Bliv en del af holdet, der skaber AO

Har du vilje og gå-på-mod og klar til at tage initiativ?
En elevplads hos os giver dig et solidt fundament for din fremtidige karriere og åbner op for mange stillinger inden og uden for AO. Vi søger elever til vores håndværkerbutikker i hele landet!

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse og bliver en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner?

Annonce

// Bliv elev i AO

Vi søger handelselever til vores håndværkerbutikker i hele landet, hvor dine kolleger er klar til at give dig viden, erfaring og ansvar.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøgningsfristen er udløbet

Pressalit A/S søger salgselev til trade


Salgselev til det nordiske marked i Pressalit Trade

Pressalit tilbyder dig en unik mulighed for at blive elev i Pressalits salgsafdeling på vores hovedkontor i Ry, som beskæftiger sig med salg og servicering af virksomhedens kunder.

Vi producerer verdens bedste toiletsæder, og vores fleksible badeværelses– og køkkenløsninger gør os førende inden for indretning til mennesker med nedsat funktionsevne.

I denne stilling er der primært fokus på salg af toiletsæder og tilbehør til badeværelset, til grossister, byggemarkeder og webshops på de nordiske markeder.

Som salgselev vil du hurtigt få et selvstændigt ansvar med egne opgaver. Afhængig af dine interesser, sørger vi løbende for at du udvikler dig og får mulighed for at byde ind med dine idéer.

Du vil få en bred kontaktflade både indadtil i virksomheden og udadtil. I løbet af din elevtid vil du derfor komme i berøring med forskellige afdelinger og deltage i messer og andre aktiviteter ud af huset.

Som elev kommer du bl.a. til at arbejde med:

  • Servicering af danske og internationale kunder via telefon og mail 
  • Ordrebehandling - og opfølgning Håndtering af forespørgsler, returvarer, reklamationer 
  • Support til kunder og sælgere i forbindelse med produktinformation og salgsmateriale 
  • Kampagneforslag og deltagelse på demo-dage hos kunder 
  • Diverse ad hoc opgaver i forbindelse med fakturering, forsendelse af prøver, udarbejdelse af prislister etc.

Vi tilbyder dig en god mulighed for læring og udvikling i en stor salgsafdeling, der er vant til at have elever. I afdelingen er der også en anden Salgselev, udover dig selv. Du vil møde engagerede og venlige kolleger, som vil gøre deres bedste for, at dit elevforløb bliver spændende. Du vil få lov til at sætte dit eget præg på opgaverne, og du vil have en tæt dialog med din nærmeste leder.

Som person er du...

Åben, imødekommende og god til at lytte til kundernes behov og omsætte dem til løsninger. Du kan lide en hverdag med mange forskellige opgaver og du er ivrig efter at lære og udvikle dig både personligt og fagligt. Desuden:

  • Har du fuldført EUX Business, EUDS, HHX eller lignende 
  • Har du gode engelskkundskaber (og gerne tysk)

Pressalit kulturen er kendetegnet ved vores 4 værdier ”Vi lytter, Vi giver, Vi leger, Vi handler”. Arbejdsmiljøet er uformelt og bygger på et godt kollegialt sammenhold. Vores elever og lærlinge har sociale og faglige aktiviteter på tværs af afdelingerne, ligesom der i Pressalit er tradition for events og fester, hvor hele virksomheden inviteres.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning vedlagt CV via 'Ansøg nu' knappen nedenfor. Vi ønsker tiltrædelse medio august 2022, men det præcise tidspunkt aftales med den endelige kandidat.

Har du spørgsmål til elevstillingen, er du velkommen til at kontakte Kirsten Nørkjær på tlf: 87 88 87 61 eller kno@pressalit.com. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte Line Herlev på 27 77 75 03 eller lih@pressalit.com

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Pressalit A/S
Pressalitvej 1
8680 Ry

Praktisk

Ansøgningsfrist: 20. februar 2022
Tiltrædelse: Medio august 2022

Kontakt

Kirsten Nørkjær
tlf. 87 88 87 61
kno@pressalit.com.

Pressalit A/S

Pressalit A/S er en international virksomhed i Ry. Pressalit A/S beskæftiger sig med udvikling, produktion og salg af produkter til boligen, hovedsageligt badeværelset. Virksomheden deler og udvikler en levende kultur, som bæres af det fælles værdigrundlag: Vi lytter. Vi giver. Vi leger. Vi handler. Følg os på nedenstående links, for at finde ud af mere om Pressalit som arbejdsplads, vores kultur, forretning og produkter.

Mere fra Pressalit A/S

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Bliv kontorelev i Salg og Marketing hos Burkert

Vil du være med, hvor tingene sker? Har du drive og lyst til at være aktiv spiller i en salgsproces? Så skal du læse mere her.

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

SPORT 24 og SPORT 24 OUTLET søger spilleklare elever, for det spiller bare bedst, når vi spiller sammen.

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Ny udgave af NEXTSTOP

I den nye udgave af NEXTSTOP kan du finde inspiration til hvad fremtiden skal bringe.
Du kan blandt andet møde AO, CPH Business, Aalborg Sportshøjskole og mange flere.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere