Bliv en del af holdet, der skaber AO

Har du vilje og gå-på-mod og klar til at tage initiativ?
En elevplads hos os giver dig et solidt fundament for din fremtidige karriere og åbner op for mange stillinger inden og uden for AO. Vi søger elever til vores håndværkerbutikker i hele landet!

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse og bliver en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner?

Annonce

// Bliv elev i AO

Vi søger handelselever til vores håndværkerbutikker i hele landet, hvor dine kolleger er klar til at give dig viden, erfaring og ansvar.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøgningsfristen er udløbet

Pressalit A/S søger indkøbselev


Indkøbselev

Pressalit tilbyder dig en unik mulighed for at blive elev i Pressalits indkøbsafdeling på vores hovedkontor i Ry, som beskæftiger sig med indkøb til alle processer i virksomheden. Indkøbene er fordelt på nationale og internationale leverandører.

Pressalit A/S er en utraditionel virksomhed, kendt for bl.a. værdibaseret ledelse og aktiv profilering i Østjylland. Vi producerer verdens bedste toiletsæder, og vores fleksible badeværelses– og køkkenløsninger gør os førende inden for indretning til mennesker med nedsat funktionsevne.

Som indkøbselev bliver du en naturlig del af hverdagen, hvor du deltager i løsningen af de forskellige arbejdsopgaver og hurtigt får et selvstændigt ansvar med egne opgaver. Du sidder sammen med indkøb og produktionsplanlægning og får tæt kontakt til produktion, logistik og varemodtagelse. I det hele taget giver dine opgaver dig en bred kontaktflade både indadtil i virksomheden såvel som udadtil.

"Vi gør meget ud af, at vores elever får deres helt egne ansvarsområder. Både så de føler, de gør en forskel i det daglige, men også så de føler sig godt klædt på til erhvervslivet efter endt uddannelse"

Som elev kommer du bl.a. til at arbejde med:

  • Disponering ved egne leverandører Telefonisk og skriftlig kontakt til leverandører (danske såvel som udenlandske) 
  • Deltagelse i projektarbejde og projektopfølgning KPI opdateringer 
  • Vedligeholdelse af indkøbsrelateret stamdata 
  • Fakturagodkendelse, arkivering og almindelige driftsopgaver 
  • Tæt samarbejde med logistik– og produktionsafdelingerne

Vi tilbyder dig en god mulighed for læring og udvikling i en afdeling, der er vant til at have elever. Du vil møde engagerede og venlige kolleger, som vil gøre deres bedste for, at dit elevforløb bliver spændende. Hos os får du lov til at sætte dig eget præg på opgaverne og du har en tæt dialog med din nærmeste leder.

Normal mødetid i afdelingen er fra kl. 7 til kl. 15, og vi vil foretrække en kandidat, der har mulighed for at møde i dette tidsrum.

Som person er du...

Struktureret, imødekommende og god til at lytte til kollegernes behov og omsætte dem til løsninger. Du kan lide en hverdag med en kombination af både nye samt mere rutineprægede opgaver, og du er ivrig efter at lære og udvikle dig både personligt og fagligt. Desuden:

  • Har du fuldført EUX Business, HG2, EUDS, HHX eller EUV 
  • Er du en kompetent IT-bruger 
  • Har du gode engelskkundskaber

Pressalit kulturen er kendetegnet ved vores 4 værdier ”Vi lytter, Vi giver, Vi leger, Vi handler”. Arbejdsmiljøet er uformelt og bygger på et godt kollegialt sammenhold. Vores elever og lærlinge har sociale og faglige aktiviteter på tværs af afdelingerne, ligesom der i Pressalit er tradition for events og fester, hvor hele virksomheden inviteres.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning vedlagt CV. Vi ønsker tiltrædelse i august 2022. Det præcise tidspunkt aftales med den endelige kandidat. Du ansøger via 'Ansøg nu' knappen nednefor.

Har du spørgsmål til elevstillingen er du velkommen til at kontakte Dorthe Atzen på tlf: 27 77 75 71 eller dat@pressalit.com. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen er du velkommen til at kontakte Line Herlev på 27 77 75 03 eller lih@pressalit.com.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Pressalit A/S
Pressalitvej 1
8680 Ry

Praktisk

Ansøgningsfrist: 20. februar 2022
Tiltrædelse: Medio august 2022

Kontakt

Dorthe Hoffmann Atzen
tlf. 27 77 75 71.

Pressalit A/S

Pressalit A/S er en international virksomhed i Ry. Pressalit A/S beskæftiger sig med udvikling, produktion og salg af produkter til boligen, hovedsageligt badeværelset. Virksomheden deler og udvikler en levende kultur, som bæres af det fælles værdigrundlag: Vi lytter. Vi giver. Vi leger. Vi handler. Følg os på nedenstående links, for at finde ud af mere om Pressalit som arbejdsplads, vores kultur, forretning og produkter.

Mere fra Pressalit A/S

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Bliv kontorelev i Salg og Marketing hos Burkert

Vil du være med, hvor tingene sker? Har du drive og lyst til at være aktiv spiller i en salgsproces? Så skal du læse mere her.

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

SPORT 24 og SPORT 24 OUTLET søger spilleklare elever, for det spiller bare bedst, når vi spiller sammen.

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Ny udgave af NEXTSTOP

I den nye udgave af NEXTSTOP kan du finde inspiration til hvad fremtiden skal bringe.
Du kan blandt andet møde AO, CPH Business, Aalborg Sportshøjskole og mange flere.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere