FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Revisortrainee hos
Grant Thornton  

Vi søger nyuddannede HHX'ere til vores kontorer i København, Hillerød og Roskilde

Bliv uddannet på vores eget akademi

I løbet af din traineetid kombinerer du teori med praksis via GT Akademi. Du deltager i 8 moduler, hvor du bliver undervist i grundlæggende revision, regnskab og skat m.v.

Derudover indebærer traineeforløbet, at du 2 gange om ugen læser HD om aftenen. Derefter fortsætter du på cand.merc.aud.-studiet samt muligvis også SR Akademiet, som gør dig til statsautoriseret revisor, hvis du ønsker at gå hele vejen – vi støtter dig naturligvis og betaler for din uddannelse. På sigt kan du også efter eget ønske blive indstillet til GT Akademi 2 – Grundlæggende Leder.

''Det unikke som revisortrainee hos Grant Thornton er, at der bliver lagt vægt på balancen mellem arbejde, skole og privatliv ''
Kennet, ny i GT

Intro

Din 1. uge...

er en introduktionsuge, hvor du bliver grundigt sat ind i, hvad GT er for en virksomhed, og de praktiske ting du skal vide. Lige fra dag 1 vil du som trainee blive mødt af et team af både andre trainees og erfarne kolleger. Vi stiller altid op, når nye kolleger skal introduceres.

Du får også fra første dag en mentor, som støtter og vejleder dig, og som sørger for, at du får tilført nye opgaver, i takt med at du udvikler dine kompetencer.

Din 2. uge og frem...

vil du langsomt få opgaver, der består af bogføring, revision og regnskabsopstillinger, og i takt med at du udvikler dig, kommer du også til at udføre kontrol af bogføring, ligesom du udarbejder årsregnskaber, selvangivelser og tager dig af en lang række andre regnskabs- og revisions mæssige opgaver.

”Som trainee er der selvfølgelig meget at lære, men det er alsidigt lige fra starten, og du bliver lært super godt op.”
Emilie

Vi baner din karrierevej for dig

Traineeforløbet åbner mange døre. Du får erfaring med mange facetter af virksomhedsdrift og -økonomi og en unik viden, som du kan skrive på CV’et, og som giver dig jobsikkerhed og mulighed for udstationering i udlandet, hvis det har din interesse.

Relationer for livet

Du bliver fra første dag en del af et fantastisk miljø med lige dele humor og seriøsitet, og hvor alle bidrager med noget forskelligt. Vi plejer at sige, jo bedre vi er socialt – jo bedre er vi til at være faglige sammen.

“Det, som tiltalte mig ved at søge ind som trainee, var, at man kan kombinere sine studier og arbejde, uden det bliver overvældende. Man starter flere trainees på en gang, så du får allerede skabt relationer og venskaber fra første dag herinde!”
Yusuf, revisor ny i GT

Vil du med på traineeholdet?

Uddannelsen starter 1. september 2022. Send din ansøgning hurtigst muligt via 'Ansøg nu' knappen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning

Sted

Grant Thornton
Stockholmsgade 45
2100 København Ø

Nordstensvej 11
3400 Hillerød

Søndergade 7
4130 Viby Sjælland

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Tiltrædelse: 1. september 2021


Se vores trainee film


.

Om os

Grant Thornton er en dansk revisions- og rådgivningsvirksomhed med internationalt netværk og er repræsenteret med mere end 50.000 ansatte i 140 lande. I Danmark er vi i øjeblikket 275 medarbejdere og forventer at vokse yderligere inden for de nærmeste år.

Vi har kontorer på Østerbro i København, i Hillerød og Roskilde Syd – alle steder danner historiske og charmerende – men topmoderniserede – bygninger rammen for arbejdsdagen.

Det kan være svært at vide, hvad man skal forvente, men det er bare at kaste sig ud i det, og så har man åbnet op for rigtig mange muligheder for fremtiden.

Emilie, Junior Associate, ny i GT

Det unikke som revisortrainee hos Grant Thornton er, at man får værktøjerne til både faglig og personlig vækst og udvikling. Der er respekt for forskellighed, samt at vi udvikler os i forskellige tempi

Kennet Kuruppu, Revisor, ny i GT

Mere fra Grant Thornton 

Kom tættere på os :)


Vi glæder os til at høre fra dig!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®