Bliv en del af holdet, der skaber AO

Har du vilje og gå-på-mod og klar til at tage initiativ?
En elevplads hos os giver dig et solidt fundament for din fremtidige karriere og åbner op for mange stillinger inden og uden for AO. Vi søger elever til vores håndværkerbutikker i hele landet!

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse og bliver en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner?

Annonce

// Bliv elev i AO

Vi søger handelselever til vores håndværkerbutikker i hele landet, hvor dine kolleger er klar til at give dig viden, erfaring og ansvar.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøg nu

BLIV DELIKATESSEELEV

Har du de sprødeste svær blandt vennerne?

Brug dine hænder, og lær at tilberede frisk og hjemmelavet mad, der giver gode oplevelser. Og få et fedt team og venskaber for livet. I Coop er vores vision at få danskerne til at spise bedre, og du får mulighed for at hjælpe til. Vi glæder os til at byde dig velkommen i et super sammenhold.

Lær alt om god mad

I Coop lærer vi dig det gode håndværk fra bunden. Samtidig glæder vi os til at lære dig, hvordan du giver vores kunder en god oplevelse. I dagligdagen forkæler du vores kunder med lækre retter, tapas og frisk mad, hjemmelavet smørrebrød, frikadeller og udenlandske specialiteter, du selv har lavet. Og vi hjælper dig, så du:

 • Får en udfordrende elevplads, hvor du kan give din madglæde videre
 • Lærer at indkøbe, tilberede råvarer og finde på nye delikatesser

En fed elevtid

I løbet af din elevtid kommer du også på korte skoleophold med en masse andre elever. Og der er en masse fælles aktiviteter, der giver dig nye venner. Du deltager også på Coops POWER moduler, hvor du bliver involveret i Coops strategi. Du får mulighed for at udvikle nye innovative retter og blive undervist af en professionel kok. Du vil også komme til at arbejde med din personlige udvikling, og blive klogere på din og andres adfærd i et samarbejde. Vi lover, at det bliver sjovt og lærerigt. Din uddannelse er altså mere end en praktisk uddannelse. Du får en hverdag med fuld fart på – og en elevtid med fokus på kvalitet, madglæde og masser af venner.

Du bestemmer selv din fremtid hos os

Når du er udlært, kan du få arbejde alle steder. Men vi vil allerhelst have, at du bliver hos os i en af vores butikker. Hvor lang tid din elevperiode tager, kommer an på din baggrund og dine ambitioner.

Hvad skal jeg kunne?

 • Du har helt sikkert lyst til at lære et håndværk og blive dygtig til det
 • Du kan også lide at være i butikken og tale med kunder
 • Du kan blive Gourmetdelikatesseelev, hvis du har færdiggjort 9. eller 10. klasse eller grundforløb

  Varighed 

  Uddannelsen varer mellem 3-4 år alt efter, hvilken baggrund du har. Som minimum skal du have gennemført 9. klasse.

  Ansøgning

  Hvis du går rundt med en lille drøm i maven om at blive god til at tilberede de lækreste delikatesser fra bunden af, så se vores ledige elevstillinger og send din ansøgning via ”Ansøg nu” knappen nedenfor.

  Vi glæder os til at lære dig at kende

  Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


  Sted

  Coop Danmark
  Vi søger delikatesseelever i hele landet!

  Praktisk

  Ansøgningsfrist: Løbende
  Tiltrædelse: Efter aftale

  Ansøg

  Klik på 'Ansøg nu' og se vores ledige elevstillinger


  .

  Et job i Coop handler om mennesker

  Coop driver 6 forskellige supermarkedskæder og er dermed en af Danmarks største arbejdspladser. Sammen med Coops øvrige medarbejdere er du med til at sikre, at vores 1,9 millioner medlemmer og kunder får gode indkøbsoplevelser og bliver inspirereret til bedre, sundere og mere klimavenlig mad. Fællesskab, udfordringer og mange muligheder Fælles for alle uddannelsesretningerne er, at du kommer til at arbejde med salg, service, ledelse, håndværk og kreativitet. Du vil blive en del af et stort fællesskab, møde spændende udfordringer og opleve nye muligheder undervejs, som du ikke vil være foruden.

  Karrieremuligheder

  Vi er stolte af at repræsentere én af landets bedste elevuddannelser, hvor rigtig mange gør karriere i Coop efterfølgende. Uanset hvad du vælger, bliver du rustet til en fremtid, hvor mulighederne er mange. Du har efter endt uddannelsen nemlig mulighed for at blive bager, salgsmedarbejder, gourmetslagter, gourmetdelikatesse eller leder i en detailbutik, hvor der er brug for det. Men vi håber, at din elevtid har været så fed, at du har lyst til at blive i en af vores butikker. Læs mere om de forskellige elevuddannelser og find den helt rigtige for dig – vi glæder os til at byde dig velkommen!

  Se vores andre elevuddannelser


  Salgselev

  Læs mere


  Ledertrainee

  Læs mere


  Gourmetslagter

  Læs mere

    Gem til senere

  Bliv kontorelev i Salg og Marketing hos Burkert

  Vil du være med, hvor tingene sker? Har du drive og lyst til at være aktiv spiller i en salgsproces? Så skal du læse mere her.

  Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

  SPORT 24 og SPORT 24 OUTLET søger spilleklare elever, for det spiller bare bedst, når vi spiller sammen.

  Bliv speditørelev i DSV

  Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

  Læs mere

  Ny udgave af NEXTSTOP

  I den nye udgave af NEXTSTOP kan du finde inspiration til hvad fremtiden skal bringe.
  Du kan blandt andet møde AO, CPH Business, Aalborg Sportshøjskole og mange flere.

  Læs mere

  Banner annonce titel A

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere

  Banner annonce titel B

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere

  Banner annonce titel C

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere