FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Vil du være handelselev i en international virksomhed med fokus på det tyske marked?


Brænder du for salg og kundeservice? Og vil du blive klogere på support, ordreafgivelse og produktrådgivning? Hos MASCOT søger vi efter nye handelselever. Du kan forvente en spændende toårig handelsuddannelse i et dynamisk, internationalt miljø med dedikerede og hjælpsomme kollegaer. Skal det være dig?

Hos MASCOT er det ikke kun vores produkter, der er af høj kvalitet – det er vores service også. Vi søger derfor en handelselev med fokus på salg til det tyske marked. Du refererer til lederen af kundeserviceafdelingen, og din vigtigste opgave bliver at give vores kunder og sælgere support på et niveau ud over det sædvanlige. Vi sørger for grundig oplæring, så du bliver klædt godt på til at kunne give dem netop det.

Dine opgaver

Som elev i kundeserviceafdelingen bliver du en del af et dedikeret team, der har fokus på at yde den bedste support for vores MASCOT-forhandlere og -sælgere via både telefon og mail.

Dine opgaver indebærer:
  • Opsætning af kunder på forskellige digitale platforme 
  • Retur- og reklamationsbehandling 
  • Produktrådgivning 
  • Ordreindtastning 
  • Support og ordreopfølgning i vores interne systemer

Udover at have et godt samarbejde med teamet i Danmark vil du også få et tæt samarbejde med vores kollegaer i kundeservice i Hanoi i Vietnam.

Når du starter din elevtid hos os, udarbejder vi sammen en elevplan. Den vil både indeholde faste opgaver, men også opgaver du selv kan få indflydelse på. På den måde tilpasser vi dit elevforløb, så det målrettes til dine ønsker og din motivation.

Herudover kan du også prøve at komme med vores eksterne sælgere ud af huset eller snuse til andre afdelinger, som du finder spændende, så du får en bedre forståelse af hverdagen i en international virksomhed.

Hvem er du?

Du har enten færdiggjort det adgangsgivende grundforløb på en erhvervsuddannelse eller færdiggjort HHX.

Du er imødekommende og hjælpsom, og du begejstres af at levere god kundeservice og support. Du har holdånd og er samtidig selvstændig i din opgaveløsning. Du er ihærdig og kvalitetsbevidst, ligesom du naturligt overholder aftaler og deadlines. Du brænder for at yde den bedste kundeservice i en hverdag, hvor din struktur og dit overblik er med til at skabe succes.

Vi forventer desuden, at du har flair for IT – særligt Excel. Derudover er du sprogligt stærk på tysk, både skriftligt og mundtligt. Behersker du engelsk i skrift og tale, er det også et plus.

Vi tilbyder

Hos os får du et job i en organisation, der vil gøre alt for at skabe succes sammen med dig, der har den rette indstilling og det rette engagement. Derudover kommer du til at arbejde i en dynamisk virksomhed, hvor vi vægter åbenhed og arbejdsglæde højt.

Bliv en del af en stærk kultur

MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er også en familieejet virksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Ansøgning

Send din ansøgning hurtigst muligt - Vi læser ansøgningerne løbende

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Mascot International A/S
Silkeborgvej 14
7442 Engesvang

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: august / september 2022

Kontakt

Heidi Høegh Nielsen
tlf.: 87 24 47 42



.

Hos MASCOT vil du uden tvivl få en lærerig elevplads! Jeg har efterhånden været hos MASCOT i to år, og jeg har lært mere, end jeg turde drømme om. Hvis du er engageret og villig til at udfordre dig selv samt blive klogere på arbejdsmarkedet, så giver MASCOT dig muligheden. En af de ting som jeg især har sat pris på hos MASCOT er, at du har frihed under ansvar – det mener jeg er en vigtig del af ens udvikling som elev. Derudover får man fantastiske kollegaer, der altid er klar til at hjælpe eller frisk på en lille joke. Som handelselev hos MASCOT vil du få et tæt samarbejde med kunder, sælgere og interne kollegaer, der er med til at skabe den gode arbejdsplads og en lærerig elevtid.

Stine, handelselev med speciale i salg, færdiguddannet august 2021

Topmoderne rammer skabt til arbejdsglæde og dynamik

Siden 2018 har vi haft til huse i vores domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og støtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med state-of-the-art maskiner.

Mere fra Mascot International A/S 

Kom tættere på os :)


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®