FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

DTK Frigo A/S i Svenstrup søger ambitiøs speditørelev


Vi er en dynamisk og innovativ transport- og speditionsvirksomhed med både handlekraft, mål og retning. Vores speciale er international landevejstransport og vi dækker både de nordiske- og kontinentale markeder ud fra devisen ”kvalitet hele vejen”. 

Vores dagligdag er præget af et fokus på gode resultater, kontinuerlig udvikling og bæredygtig vækst. 

Har du styrken, viljen og kompetencerne til at være en del af et succesfuldt team af engagerede og anerkendte profiler i logistikbranchen, vil du som elev få en væsentlig- og betydningsfuld rolle i vores virksomhedsdrift og udvikling. 

Vi garanterer at du får de bedste forudsætninger for at gøre karriere i transport- og logistikbranchen og forventningerne til din profil og performance er høje. 

  • Du har et naturligt talent for at gøre en god handel og yde en høj service 
  • Du er struktureret, fokuseret og er handlekraftig 
  • Du har en ambitiøs tilgang til forretningsudvikling 
  • Du har flair for IT, sprog og sorte tal 
  • Du har bestået HHX/STX/HTX inkl. 5 ugers supplerende grundforløb med gode resultater

Hos DTK Frigo A/S er der mange fordele. Vi har varierende og alsidige arbejdsdage, god stemning og vinderkultur. Vores ledelsesstruktur er flad og vi agerer hurtigt og effektivt. 

Vi forventer opstart ca 1. september 2022. Send gerne din ansøgning, CV samt karakterer og relevante bilag via. "ansøg nu". Vi afholder løbende samtaler og ser frem til at modtage din ansøgning snarest. 

Vil du vide mere om DTK Frigo A/S, om uddannelsen og karrieremulighederne er du velkommen til at kontakte Lars Nørgaard, tlf.: 73 70 94 51

Ansættelsessted er: DTK Frigo A/S, Jellingvej 5, 9230 Svenstrup J

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DTK Frigo A/S
Jellingvej 5
9230 Svenstrup J

Praktisk

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: 1 september 2022

Kontakt

Lars Nørgaard
tlf.: 73 70 94 51
LNO@DTK-FRIGO.DK



.

Om DTK Frigo A/S

Selv om DTK Frigo A/S er et forholdsvis nyt transportfirma fra 2017, bygger vi på tæt ved 30 års erfaring med transport og logistik, da DTK Frigo A/S er en del af DTK Group, der er en videreførelse af Dansk Transport Kompagni A/S. Firmaet blev grundlagt for snart 30 år siden af Susanne og Peter Provstgaard. De var netop kendt for deres ærlige og kundeorienterede tilgang til opgaverne, et altid godt købmandskab og at et ord var et ord. Basta! DTK Group arbejder ud fra en partnerskabsmodel, hvor hvert af selskaberne i gruppen har ambitiøse og passionerede medarbejdere som medejere. Vi kan derfor løse et bredt udvalg af opgaver indenfor transport-, spedition- og lager/logistik-opgaver gennem vores søsterselskaber både herhjemme og i udlandet.

Mere fra DTK Frigo A/S 

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®