FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

E-Commerce elev hos Poster & Frame


Poster & Frame søger E-Commerce elev

Vi leder efter en ambitiøs elev, som søger en solid karrierevej inden for E-Commerce

Poster & Frame er bygget af et hold ildsjæle, som hver dag arbejder hårdt for at fastholde vores position i branchen, hvilket har gjort at vi år for år vækster og betræder nye markeder. Du får derfor mere end blot din elevplads hos Poster & Frame, da du samtidig er medvirkende i et spændende start up, som giver dig en grundlæggende viden inden for E-commerce og entreprenørskab.

Som en del af Poster & Frame får du blandt andet:

  • En alsidig hverdag med mange varierende opgaver
  • Mulighed for at opbygge et stærkt netværk i detailbranchen
  • Unikt indblik i det at bygge en E-Commerce virksomhed

Du vil i din elevperiode vil være i berøring med:

  • Produkthåndtering
  • Markedsføring
  • Udarbejdelse af visuelt content
  • I tæt samarbejde med vores B2B hold
  • Daglig kontakt med slutkunden

DIN PROFIL

For at få succes i rollen som E-Commerce elev hos Poster & Frame, skal du have ambitioner om at være åben overfor udfordringer og læring, samt have motivationen til, at varetage og færdiggøre selvstændige projekter i virksomheden.

Det værdsættes således, at du:

  • … har interesse for e-handel og digital markedsføring
  • … har besluttet at skabe karriere inden for handel
  • … behersker dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt

HVEM ER VI?

Poster & Frame arbejder dagligt med nationale og internationale kunstnere. Vi står bag flere end 500 kunstnere, og støtter budskabet om den originale kunst, hvilket er en af vores topprioriteter. Bagvedliggende har vi et stort produktionsapparat, hvilket gør os agile i forhold til, at kunne være en del af leverandørleddet mellem design- og interiørbutikker, samt webshops på tværs af grænser.

PRAKTISK

Elevstillingen er en fuldtidsstilling, af 2 års varighed. Der vil være løn efter overenskomst. 

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Poster & Frame
Kalkgravsvej 10
4000 Roskilde

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Ansøgning sendes på mail til:
nis@posterandframe.com



.

Poster & Frame - Hvem er vi?

Poster & Frame is a Scandinavian design webshop, established in 2018. The concept is new, confident and solid. Poster & Frame is a start-up, but the team behind the company is a seasoned team, which for the last six years has worked hard in the Danish design, advertising, and design industry. Where Poster & Frame really stands out from other poster shops is that each order is individually produced. Thus, paper consumption is kept low, and sustainability is kept high. Where other shops have stockpiles of posters that will eventually get damaged, Poster & Frame takes the business a step further and makes sure that the customer receives a fresh print to hang on the wall! Who does not want that?

Mere fra Poster & Frame 

Kom tættere på os :-)


() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og marketingelever 

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®