FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

MX DOOR - Elev 2022

LAGER- OG LOGISTIKELEV HOS MX DOOR


MX DOOR tilbyder en spændende uddannelse inden for lager , logistik & indkøb 

Uddannelsen til logistikassistent er en 2-årig handelsuddannelse, der veksler mellem skoleophold og praktik.

Som logistikelev hos MX DOOR får du en uddannelse med højt fagligt niveau og kommer til at arbejde i et inspirerende miljø med et stærkt sammenhold på tværs af afdelinger og kontorer.

I praktiktiden bliver du oplært på administrations kontoret og lager kontoret, hvor du kommer til at stifte bekendtskab med alle grene af logistikken som for eksempel vedligeholdelse af data i relevante it-systemer, varemodtagelse , indkøb, lageroptælling og fakturering. Du får en bred kontaktflade både internet og eksternt i forhold til leverandører og kunder. 

Logistik handler om organisering, planlægning og overblik, og som logistikelev hos os arbejder du sammen med vores erfarne medarbejdere og lærer fra dem, så du hurtigt kan arbejde selvstændigt og tage ansvar for dine egne opgaver. Du får løn under hele uddannelsesforløbet – også i skoleperioderne. 

Har du det grundlæggende på plads?

Vi er åbne for alle ansøgere, uanset alder og baggrund, dog har vi et par krav som skal være opfyldt: 

  • Flair for IT – da der er lagerstyring mv. som håndteres elektronisk 
  • Lysten til at dygtiggøre dig og viljen til at kæmpe for at nå i mål sammen med dine kolleger 
  • God fysik – da dette kræves af enkelte opgaver på vores lager 

Nysgerrig på hvad du får? 

MX DOOR er en virksomhed med en flad organisation, hvor alle er anerkendt for det arbejde, der ydes. Du får kolleger, som træder til, når behovet er der, og er klar til at hjælpe. Vi er ét stort samlet team, hvor du og dine kolleger sammen løfter virksomheden hen mod succes. 

Ud over spændende opgaver og et imponerende kollegialt sammenhold, får du løn mv. efter overenskomsten samt helbredssikring og diverse personalegoder. 

Vil du være med til at gøre en forskel – et meget spændende internationalt job som bl.a omfatter: 

  • Indkøb af varer i hele Europa 
  • Registrering af indkøb og omkostningsbilag 
  • Vedligeholdelse og ajourføring af varekartotek og øvrige it-systemer 
  • Transportplanlægning af import 
  • Distribution i Danmark 
  • Lagerstyring 
  • Kontakt til kunder og leverandører 

Send din ansøgning til an@mxdoor.dk mærket med 'Logistikelev'. Vi ser løbende ansøgningerne igennem og ansætter når vi finder den rigtige. Forventet startdato er marts 2022

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

MX DOOR
Messevej 12A 
9600 Aars

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Marts 2022

Kontakt

Mail: an@mxdoor.dk 



.

Om os

Leverandør af branddøre, brandskydeporte, sikkerhedsdøre og brandporte. MX DOOR har et professionelt netværk af samarbejdspartnere og dermed adgang til et stort udvalg af ståldøre, skydedøre, brandskydeporte, branddøre, alu-/stålprofildøre og partier samt skydeporte og kan ofte finde den rette dørløsning til store som små projekter. Hvad med en indbrudssikker dør, med glas, som er en flugtvejsdør med panikstang eller brandgardiner? Mulighederne er mange, og vores døre har ofte overlappende egenskaber..

Mere fra MX DOOR

Kom tættere på virksomheden

Vi glæder os til at modtage din ansøgning

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®