Bliv en del af holdet, der skaber AO

Har du vilje og gå-på-mod og klar til at tage initiativ?
En elevplads hos os giver dig et solidt fundament for din fremtidige karriere og åbner op for mange stillinger inden og uden for AO. Vi søger elever til vores håndværkerbutikker i hele landet!

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse og bliver en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner?

Annonce

// Bliv elev i AO

Vi søger handelselever til vores håndværkerbutikker i hele landet, hvor dine kolleger er klar til at give dig viden, erfaring og ansvar.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøgningsfristen er udløbet

ØKONOMIELEV TIL ØKONOMI- OG LØNSUPPORT


Er du motiveret af at arbejde med tal? Vil du kickstarte din karriere inden for økonomi med erhvervserfaring og uddannelse fra en spændende virksomhed med en vigtig mission? Som økonomielev bliver du en del af en driftsfunktion, der rammer bredt i en organisation, der arbejder for den grønne omstilling. Din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia.

INDSIGT PÅ TVÆRS AF FAGOMRÅDER

Du kommer til at arbejde selvstændigt med økonomiopgaver inden for kreditor- og debitorbogholderi, ligesom du bliver involveret i stamdata, fakturering og rejseafregninger. Endeligt kommer du til at arbejde med lønrelaterede opgaver, hvor du stifter bekendtskab med løn, pension, refusioner og ferieregnskab.

Du bliver en del af afdelingen Økonomi- og Lønsupport. Afdelingen håndterer ind- og udgående fakturaer, rejsebestilling og -afregning, lønrelaterede opgaver, stamdata, betalinger, moms og afgifter samt foretager rapportering og finansiel controlling af koncernens økonomi til ledelses- og bestyrelsesrapportering. Afdelingen er kendetegnet ved et godt fællesskab og stor individuel ansvarsfølelse - og tæller 25 engagerede kolleger.

Du starter i dit nye job den 15. august 2022, og den ugentlige arbejdstid er 37 timer.

Glæd dig til at blive en del af en organisation, som har stort fokus på trivsel og vægter din faglige og personlige udvikling højt. Under hele uddannelsen får du i tæt dialog med dine uddannelsesansvarlige rige muligheder for faglig og personlig udvikling.

DU ER DYGTIG OG HAR ØKONOMIFORSTÅELSE SAMT VILJE TIL AT LÆRE

Vi forventer, at du har afsluttet din EUX-eksamen eller afslutter den til sommer. Du har økonomiforståelse, it-værktøjer og andre relevante færdigheder med i rygsækken fra skolen og evt. fritidsinteresser og -jobs, som du kan bringe i spil.

Som person kan du håndtere balancen mellem effektivt at fokusere på faste opgaver samtidig med at skulle have kontakt i hele huset samt til kunder/leverandører. Du evner at samarbejde og håndterer dine opgaver med gå-på mod, positiv indstilling og vilje til at lære.

ANSØGNING OG KONTAKT

Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via ”Ansøg Nu” knappen, så vi har den senest d. 28. februar 2022, og vi forventer at holde samtaler medio februar måned. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Lasse Henriksen på telefon 25 19 45 85.

Du kan læse mere om vores virksomhed på energinet.dk

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Energinet
Tonne Kjærsvej 65
7000 Fredericia

Praktisk

Ansøgningsfrist: 28. februar 2022
Tiltrædelse: 15. august 2022

Kontakt

Afdelingsleder Lasse Henriksen
tlf.: 25 19 45 85.

Om Energinet

Energinet varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vi er en selvstændig offentlig virksomhed med ca. 1300 engagerede og højt uddannede medarbejdere. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.

Mere fra Energinet

Kom tættere på os :)


  Gem til senere

Bliv kontorelev i Salg og Marketing hos Burkert

Vil du være med, hvor tingene sker? Har du drive og lyst til at være aktiv spiller i en salgsproces? Så skal du læse mere her.

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

SPORT 24 og SPORT 24 OUTLET søger spilleklare elever, for det spiller bare bedst, når vi spiller sammen.

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Ny udgave af NEXTSTOP

I den nye udgave af NEXTSTOP kan du finde inspiration til hvad fremtiden skal bringe.
Du kan blandt andet møde AO, CPH Business, Aalborg Sportshøjskole og mange flere.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere