FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Pressalit A/S søger indkøbselev


Indkøbselev

Pressalit tilbyder dig en unik mulighed for at blive elev i Pressalits indkøbsafdeling på vores hovedkontor i Ry, som beskæftiger sig med indkøb til alle processer i virksomheden. Indkøbene er fordelt på nationale og internationale leverandører.

Pressalit A/S er en utraditionel virksomhed, kendt for bl.a. værdibaseret ledelse og aktiv profilering i Østjylland. Vi producerer verdens bedste toiletsæder, og vores fleksible badeværelses– og køkkenløsninger gør os førende inden for indretning til mennesker med nedsat funktionsevne.

Som indkøbselev bliver du en naturlig del af hverdagen, hvor du deltager i løsningen af de forskellige arbejdsopgaver og hurtigt får et selvstændigt ansvar med egne opgaver. Du sidder sammen med indkøb og produktionsplanlægning og får tæt kontakt til produktion, logistik og varemodtagelse. I det hele taget giver dine opgaver dig en bred kontaktflade både indadtil i virksomheden såvel som udadtil.

"Vi gør meget ud af, at vores elever får deres helt egne ansvarsområder. Både så de føler, de gør en forskel i det daglige, men også så de føler sig godt klædt på til erhvervslivet efter endt uddannelse"

Som elev kommer du bl.a. til at arbejde med:

  • Disponering ved egne leverandører Telefonisk og skriftlig kontakt til leverandører (danske såvel som udenlandske) 
  • Deltagelse i projektarbejde og projektopfølgning KPI opdateringer 
  • Vedligeholdelse af indkøbsrelateret stamdata 
  • Fakturagodkendelse, arkivering og almindelige driftsopgaver 
  • Tæt samarbejde med logistik– og produktionsafdelingerne

Vi tilbyder dig en god mulighed for læring og udvikling i en afdeling, der er vant til at have elever. Du vil møde engagerede og venlige kolleger, som vil gøre deres bedste for, at dit elevforløb bliver spændende. Hos os får du lov til at sætte dig eget præg på opgaverne og du har en tæt dialog med din nærmeste leder.

Normal mødetid i afdelingen er fra kl. 7 til kl. 15, og vi vil foretrække en kandidat, der har mulighed for at møde i dette tidsrum.

Som person er du...

Struktureret, imødekommende og god til at lytte til kollegernes behov og omsætte dem til løsninger. Du kan lide en hverdag med en kombination af både nye samt mere rutineprægede opgaver, og du er ivrig efter at lære og udvikle dig både personligt og fagligt. Desuden:

  • Har du fuldført EUX Business, HG2, EUDS, HHX eller EUV 
  • Er du en kompetent IT-bruger 
  • Har du gode engelskkundskaber

Pressalit kulturen er kendetegnet ved vores 4 værdier ”Vi lytter, Vi giver, Vi leger, Vi handler”. Arbejdsmiljøet er uformelt og bygger på et godt kollegialt sammenhold. Vores elever og lærlinge har sociale og faglige aktiviteter på tværs af afdelingerne, ligesom der i Pressalit er tradition for events og fester, hvor hele virksomheden inviteres.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning vedlagt CV. Vi ønsker tiltrædelse i august 2022. Det præcise tidspunkt aftales med den endelige kandidat. Du ansøger via 'Ansøg nu' knappen nednefor.

Har du spørgsmål til elevstillingen er du velkommen til at kontakte Dorthe Atzen på tlf: 27 77 75 71 eller dat@pressalit.com. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen er du velkommen til at kontakte Line Herlev på 27 77 75 03 eller lih@pressalit.com.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Pressalit A/S
Pressalitvej 1
8680 Ry

Praktisk

Ansøgningsfrist: 20. februar 2022
Tiltrædelse: Medio august 2022

Kontakt

Dorthe Hoffmann Atzen
tlf. 27 77 75 71



.

Pressalit A/S

Pressalit A/S er en international virksomhed i Ry. Pressalit A/S beskæftiger sig med udvikling, produktion og salg af produkter til boligen, hovedsageligt badeværelset. Virksomheden deler og udvikler en levende kultur, som bæres af det fælles værdigrundlag: Vi lytter. Vi giver. Vi leger. Vi handler. Følg os på nedenstående links, for at finde ud af mere om Pressalit som arbejdsplads, vores kultur, forretning og produkter.

Mere fra Pressalit A/S

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®