde med kollegaer i andre afdelinger i Geia Food.

Vi søger elever til opstart hurtigst muligt, og ansøgninger vil blive behandlet løbende. Vi kan dog tilpasse opstarten for den rette kandidat.

Personen

For at få succes som elev i Geia Food skal du være læringsparat og kunne arbejde selvstændigt med dine opgaver. Kontoret har et dynamisk og til tider hektisk miljø, og det er vigtigt, at du kan prioritere dine opgaver og have flere bolde i luften. Du skal have flair for detaljen, brænde for det gode købmandskab, være talstærk, og du skal kunne lide kontakt til kunder og leverandører. Som handelselev kommer du med det samme til at begå dig på både dansk og engelsk, så det er en forudsætning, at du har et højt niveau på begge sprog, både skriftligt såvel som mundtligt.

For et komme i betragtning til stillingen som elev, skal du have bestået følgende:

  • HG2 / EUD (GF2) / EUX (det studiekompetencegivende forløb) eller 
  • HHX eller 
  • HTX, STX eller HF suppleret med et 5 ugers EUS5 forløb fra Handelsskolen

Alle ansøgere på 25 år eller derover, og som har opstartet grundforløbet efter 1. august 2015, skal medsende en uddannelsesplan, som kan rekvireres via henvendelse til den lokale Handelsskole.

Det kan også være, at du har færdiggjort en markeds-, handels- eller serviceøkonom. Eller måske du er startet på en videregående merkantil uddannelse men har erkendt, at du hellere vil tilegne dig den merkantile viden i praksis.

Dine muligheder

Efter din elevtid vil du have udviklet dig til en dygtig koordinator. Der vil være gode muligheder for at fortsætte karrieren som koordinator i Geia Food.

Ansøgning

Er du interesseret i at høre mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte teamleder i Indkøb eller Supply. Enhver henvendelse behandles fortroligt.

Teamleder Indkøb:
Karina Rasmussen, telefon +45 96341668

Teamleder Supply Chain:
Anne Sophie Ilum Gade, telefon +45 96341587

Søg stillingen ved at klikke på ”Ansøg nu” nedenfor.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning.


Sted

Geia Food
Fuglevænget 9
9000 Aalborg

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Teamleder Indkøb:
Karina Rasmussen, telefon +45 96341668

Teamleder Supply Chain:
Anne Sophie Ilum Gade, telefon +45 96341587



.

Om Geia Food

Geia Food er en handelsvirksomhed i kraftig vækst og med en årlig omsætning på godt 2 mia. dkr. i Norden. Vi er specialiseret i at udvikle og sælge fødevarer til den skandinaviske detailhandel, enten under egne varemærker eller som private label. Virksomheden har som målsætning at sikre forbrugerne den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser og arbejder tæt sammen med fødevareproducenter i hele verden. Vi har fire kontorer i Norden og ca. 140 ansatte.

Læs mere om Geia Food på hjemmesiden: www.geiafood.dk

Mere fra Geia Food 

Kom tættere på os :)


Vi glæder os til at høre fra dig!

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®